۱۳۸۸ خرداد ۱۰, یکشنبه

واكنش داماد احمدي‌نژاد به افشاگري‌هاي پدرش


به گزارش گروه سياسي آفتاب، داماد احمدي‌نژاد در گفتگويي با فارس در اين رابطه گفت: «اينكه برخي‌ها بخواهند از شكاف‌هاي كاذب بوجود آمده در مجموعه نزديكان دولت استفاده ابزاري كنند، كاري غرض‌ورزانه است». مهدي خورشيدي( داماد رئيس جمهور) در اين گفتگو برخي جوسازي‌هاي سياسي مطرح شده از سوي مخالفان دولت و حتي برخي از نزديكان سببي و نصبي اعضاي دولت را كاملا غيركارشناسي و غيرعقلاني دانست و گفت: «طرح مسئله‌اي با عنوان بكارگيري افراد نالايق و بي‌كفايت در دولت دكتر احمدي‌نژاد بحث جديدي نبوده بلكه از ابتداي روي كار آمدن دولت نهم جهت تخريب و فضاسازي مطرح شده و جنبه ديگري هم ندارد». وي افزود: «ما موظف هستيم به تكليف خودمان در شرايط كنوني كه كاملا واضح و مشخص است، عمل كنيم و بسيار واضح است كه حق با چه كسي است». خورشيدي ادامه داد: «كليه افراد به كارگيري شده در مجموعه دولت داراي نقاط قوت و ضعف هستند اما اين نبايد باعث يك سري اعمال كدورت‌هاي شخصي با دولت كريمه شود». داماد رئيس جمهور خاطرنشان كرد: «چنانچه فردي از نزديكان، به رئيس‌جمهور هم انتقادي دارد نبايد آن را به كل دولت تعميم دهد و اين مساله كاملا شخصي است و جنبه عمومي و سياسي ندارد». وي با بيان اينكه اولويت كاري اين دولت از ابتداي روي كار آمدن تابه حال در درجه اول كار كارشناسي و شايسته‌سالاري بوده و اين موضوع در مراحل كاري بعد هم موردنظر است، گفت: «مطرح شدن بحث‌هايي مبني بر انتصاب افراد ناشايست نيز فقط و فقط به جهت زير سوال بردن شخص رئيس‌جمهور است كه اين موضوع اگر چه كاملا مغرضانه است اما واكنش شخص رئيس‌جمهور به اينگونه مسائل كاملا اساسي و همراه با سعه صدر است». خورشيدي خاطرنشان كرد: «هدف دكتر احمدي‌نژاد فقط خدمت به بندگان خداست و به همين دليل ‌تحت تاثير فضاهاي مكدر قرار نگرفته و هميشه تمامي همكاران را به پرهيز از حاشيه‌سازي‌هاي سياسي دعوت مي‌كند».
افشاگري پدر داماد احمدي‌نژاد درباره روابط پنهان در دولت نهم
احمد خورشيدي( پدر داماد احمدي نژاد) ، دبيركل جبهه خدمتگزاران، كه انتقادات گاه و بي‌گاه و گاهي تند او از محمود احمدي‌نژاد بيش از دبيركلي اين جبهه نام او مطرح كرده است، در گفتگويي كه در شماره امروز روزنامه اعتماد ملي به چاپ رسيده، ضمن اينكه صراحتاً ندامت خود را از حمايتهاي گذشته‌اش از محمود احمدي‌نژاد ابراز داشته‌، درباره نحوه ورود بسياري از عناصر به اين دولت پس از شكل‌گيري آن و روابط موجود بين اطرافيان احمدي‌نژاد دست به افشاگري زده‌است.به گزارش گروه مطبوعات و رسانه‌هاي آفتاب، او پدر مهدي خورشيدي، تنها داماد رئيس‌جمهور است كه با 14 سكه بهار آزادي، تك دختر احمدي‌نژاد را به عقد خود درآورد. احمد خورشيدي حاضر به برگزاري مراسم عروسي پسرش در سالن نهاد رياست جمهوري ‌نشد و به صورت شخصي با اجاره سالني ساده آغاز زندگي پسرش با دختر رئيس‌جمهور را اعلام كرد، هر جند كه بعدها شنيده شد كه عروسي پسر احمدي‌نژاد با دختر مشايي در سالن نهاد برگزار شده‌است. احمد خورشيدي از بزرگترين حاميان احمدي‌نژاد در سال 84 بود، اكنون چه شده است كه در مورد ايشان سكوت كرده‌ايد؟ پس از قطعي شدن پيروزي احمدي‌نژاد در انتخابات 84، نهاد موقت رياست‌جمهوري در محل مجلس سابق تشكيل شد و من به همراه آقاي بيادي و چمران از اولين نفراتي بوديم كه در آنجا مستقر شديم. ما مشكلات زيادي در آنجا داشتيم؛ احساس مي‌كرديم افراد فرصت‌طلب به آنجا مراجعه مي‌كنند و مي‌خواهند پست‌هاي مهم و حساس را در اختيار بگيرند، رايزني‌هاي شديدي هم مي‌كردند. رايزني‌ها با محمود احمدي‌نژاد صورت مي‌گرفت؟ متاسفانه داوود احمدي‌نژاد برادر رئيس‌جمهور دخالت‌هاي غيرمسوولانه زيادي در امور داشت و به‌نوعي خود را بزرگ‌ترين سهامدار اين برد مي‌دانست لذا شروع به‌ انجام كارهاي بسيار بدي كرد كه از يك انسان و يك مسلمان بعيد و دور از انتظار است. داوود احمدي‌نژاد براي افراد پرونده‌سازي مي‌كرد و به نحوي فضا را عليه همه نيروها تنگ كرد كه ماندن در آن مكان براي خيلي افراد كه من هم جزوشان
” مهندس موسوي هم از زحمتكشان و مبارزان بود و نمي‌توان آنها را با احمدي‌نژاد مقايسه كرد. مقايسه اينها مانند مقايسه جنس درجه اول با درجه سوم است. “
بودم ديگر مناسب نبود. آيا اكنون از تلاش‌هايتان در سال 84 پشيمان هستيد؟ بله، من در آن زمان به مدت 4 ماه به‌دليل مشكلات شيميايي خانه‌نشين شدم. من هم مانند مردم و نخبگان، ايرادات را مي‌بينم و درك مي‌كنم. تلاش‌هاي ما براي پيروزي احمدي‌نژاد از 2 يا 3 سال قبل از انتخابات آغاز شده بود و مي‌خواستيم كه او بر سر كار آيد خودش هم مي‌داند، اكنون پشيمان هستيم و احساس مي‌كنم كار بدي كردم. من 54 سال دارم و از سوي هيچ‌كسي تحريك نمي‌شوم. من از جواني در كار سياسي بودم، در زمان شاه نيز به مبارزه با ظلم‌هاي اين رژيم پرداختم. بنابراين عقلم به تشخيص خوب و بد مي‌رسد. متاسفانه اظهارنظرهاي بدي مي‌كنند البته اين آقايون همواره در مورد همه، اينچنين قضاوت‌هايي مي‌كنند. اما داوود احمدي‌نژاد از سمت بازرسي رياست‌جمهوري عزل شد. خوشبختانه عامل مشكلات نهاد كه برادر محمود احمدي‌نژاد بود به دستور رئيس‌جمهور عزل شد و حتي احمدي‌نژاد دستور داده بود كه اخوي ايشان اصلاً به نهاد وارد نشود. همه اين موضوع را مي‌دانند. من براي رضاي خدا كاري كردم و اكنون هم درصدد انجام وظيفه خودم هستم. اكنون وظيفه خود را چه مي‌دانيد؟ وظيفه ما روشنگري و آشنا كردن جامعه با خوبي‌ها و بدي‌هاي موجود است. نخبگان وظيفه دارند تا ضمن نقد منصفانه دولت، فضا را براي راي‌گيري پرتعداد و پرنفر با آمار بسيار خوب فراهم كنند البته موانع، ناباوري‌ها و ذهنيات منفي هم وجود دارد و مردم مي‌خواهند بدانند نتيجه 30 سال راي دادن چه شده است. گرايش شما به سمت كدام كانديدا است؟ شنيده مي‌شود از آقاي رضايي حمايت مي‌كنيد؟ نظر من در مورد تمام كانديداهاي تاييد شده به غير از احمدي‌نژاد مثبت است. اما دوست دارم رضايي در اين منصب باشد. چرا؟ رضايي را از سال‌هاي 51 و 52 مي‌شناسم. او در آن سال‌ها به تازگي از زندان آزاد شده بود. او را به عنوان دانش‌آموز روشنفكري مي‌شناختم كه در مقابل رژيم ايستاده بود و در جنوب به عنوان سمبل مبارزان مطرح بود و پس از آن نيز خدمات زيادي را به ثمر نشاند و بارها تا مرز شهادت پيش رفت. در پرونده ساواك اجازه تير داده شده بود يعني هر كجا رضايي را ديدند به او تير بزنند، بنابراين براي مدتي متواري بود اما در همان زمان هم فعاليت سياسي مي‌كرد و اميد مي‌داد. رضايي از موسسان «منصورونب بود كه بعد از انقلاب به مجاهدين انقلاب اسلامي تغيير نام داد من هم در آن تشكيلات حضور داشتم. در زمان تشريف‌فرمايي امام (ره) به وطن، رضايي مسوول حفاظت محافظان امام بود 60 هزار نفر را سازماندهي كرد و عملكرد خوبي داشت. پس از آن با حكم امام(ره) در سپاه مشغول به خدمت شد. 3 كودتا را در زماني كه مسوول اطلاعات سپاه بود، كشف كرد و در زماني كه مناطق
” داوود احمدي‌نژاد براي افراد پرونده‌سازي مي‌كرد و به نحوي فضا را عليه همه نيروها تنگ كرد كه ماندن در آن مكان براي خيلي افراد كه من هم جزوشان بودم ديگر مناسب نبود. “
بحراني مثل سيستان ‌و بلوچستان، كردستان تركمن‌صحرا و خوزستان به بحران كشيده شد، آقا محسن در مقابله با بحران‌آفرينان زحمات زيادي كشيد كه اين زحمات، سازماندهي شده، پرحجم و موثر بود. آقا محسن فرمانده بلامنازع جنگ بود و حضرت امام هم در بسياري موارد روي ايشان حساب مي‌كرد. علت دوبار نخست‌وزيري موسوي، پافشاري محسن رضايي بود كه به امام فرموده بود كه موسوي بايد بماند تا دولت و سپاه بتوانند از كشور دفاع كنند. بعدها در هر مرحله‌اي از انقلاب، آقا محسن وظيفه خود را به خوبي انجام داده است. او انسان خوش‌فكر با ديد باز است و مستبد و دگم نيست. آقا محسن نيروشناس خوبي است و گاهي اوقات افراد در اطراف ايشان با هم متضاد هستند و نشان مي‌دهد كه رضايي از افراد با افكار مختلف استفاده كرده است كه نقطه مشترك آنها شايستگي آنهاست. از سوي ديگر رضايي يك شخصيت بين‌المللي است و تمام دنيا او را مي‌شناسند. در زماني برخي آقايان مي‌خواستند كه رضايي فرمانده سپاه نباشد اما امام فرمودند كه آقا محسن شخصيت بين‌المللي است و چطور مي‌توانم در زمان جنگ، فرمانده را عوض كنم. در مورد كانديداهاي ديگر چگونه قضاوت مي‌كنيد؟ مهندس موسوي و كروبي از استوانه‌هاي كشور هستند و نمي‌توان آنها را با برخي‌ها مقايسه كرد. كروبي 13 تا 14 سال از عمر خود را در زندان سپري كرده و از مبارزان بسيار مقاوم زمان شاه بوده است. مهندس موسوي هم از زحمتكشان و مبارزان بود و نمي‌توان آنها را با احمدي‌نژاد مقايسه كرد. مقايسه اينها مانند مقايسه جنس درجه اول با درجه سوم است. البته احمدي‌نژاد هم نقاط مثبتي دارد. اما معتقدم بر 3 گزينه ديگر بهتر مي‌توان سرمايه‌گذاري كرد. حضرت آقا هم مخالف هيچ‌كدام از اينها نيست و شوراي نگهبان هم آنها را تاييد كرده است. يعني شما تمام مشكلات را متوجه رئيس‌جمهوري مي‌دانيد؟ هركس رئيس‌جمهور شود، مشكلاتي دارد و اين مشكلات به صورت ذاتي در پست رياست‌جمهوري وجود دارد. دليل آن هم نداشتن حزب قدرتمند است تا بتواند نيروهاي كافي تربيت كرده و در اختيار رئيس‌جمهور قرار دهد بنابراين انتخاب‌هاي نادرست از سوي رئيس‌جمهور مشاهده مي‌شود. مشكلات كشور به نفت بشكه‌اي 200 دلار يا 50 دلار ربطي ندارد. اين سوءمديريت‌ها، مردم را اذيت كرده است. ضعف مديريت در تمام رده‌ها، 40 تا 45 درصد امكانات را از بين برده است لذا اگر سوءمديريت‌ها حل شود، مي‌توانيم موفق باشيم. زمان شعار دادن گذشته است و پس از 30 سال ديگر نمي‌توانيم شعار دهيم. تا حرفي مي‌شود، مي‌گويند به زمان نياز داريم. چقدر زمان مي‌خواهيد؟ 30 سال زمان كمي بود. مگر اين زمان براي اروپا، آمريكا، تركيه و مالزي نبود؟ رئيس بانك مركزي، در برزيل طي 3 تا 5/3 سال كشورش را از فقيرترين به غني‌ترين در آمريكاي‌جنوبي تبديل مي‌كند يا «ماهاتير محمد»
” تلاش‌هاي ما براي پيروزي احمدي‌نژاد از 2 يا 3 سال قبل از انتخابات آغاز شده بود. “
كه وضع مالزي را دگرگون ساخت. تركيه از بدهكارترين كشورها بود اما لائيك‌ها توانستند كشورشان را به سمت پيشرفت رهنمون سازند و مردمشان بسيار راضي هستند مگر يك رئيس‌جمهور به چند سال براي حل مشكلات كشور نياز دارد. شعار خاتمي سياسي و غيراقتصادي بود. اما مردم از آن دوره راضي‌تر هستند. نرخ رنج بشري در ايران 90 درصد است و تنها وضعيت رژيم اسرائيل از ما بدتر است كه نرخ رنج بشري 94 درصد است اكثر مردم ايران مشكل دارند و در خانه جوان بيكار دارند. مي‌گوييم مرگ بر آمريكا، اما همين آمريكا توانست با مشاغل خانگي 20 ميليون شغل ايجاد كند. ما هم مي‌توانيم و در تهران فرصت‌هاي خوبي داريم كه كارگا‌ه‌هاي خانگي تشكيل دهيم و دولت هم وام صددرصد دهد. مگر طرح كارگاه‌‌هاي زودبازده هم مشابه همين طرح كارگاه‌هاي خانگي نبود؟ 18 ميليارد دلار به كارگاه‌هاي زودبازده اختصاص دادند كه 74 درصد انحراف از بودجه داشت لذا اين طرح موفق نبود و نتوانست اشتغال ايجاد كند.
شما چه راهكاري ارائه مي‌دهيد؟ شهرداري بايد اجازه دهد كه مردم يك سوم منازلشان را تبديل به كارگاه كوچك كنند و دولت وام صددرصدي به آنها بدهد. اين طرح در ژاپن و چين اجرا شد و نتايج خوبي داشت. اگر شهرداري از اين منازل. حق تراكم دريافت نكند، خواهيد ديد كه چطور در طي يك سال 100 هزار منزل تبديل به 100 هزار كارگاه مي‌شود. آيا طرحي را در اين راستا به رئيس‌جمهور ارائه داده‌ايد؟ طرحي بود كه بر مبناي آن 30 هزار كارگاه موفق در كشور شناسايي و به هر كارگاه اجازه داده شود كه شعبه‌هاي خود را در 10 شهر ديگر داير كنند كه در اين صورت 300 هزار كارگاه و حدود يك ميليون‌ونيم فرصت شغلي ايجاد مي‌شود. من اين طرح را به احمدي‌نژاد دادم و زمان زيادي با او صحبت كردم كه در نهايت قرار شد اجرايي شود. آيا در نهايت اين طرح اجرا شد؟ اين طرح را ناقص اجرا كردند. 18 ميليارد دلار كه براي كارگاه‌هاي زودبازده هزينه كردند، چه شد؟ هر ميليارد تومان بايد براي 50 نفر ايجاد شغل مي‌كرد و بالاي 100 هزار شغل ايجاد مي‌شد بگويند چند شغل ايجاد شد؟ اين پول تبديل به زمين و مسكن شد كه نتيجه آن تورم قيمت مسكن بود. افرادي مانند دكتر رامين يا دكتر الهام چگونه در دايره نزديكان رئيس‌جمهور جاي گرفتند؟ من كاري به رامين ندارم اما بعضي‌ها خودشان را جلو انداختند. يكي از آقايان را ديدم آنقدر چاپلوسانه با رئيس جمهور برخورد مي‌كرد كه خجالت كشيدم. كسي كه با حقارت، چاپلوسي
” مي‌خواستيم كه او بر سر كار آيد خودش هم مي‌داند، اكنون پشيمان هستيم و احساس مي‌كنم كار بدي كردم. “
و پستي به پست مي‌رسد معلوم است كه نمي‌توانند براي مردم دلسوزي كند. خيلي‌ها در صف دهم هم نبودند اما يك دفعه پريدند در صف اول. خيلي از اينها به احمدي‌نژاد اعتقاد نداشتند، تحقير و فحاشي‌مي‌كردند اما توانستند فرصت‌طلبي كنند و اين تشكيلات كه فاقد فيلتر بود را از دست انقلابيون خارج كردند و احمدي‌نژاد تنها ماند البته خودش هم در اين تنها ماندن نقش داشت. معلوم است وقتي كه آقاي «خوش‌چهره» و «بيادي» كنار احمدي‌نژاد نباشند، چه كساني مي‌آيند. خوش‌چهره داراي دكتراي اقتصاد و رزمنده است كه مي‌توانست به كار گرفته شود. بعضي‌ها مشكوك هستند و حساب شده آمده‌اند. فردي كه در آمريكا بوده و زن و بچه‌اش آمريكايي هستند، يك دفعه به جاي آيت‌الله خامنه‌اي از لفظ امام خامنه‌اي استفاده مي‌كند. بايد يقه او را گرفت زيرا براي هدف و منظور نادرستي آمده است. برخي‌ها را هم بايد واقعاً بي‌صلاحيت و كم‌صلاحيت معرفي كرد. فكر نمي‌كنيد با توجه به رابطه خانوادگي شما با احمدي‌نژاد، اين انتقادات به ضرر خانواده پسرتان باشد؟ نه. من آدم دانشگاهي هستم. در زمان شاه، بچه‌هاي ماركسيست و مسلمان در يك اتاق با هم زندگي مي‌كردند. دانشگاه محل تضارب عقايد است. اشكالي ندارد. البته اذيت و آزارهاي فراواني براي ما به وجود آوردند كه قصه ديگري دارد. حتي يك نمونه را هم نمي‌توانيد بگوييد؟ نه. به نحوي است كه اگر من بعضي صحبت‌ها را براي مردم بگويم، نظر مردم نسبت به بعضي‌ها خيلي تغيير مي‌كند و ما هم به خدا واگذار كرديم. يكي از شعارهاي احمدي‌نژاد در سال 84، عدالت‌طلبي و اجراي عدالت بود، به نظرتان اين عدالت چقدر محقق شد؟ احمدي‌نژاد در عدالت در حوزه اخلاق چندان موفق نبود، به عدالت در حوزه اقتصاد از 100، نمره 8 تا 10 مي‌دهم. اما عدالت اجتماعي و رسيدگي به قشر محروم كارهايي انجام شده كه اين روزها بيشتر شاهد آن هستيم اي كاش قبل‌ها اين اتفاقات مي‌افتاد. يعني معتقديد شائبه انتخاباتي بودن آن پيش مي‌آيد؟ بله. شبهه ايجاد مي‌كند زيرا در زمان انتخابات نبايد اينگونه اقدامات را انجام داد. اگر احمدي‌نژاد بار ديگر پيروز انتخابات شود،‌به نظرتان در چه وزارتخانه‌هايي بايد تغيير ايجاد كند؟ بايد در وزارت اقتصاد، بانك مركزي و نفت تغيير ايجاد شود زيرا ضعيف و ناهماهنگ هستند. هركس بر سر كار آمد بايد يك عنصر قوي اقتصادي را رئيس بانك مركزي كند و اين فرد را مدتي نزد رئيس بانك مركزي برزيل بفرستد تا كار ياد بگيرد. رئيس بانك
” نظر من در مورد تمام كانديداهاي تاييد شده به غير از احمدي‌نژاد مثبت است. “
مركزي بايد 4 سال سر كار بماند و طرح و ايده داشته باشد و رئيس جمهور هم از او دفاع كند. شاهديم كه در 4 سال 3 رئيس بانك مركزي عوض شدند و سيستم مالي ما فلج شد. وزير نفت هم حتماً بايد عوض شود، نيروهاي خوبي در پيكره وزارت نفت حضور دارند كه مي‌توان از آنها استفاده كرد. وزارت آموزش‌وپرورش هم افتضاح است. با يك افكارسنجي عادلانه در اين وزارتخانه متوجه مي‌شويد كه همه از آقاي وزير مي‌نالند زيرا تاكنون مسووليت خاصي نداشته و در دانشگاه تدريس مي‌كرده است، جهرمي در وزارت كار و امور اجتماعي تا اندازه‌اي مثبت نشان داده و عملكرد تقريباً خوبي داشته است اما از وزارت تعاون و رفاه، حركت خاصي نديده‌ايم، وزارت تعاون مي‌توانست در بخش تعاوني اشتغالزايي كند، وزارت رفاه مي‌توانست در بحث اجتماعي كارهاي خوبي انجام دهد كه نكرد و به نظر من وزير فعلي اصلا اين كاره نيست. شنيدم از وزراي احمدي‌نژاد تنها 2 نفر داراي مدرك اصلي هستند و اكثر آنها داراي مدرك شبهه‌دار هستند، اگر دولتي سر كار باشد كه تنها 2 نفر مدرك سالم داشته باشند، چطور مي‌توانند خدمت كنند؟ اين وزرا چه كساني بودند و چرا مدرك نگرفتند؟ به نظرم خيلي‌ها تنبل بودند. ما از رزمنده‌اي كه 8 سال جنگيده است انتظار مدرك نداريم زيرا وجودش را داده و نمي‌تواند درس بخواند اما از كسي كه به جنگ نرفته و مدرك هم ندارد، نمي‌توان دفاع كرد. شبهاتي در مورد وزير كشور هم مطرح بود. مسائلي كه در مورد وضعيت مالي آقاي محصولي مطرح مي‌شود را چه قدر صحيح مي‌دانيد؟ بايد به حال وزارت كشور گريه كرد. زماني كه محصولي براي وزارت نفت مطرح شد و سپس استعفا داد، به احمدي‌نژاد اعتراض كردم كه چرا محصولي را معرفي كرديد كه در سپاه هم درباره او خوب نمي‌گويند و ميلياردر شده است و مشخص نيست چه كار كرده است. احمدي‌نژاد گفت كه «من ايشان را با اكراه خودش آوردم و خودش نمي‌خواست كه بيايد و حاضر شد از ميلياردرها پولي كه از بيرون مي‌گيرد. بگذرد و اينجا، مجاني كار كند»، من مطلقاً اين مساله را قبول ندارم زيرا توجيه است. اگر عملكرد محصولي را بررسي كنيد مشخص مي‌شود در اين چهار سال چه كارهايي كرده است اما ادعا تا دلتان بخواهد وجود دارد. ساختار وزارت كشور بايد تغيير كند. اگر مي‌خواهيد بدانيد كه وضعيت استانداري‌ها چگونه است، افكارسنجي كنيد تا معلوم شود مردم چه نظري نسبت به استانداران و فرمانداران دارند. درصد زيادي از آنها ناتوانند يا انسان‌هاي بهتري بودند كه مي‌توانستند استفاده كنند اما نكردند

سخنراني تند حسن عباسي در حمايت از دولت احمدي نژاد


سخنراني تند حسن عباسي در تاريخ دوشنبه 21 ارديبهشت 88 در تالار دكتر شريعتي دانشگاه اصفهاندر حمايت از دولت احمدي نژاد و محكوم كردن دولت خاتمي
حسن عباسي : خاتمي خود بنيانگذار كردانيزم بود.

احمدي نژاد: انتقاد نامزدها خلاف قانون است


محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران و يكي از نامزدهاي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري ايران روز دوشنبه 4 خرداد در يك نشست خبري با خبرنگاران داخلي و خارجي به انتقاد از رقباي انتخاباتي اش پرداخت كه سياست خارجي وي را زير سئوال برده اند.
آقاي احمدي نژاد به صراحت به اين پرسش پاسخ نداده اما گفته است:"در ايران آزادي نزديك به مطلق است و ما در انتخابات گذشته اين را نداشتيم كه چند كانديدا به صورت متحد و به شدت يك كانديداي ديگر (احمدي نژاد) را زير سئوال ببرند."
به گفته آقاي احمدي نژاد انتقادهاي نامزدهاي رياست جمهوري از عملكرد وي، "خلاف قانون است ولي در كشور ما آزادي هست و در جمهوري اسلامي اين مقدار صبر وجود دارد كه اين مقداز از خلاف قانون را تحمل كند و مشكلي ايجاد نكند."
وي در اين نشست گفت در صورتيكه دوباره رئيس جمهوري ايران شود قصد دارد در مجمع عمومي سازمان ملل كه در ماه سپتامبر برگزار مي شود با باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا در خصوص مسائل جهاني مناظره اي علني داشته باشد.
او افزود كه از نظر او پرونده هسته اي ايران پايان يافته است و ايران مذاكره در خصوص برنامه هسته اي اش را فقط در چارچوب مقررات آژانس بين المللي انرژي اتمي سازمان ملل متحد پيش خواهد برد.
آقاي احمدي نژاد گفت: "ايران سياست پيشنهادي توفق غني سازي در مقابل تحريمها را نخواهد پذيرفت."
او گفت كه ايران در خارج از چارچوب آژانس بين المللي انرژي اتمي فقط حاضر است در خصوص مديريت مسائل جهان و برقراري صلح پايدار مذاكره كند.
او در باره لغو سفر وزير خارجه ايتاليا به ايران گفت:"قرار شد اين سفر به تقاضهاي طرف ايتاليايي انجام شود كه بايد اين ديدار در سمنان انجام مي شد اما قبول نكردند و مسئله غيرعادي در اين باره نبوده است."
قرار بود كه فرانكو فراتيني، وزير خارجه ايتاليا هفته گذشته به ايران سفر كند كه پس از آنكه معلوم شد آقاي احمدي نژاد قصد ديدار با او در استان سمنان، يعني محل انجام آزمايش موشكي تازه را داشته است، اين سفر لغو شد.
رئيس جمهوري ايران در پاسخ به سئوالي در باره عدم اجماع اصولگرايان بر نامزدي اش گفته است كه گروه ها در ايران آزادند و همه مي توانند اظهار نظر كنند و هيچكس نمي تواند نظر خود را بر ديگران تحميل كند و در نهايت مردم تصميم گيري مي كنند.
در هفته هاي اخير اصلاح طلبان ضمن ابراز نگراني از سلامت انتخابات، طرح صيانت از آراء را مطرح كرده اند اما آقاي احمدي نژاد گفته است:"عده اي بحث هاي حاشيه اي مطرح مي كنند كه از كشورهاي غربي ياد گرفته اند."
به گفته آقاي احمدي نژاد، قوانين در ايران بسيار شفاف و روشن است و دقيق ترين نظارت در ايران بر انتخابات اعمال مي شود و علاوه بر مجريان و ناظران انتخابات، كانديداها نيز حق دارند براي هر صندوق راي نماينده معرفي كنند.
رئيس جمهوري ايران در پاسخ به سئوال خبرنگاري در خصوص فيلتر شدن سايت فيس بوك و اينكه آيا وي حاضر است به خاطر آزادي بيان امروز دستور رفع فيلتر شدن اين سايت را بدهد، گفت: "هزاران سايت هستند كه عليه دولت مطلب مي نويسند و البته من بايد بپرسم و ببينم كه موضوع دقيقا از چه قرار است و علت فيلتر شدن اين سايت چيست."
او در اين خصوص گفت :" بايد ديد كه آيا اين سايت شاكي خصوص دارد يا شاكي عمومي. اگر شاكي خصوصي دارد بايد طبق قانون رسيدگي شود و اگر شاكي عمومي داشته باشد گفته ايم كه نبايد محدود شود."

امام جمعه اروميه : به كسي راي مي دهم كه نام امام زمان(عج) را از تريبون هاي بين المللي با صداي بلند فرياد مي زند


به گزارش آينده روشن، حجت الاسلام و المسلمين غلامرضا حسني، امروز در آيين بهره برداري از دو واحد فولاد در اروميه (مركز استان آذربايجان غربي) گفت: كساني كه مي گويند كشور به عقب رفته است يا سقوط مي كند به خودشان نگاه كنند خواهند ديد خودشان دارند عقب مي روند يا در آستانه سقوط هستند. نماينده ولي فقيه در آذربايجان غربي افزود: سقوط مال نوكران آمريكاست و آنها حرف هاي آمريكايي ها را بازگو مي كنند؛ اين افراد با حرف هايشان رهبري را نيز زير سوال مي برند. امام جمعه اروميه يادآور شد: انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري سرنوشت ساز است، در چهار سال گذشته راه هايي كه دولت طي كرده فرامين پيامبر اسلام(ص) بوده است؛ من به كسي راي مي دهم كه نام امام زمان(عج) را از تريبون هاي بين المللي و با صداي بلند فرياد مي زند. وي گفت: او تاج سر ماست حالا هر كسي كه مي خواهد سكته بزند، بزند، من راي تركي و مردانه خود را به دكتر احمدي نژاد مي دهم؛ اگر به آزادي راي مي داديم شاه را نگه مي داشتيم حالا به آزادي آن فرد نياز نداريم، چرا كه ريشه اش را امام خميني(ره) كنده و دفنش كرده است

اولين سخنراني انتخاباتي احمدي نژاد در تلويزيون - ويديو و فايل صوتي


اولين سخنراني انتخاباتي مهدي كروبي در تلويزيون


كروبي : مي آيند يقه زني در فلان شهرستان و مردي در تهران را ميگيرند كه چرا مدعي رابطه با امام زمان شده اي! بعد خودشان بدتر از همه ميكنند و به امامت امام زمان نماز ميخوانند. هر كس هم حرف بزند كه امام زمان كو؟ من كه نميبينمش، ميگويند چون لقمه حرامي است كه خورده اي!

گفت و گو درباره رئيس جمهوري بعدي ايران در لندن


كليسا از حدود 33 سال پيش تاكنون كه جلسات مركز فرهنگي انجمن دانشجويان ايراني لندن در آن برگزار مي شود به نام "امام باره" يا "حسينيه" شناخته مي شود و مهمترين واقعه اي كه در آن روي داده است، تشييع جنازه دكتر علي شريعتي است كه در چهارم تير سال 1356 برگزار شد.
از سال 1364 هم كه ساختمان كليسا براي انجمن خريداري شد "كانون توحيد لندن" به يكي از مهمترين محل هاي گردهمايي ايرانيان در اين شهر بدل شده است.
اين روزها كانون توحيد حال و هواي انتخاباتي دارد و فضا آن قدر در اين كانون پر حرارت است كه نبود برق و خاموشي سالن مانع از ادامه پرسش و پاسخ و بحث و فحص انتخاباتي نشد و برنامه در زير نور دو شمع كوچك ادامه يافت.
چه كسي رئيس جمهوري شود بهتر است؟
عطاالله مهاجراني، از دولتمردان كابينه اكبر هاشمي رفسنجاني و محمد خاتمي، احمد سام روزنامه نگار و محقق و از نويسندگان روزنامه اطلاعات، مجيد تفرشي تاريخ نگار و نويسنده و حسين انصاري پور مترجم و روزنامه نگار از سخنرانان ميزگرد انتخاباتي در كانون توحيد بودند.
احمد سام كه يكي از اولين سخنرانان بود گفت كه مي‌خواهد اعلام كند كه چرا به آقاي احمدي نژاد راي نخواهد داد.
محور سخنراني احمد سام، يادآوري شعار هاي انتخاباتي محمود احمدي نژاد و مقايسه آن با عملكرد دولت او بود.
از جمله اين انتقادها رد و تكذيب شعار "آوردن پول نفت بر سر سفره مردم" از سوي آقاي احمدي نژاد و حركات نمايشي در سفرهاي استاني و كاهش اعتبار و منزلت جهاني ايرانيان به واسطه رفتار و موضع گيري دولت نهم بود.
به گفته آقاي سام سفرهاي استاني دولت محمود احمدي نژاد "عوام گرايانه" است چراكه تمامي هيات دولت اعم از وزراي خارجه و نفت را به استان هاي مختلف برده اند و وقت آنها را هدر داده اند و سپس مردم را به خيابان كشاندند تا به دنبال خودروي رئيس جمهوري بدوند.
به گفته آقاي سام چهار سال است دولتي در ايران در راس كار است كه حمايت مجلس، صدا و سيما، سپاه، بسيج و قوه قضاييه و همه شرايط مساعد براي كار را داشته است و هيچ كس نمي‌تواند بگويد سنگ اندازي در راه دولت وجود داشته است.
آقاي سام در انتها اين پرسش را مطرح كرد كه آيا واقعا نمي شد ايران را در چهار سال گذشته بهتر از اين اداره كرد؟
عطاالله مهاجراني، سخنران بعدي اين مراسم بود كه گفت كه شركت حداقلي در انتخابات رياست جمهوري پيش رو باعث به وجود آمدن دولت حداقلي همچون دولت فعلي مي شود و شركت حداكثري در انتخابات و بالابردن سقف مشاركت، مي تواند به تشكيل يك دولت حداكثري منجر شود كه با خواست تعداد بيشتري از شهروندان مطابقت دارد.
آرزوي بازگشت به عقل و تجربه
آقاي مهاجراني با يادآوري جايگاه عقل در ميراث فرهنگي و ديني و و مرتبه خرد در ادبيات فارسي، دولت ايران در چهار سال اخير را " ضد تجربه ترين" و " ضد تعقل ترين" دولت در تاريخ ايران خواند و گفت اداره امور هيچگاه در ايران به اين اندازه بي سامان نبوده است و مثال آن هم در لايحه بودجه كاملا آشكار است.
آقاي مهاجراني با اشاره به رسوايي‌هاي مالي اخير در ميان نمايندگان مجلس بريتانيا گفت كه مبلغ كل اين رسوايي مالي كه منجر به بركناري رئيس مجلس، دو نماينده مجلس و برخي از اعضاي كابينه بريتانيا شد حدود ‪ ۲۰۰‬ميليون تومان بوده در صورتي كه اين مبلغ پول خرد آقاي احمدي نژاد است كه در سفرهاي خود در ميان برخي از مردم و دانشجويان پخش مي‌كند.
او با ذكر جمله اي از نهج البلاغه كه مي گويد ميراث عقل و خرد حفظ تجربه است، آرزو كرد مردم ايران با انتخابي كه در 22 خرداد مي كنند به "بازگشت عقل و تجربه به عرصه مديريت كشور" راي دهند تا هر فرد ديگري تا اين دوره‌اي كه با آقاي احمدي نژاد آغاز شده تا چهار سال ديگر ادامه پيدا نكند.
حسين انصاري پور هم كه از مدافعان آقاي احمدي نژاد است به دفاع از ديدگاه هاي دولت پرداخت و از جمله سياست دولت نهم درباره پرونده اتمي ايران را ستود و گفت از ديدگاه او به دولت آقاي احمدي نژاد دو انتقاد يكي درباه پرونده تحصيلي علي كردان وزير سابق كشور كه با راي مجلس از كار بركنار شد و ديگري سخنان اسفنديار رحيم مشايي كه از دوستي با مردم اسرائيل سخن گفته بود وارد است.
آقاي انصاري در دفاع ازسياست هاي دولت نهم گفت كه برخي از سياست هاي آقاي احمدي نژاد نظير سفرهاي استاني باعث شده كه حتي در بريتانيا هم نخست وزير به سفر استاني برود و با مردم ديدار عمومي انجام دهد.
وعده هاي محال؟
مجيد تفرشي هم در سخنراني كوتاه خود به انتقاد از نامزد هاي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري پرداخت و گفت كه دوره تبليغات انتخاباتي فرصت خوبي است كه مردم بدون پرده پوشي با گذشته نامزد هاي انتخاباتي آشنا شوند و سئوالات خود را درباره آن مطرح كنند اما نامزد هاي انتخاباتي ديدگاهي امروزي خود را به سي سال پيش تعميم مي دهند و طوري وانمود مي كنند كه گويي همواره طرز فكر امروزي شان را داشته اند و در گذشته هيچ خطايي از آنها سر نزده است.
به گفته آقاي تفرشي نامزدهاي انتخاباتي در اين ايام به گونه‌اي سخن مي‌گويند كه گويي از ابتداي تولد آزاديخواه و ليبرال بوده اند. "اين درست است كه افراد با گذشت زمان ممكن است تغيير كند و نظراتش را اصلاح مي كند ولي وقتي كسي قصد دارد خود را در معرض راي مردم قرار دهد نبايد گذشته خود را فراموش يا پنهان كند."
آقاي تفرشي از برخي از نامزدهاي انتخاباتي گلايه كرد كه بر اساس مد روز حرف مي زنند و موضعي مي گيرند كه از عمق جان به آن باور ندارند و اگر هم باور داشته باشند عملي كردن آن با توجه به ساختار سياسي ايران ناشدني است.
او مصادق اين شعار ها را احقاق حقوق بهائيان و اصلاح قانون اساسي ايران خواند و به اين ترتيب موضوع براي پرسش و پاسخ فراهم شد.
ضرورت تعامل رئيس جمهوري با رهبر
اشاره آقاي تفرشي عمدتا به وعده هاي انتخاباتي مهدي كروبي بود كه آقاي مهاجراني مشاور او در امور ايرانيان خارج از كشور است.
آقاي مهاجراني درباره حقوق شهروندان بهايي گفت كه گرچه قانون اساسي اين آيين را به رسميت نشناخته اما بهايي ها به صرف اينكه شهروند جمهوري اسلامي اند داراي حقوقي هستند كه بايد رعايت شود و زنداني شدن و دستگير شدن آنها به علت اعتقاد و مرامشان نيست بلكه اتهام هايي نظير جاسوسي متوجه آنها است.
وزير اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامي، جمهوري اسلامي را ساختاري توصيف كرد كه در آن رئيس جمهوري بدون تعامل با رهبري نمي تواند كارها را پيش ببرد.
او سپس به موضوع اصلاح قانون اساسي هم اشاره كرد و گفت كه آقاي كروبي در گذشته نشان داده كه ظرفيت تعامل با رهبري نظام را دارد و مي تواند با مطالبات اصلاح طلبان را برآورده كند.
به گفته آقاي مهاجراني پيش نويس قانون اساسي ايران، با محوريت رئيس جمهوري و رياست او بر كشور تنظيم شده بود اما در جريان بازنگري در قانون اساسي و اضافه شدن ولايت فقيه بر آن، اين جايگاه در اختيار ولايت فقيه قرار گرفت اما روح قانون اساسي همچنان رئيس جمهوري را مخاطب قرار مي دهد.
آقاي مهاجراني گفت كه آقاي كروبي در صورت انتخاب به عنوان رئيس جمهوري مي توان از طريق تعامل به رهبري نشان دهد كه اصلاح قانون اساسي به نفع مردم و كشور است.
ميزگرد انتخاباتي انجمن اسلامي دانشجويان لندن در كانون توحيد در شرايطي در زير نور شمع به پايان رسيد كه به نظر مي رسد همچون فضاي ايران كه اين روزها در حال و هواي انتخابات است، ساعاتي در يكي از محلات غرب لندن هم چنين تب و تابي با حضور جمعي از ايرانيان بالا گرفته بود

فيس بوك در آستانه انتخابات ايران مسدود شد


دسترسي به شبكه اجتماعي فيس بوك در ايران مسدود شده است.
خبرگزاري كار ايران، ايلنا، با اعلام اين خبر افزود كميته تعيين مصاديق فيلترينگ دستور مسدود شدن فيس بوك را در كشور صادر كرده است.
بعضي گزارش ها نزديكي زمان برگزاري انتخابات رياست جمهوري در ايران و حضور پررنگ رقيبان محمود احمدي نژاد را علت مسدود شدن فيس بوك عنوان كرده اند.
علت مسدود شدن فيس بوك هنوز به طور رسمي اعلام نشده است.
فيس بوك با ابراز نگراني از مسدود شدن اين سايت در ايران، اين تصميم را "شرم آور" دانسته است.
اين در حالي است كه پيش از اين نيز اين شبكه اجتماعي در ايران مسدود بود و تنها چند ماهي است كه فيلترينگ آن برداشته شده بود.
منابع رسمي در ايران هنوز واكنشي به انتشار اين خبر نشان نداده اند.
طرفداران بعضي از كانديداهاي رياست جمهوري ايران بر روي بعضي از شبكه هاي اجتماعي مانند فيس بوك فعال هستند و حضور هواداران ميرحسين موسوي بيشتر از سايرين به چشم مي خورد.
يكي از گروه هاي حاميان آقاي موسوي در فيس بوك بيشتر از 5400 عضو دارد.
اينترنت و انتخابات ايران
فيس بوك مي گويد از دريافت خبر مسدود شدن اين سايت در زماني كه راي دهندگان براي دريافت اطلاعات درباره نامزدهاي انتخاباتي و مواضع آنها به اينترنت روي مي آورند، مايوس شده است.
فيس بوك در پاسخ خبرگزاري فرانسه اعلام كرد محدود شدن فرصت هاي خبررساني و ابراز عقيده در اينترنت به علت نگراني هاي فرهنگي و سياسي دولت ها شرم آور است.
اين در حالي است كه در اين دوره از انتخابات رياست جمهوري در ايران، نقش اينترنت و شبكه هاي اجتماعي در تبليغات نامزدها و طرفداران آنها بيشتر از قبل به چشم مي خورد.
شهرام شريف، كارشناس فناوري اطلاعات برخورداري فيس بوك از همه قابليت هاي شبكه هاي اجتماعي را عامل توجه هواداران نامزدهاي رياست جمهوري به آن مي داند.
آقاي شريف در گفتگو با بي بي سي فارسي گفت: "در چند ماه گذشته كه فيلترينگ شبكه هاي اجتماعي برداشته شد، آنها به تدريج ميان مردم شناخته تر شدند. فيس بوك شناخته تر است و طبيعي است افراد از آن در زمينه انتخابات و موارد ديگر استفاده كنند."
به گفته آقاي شريف به رغم استقبال از اينترنت، به علت ضريب نفوذ پايين آن در ايران، راديو و تلويزيون همچنان رسانه هاي اصلي مردم هستند و اينترنت تنها در رقابت با مطبوعات است كه نقش مهم تري در خبررساني انتخاباتي دارد

ميرحسين موسوي:‌ آبروي ايرانيان در سراسر جهان رفته است


نامزد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با انتقاد از سياست خارجي دولت نهم ، گفت: هر سياستي كه عظمت ايران را زير سئوال ببرد مورد تاييد ملت نيست.
به گزارش ايرنا،‌ ميرحسين موسوي روز شنبه در جمع دانشجويان دانشگاه اصفهان افزود: طوري شده كه اينك گذرنامه هاي مردم ايران را در حد كشور سومالي قرار داده اند. وي با بيان اينكه حيثيت ملت متعلق به يك نفر نيست بلكه مال همه است و از آن بايد پاسداري كرد، گفت:‌ كاري كرده اند كه آبروي ايرانيان در سراسر جهان رفته و ملت ما به شما چنين حقي نداده و در اين خصوص از دولت سووال مي كنيم.‌ ميرحسن موسوي با اشاره به اينكه سياست هايي كه ايران را ضعيف مي كند مورد تاييد ما نيست، تصريح كرد: هر سياست خارجي كه عظمت ايران را زير سووال ببرد متهم است و اين سياست خارجي كه ما را خجل كند هم متهم و مورد تاييد ملت نيست . وي با بيان اينكه نبايد كارهايي انجام شود كه حيثيت كشور ايران در جهان خدشه دار شود، تصريح كرد: دانشجو براي خود چيزي نمي خواهد، خواست او عظمت كشور و رفاه مردم است، ‌دانشجو خواستار تحقق آزادي هاي پيش بيني شده در قانون اساسي است . موسوي افزود:‌ آزادي براي جامعه مانند هوا است، همانگونه كه انسان بدون هوا خفه مي شود، كشور هم بدون آزادي مي ميرد. وي گفت:‌ نمي توانيم بدون آزادي، ايراني پيشرفته داشته باشيم، پيشرفت و ‌آزادي يك منظومه به هم پيوسته است و آزادي عدالت را به همراه دارد و عدالت نيز آزادي را در پي خواهد داشت . نامزد دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تاكيد كرد: ‌با قانون شكني و پشت كردن به اقتصاد ملي، كشور ضعيف مي شود. موسوي در اين جلسه و در پاسخ به اين سئوال كه چه تصميمي براي آزادي و حقوق مطرح در قانون اساسي، اقليت ها و قوميت ها و آزادي مطبوعات داريد، ‌پاسخ داد:‌ ‌در سالهاي اخير شاهد طيف وسيعي از قانون گريزي ها بوديم كه به فكر ما نمي آمد، قانون گريزي هاي حقوقي و ساختاري نظام و نحوه بودجه ريزي همچنين نحوه برخورد با بيت المال از جمله مصاديق اين قانون گريزي ها است. وي ادامه داد:‌ كشور را مجموعه اي از ساختارها در بر گرفته، شوراها هزاران ساعت تجربه در پشت سر خود داشته اند، وقتي آنها را از بين مي بريم، مشكلات اساسي براي كشور به وجود مي آيد كه جز با نقد مضرات آن مشخص نمي شود. وي تصريح كرد:‌ ‌قانون مشخص كرده كه سياست هاي پولي را چه كسي تعيين مي كند، وجود شوراي عالي پول و اعتبار براي آن است كه مانند دوره قاجار كسي يك تنه تصميمي نگيرد بلكه تصميمات براساس عقلانيت باشد زيرا بانك ها حافظ پول مردم هستند . موسوي افزود:‌ زماني كه اين شوراها تعطيل شدند،‌اختيارات آنها به كميسيون هاي دولتي رسيد، اينها مهم هستند اما تحت رييس كميسيون دولت هستند يعني عملا كار تصميمات شورايي و تصميميات عقلاني جمع شد و سرنوشت اقتصادي به دست يك يا چند نفر رسيد كه نتيجه آن تورم بود . وي تاكيد كرد:‌ اقتصاد صدقه اي در غياب شوراي پول و اعتبار بعيد نيست كساني را به طمع استفاده از اهرم بانك ها جهت خريد آراي ‌مردم بيندازد‌ يا برخي ديگر مشكلات مديريتي خود را با وام هاي سنگين و برداشت از بانك ها بپوشانند . وي تصريح كرد:‌ وقتي دامنه قانون گريزي چنان گسترش يافته كه در يك سال شاهد هزاران تخلف از بودجه بوده ايم، در چنين شرايطي بعد از شش سال قانو ن بي ارزش مي شود و امكان هر كاري وجود دارد و در اين صورت اين بازگشت به قهقرا است. موسوي افزود:‌ ‌مگر در زمان مشروطه چه اتفاقي افتاد كه مردم قيام كردند، وقتي قانون بي مقدار شود اگرچه آنان شايد چنين قصدي ندارند اما زماني كه مجلس قانون تصويب مي كند اما دولت حاضر به انجام آن نيست در حالي كه مجلس همسو با دولت است و اين شرايط هم ادامه يافت و به آن ادامه داديم، آيا احساس خطر وجود ندارد كه هر اتفاقي براي كشور بيفتد. وي با بيان اينكه هويت ملي ما از كنار هم قرار دادن قوميت هاي مختلف ايجاد مي شود ، گفت:‌ نمي توان اين كشور را ايران ناميد در حالي كه در كنار آن ترك ،‌كرد، بلوچ و عرب وجود نداشته باشد . موسوي در بخش ديگري از اظهارت خود گفت:‌شان معلمان ما بالاست تعدادي از اعضاي كابينه هاي مختلف معلم بوده اند اگر معلم ما دغدغه معيشتي داشته باشد، نبايد انتظار داشته باشيم كه در تربيت فرزندان ما نقش اساسي ايفا كنند. موسوي در پاسخ به سوالي گفت: ‌يكي از شعارهاي مطرح شده از سوي من گردش آزاد اطلاعات است به جز اطلاعات سري و نظامي و امنيتي، ‌بايد كليه اطلاعات غيرنظامي در اختيار ملت و محققين و روزنامه نگاران قرار گيرد. اين يكي از راههاي موثر مبارزه با فساد است ما در دولت دهم تمام هزينه ها را علني و روشن بيان مي كنيم و ما به دانشگاه آزاد مستقل نياز داريم و اساتيد مستقل و دانشجوياني كه نگران محروم شدن نباشند، در كشور نياز داريم . همچنين "زهرا رهنورد" همسر ميرحسين موسوي در پاسخ به سوالي گفت:‌‌دولت دهم آزادي بيان انديشه و قلم را نصيب شما خواهد كرد و نسبت به رفع تبعيض حقوق شهروندي و خانوادگي زنان اقدام خواهد نمود. وي تصريح كرد:‌ لوايحي همچون لايحه خصاصت تعدد زوجات و فراهم آوردن آزادي زندانيان سياسي و بستن درب زندان بر روي زنداني هاي انديشه و قلم از جمله برنامه هايي است كه بايد در دولت دهم پيگيري شود . همچنين در خاتمه اين مراسم دانشجويان شعار "مو، مو، موسوي" را سر دادند. دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري روز جمعه 22 خرداد ماه برگزار مي شود

محسن رضايي: خانه انقلاب را بر اساس منافع ملي تشكيل مي دهم


محسن رضايي فرمانده سابق سپاه پاسداران ايران و نامزد انتخابات رياست جمهوري در يك نشست خبري اعلام كرده است كه "خانه انقلاب" را تشكيل خواهد داد كه سران گروه هاي سياسي براي همفكري در آن جمع شوند.
آقاي رضايي در حضور خبرنگاران داخلي و خارجي در توضيح اين طرح گفت:" ما نبايد در ايران اقليت و اكثريت داشته باشم و طرح مباحثي چون شهروند درجه يك و دو نيز كاملا بيهوده و مخرب است."
آقاي رضايي گفت كه براي دستيابي به يكپارچگي ملي "خانه انقلاب"را تشكيل خواهد داد تا در آن تمام سران گروه ها و جناح هاي سياسي حول محور منافع ملي گرد هم جمع شوند.
اين نامزد انتخابات رياست جمهوري كه در انتخابات سال 1384 چند روز قبل از برگزاري انتخابات انصراف داد، در اولين نشست خبري با رسانه ها تاكيد كرده كه با ديگر نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري ملاقات خواهد كرد و با آنها در باره دولت ائتلافي مذاكره مي كند.
آقاي رضايي كه حركت دولت محمود احمدي نژاد را در مسير پرتگاه خوانده، پيشنهاد كرده است كه يك دولت ائتلافي با حضور گروههاي مختلف تشكيل شود.
در نشست مطبوعاتي آقاي رضايي كه در سالن اجتماعات خبرگزاري مهر برپا شده بود، آقاي رضايي به رسانه ها قول داده كه ضمن پاسخگو كردن دولت در مقابل نهادهاي چون مجلس، قوه قضائيه و رسانه ها، امكانات لازم را نيز در اختيار رسانه ها قرار دهد.
اين فرمانده سابق جنگ كه در ده سال گذشته به عنوان دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام فعاليت كرده، با انتقاد از وضعيت اقتصادي ايران، پيشنهاداتي را براي بهبود وضع اقتصادي ارائه كرده است.
او گفت كه طي چهار سال گذشته تورم از حدود 12 درصد به 25 درصد رسيده در حالي كه درآمدهاي دو برابر نشده است و اين نشان مي دهد كه قدرت خريد مردم كم شده است.
طرح هايي نظير ساخت دو منطقه گردشگري، پرداخت وام به دانشجويان، بيمه زنان خانه دار و پرداخت حقوق به آنها را نيز پيشنهاد كرده است.
طرح توسعه گشت هاي ارشاد نيز كه سالهاي اخير در دستور كار نيروي انتظامي بوده است از جمله پرسش هاي خبرنگاران بود كه آقاي رضايي گفت: گشت ارشاد دو بخش دارد بخش مربوط به برخورد با اشرار و چاقو كش هاست كه در اين زمينه دست نيروي انتظامي را مي فشارم اما بخش فرهنگي آن را كاملا غير دولتي مي دانم و آن را به دست فرهنگيان مي سپارم.
آقاي رضايي در بخش سياست خارجي نيز به رابطه با آمريكا اشاره كرد و گفت كه اتفاقات اخير در آمريكا را خوشبينانه مي بيند اگر چه نبايد ايران هوشياري خود را از دست بدهد.
به گفته وي، "اگر آمريكا برخي سياست هاي خود را تغيير دهد ما هم تغيير مي كنيم."
با آنكه آقاي رضايي ارتباط با آمريكا را به سياست هاي آيت الله علي خامنه اي رهبر ايران وابسته دانسته با اين حال پيشنهاد كرده كه ايران بايد "يك بسته جديد سياست خارجي با عنوان تغييرات متقابل به آمريكا" ارائه دهد كه حاوي "حوزه هاي همكاري و اختلاف با آن كشور"باشد.
به نظر اين نامزد انتخابات رياست جمهوري، يكي از مسائل مورد اختلاف ايران با آمريكا مسئله كشور فلسطين و يك از نقاط مشترك نيز حفظ محيط زيست خليج فارس است

معاون وزارت آموزش‌وپرورش: دوره احمدي نژاد 8 ساله است


معاون آموزش‌وپرورش گفت: احمدي‌نژاد براي چهار سال ديگر رئيس‌جمهور است.به گزارش آينده، دكتر فتح‌الهي معاون هماهنگي و ارزيابي عملكرد وزارت آموزش و پرورش در جمع فرهنگيان سازمان آموزش و پرورش آذربايجان غربي در اروميه و در مراسم سخنراني به مناسبت سوم خرداد طي سخناني كه بخش‌هايي از آن انتخاباتي شد، اعلام كرد كه دوره‌‌هاي هر رياست‌جمهوري، براي خودشان نامي دارند.وي افزود: هشت سال دوره آيت‌الله خامنه‌اي دوران استقرار نظام اسلامي، هشت سال آقاي هاشمي رفسنجاني، دوران سازندگي و هشت سال آقاي خاتمي به قول خودشان دوران اصلاحات و هشت سال آقاي احمدي‌نژاد دوران احياي ارزش‌هاي اسلامي است.در اين زمان عده‌اي با اعتراض اعلام كردند كه دوره چهار سال است و ايشان در پاسخ اعلام كردند كه دوره هر رئيس‌جمهور، هشت سال است و آقاي احمدي‌نژاد هم هشت سال بر اين مسند خواهند بود

اينجا ستاد مردمي احمدي نژاد است


سايت ستاد "راه سوم" وابسته به حاميان محسن رضايي نوشت: در خيابان فلسطين، كوچه اي است با نام "سرپرست" كه بنرهاي بزرگ محمود احمدي نژاد، همه جاي آن ديده مي شود. ظاهراً ستاد "مردمي و خودجوش محمود احمدي نژاد" اينجاست. اما نقطه جالب و البته تاسف برانگيز ماجرا، اتوموبيل هاي اطراف اين ستاد هستند.شايد بيش از 80 درصد ماشين هاي اطرف اين ساختمان و ستاد مردمي و خود جوش، اتوموبيل هاي دولتي با پلاك هاي مشخص هستند! از اتوموبيل هاي فلان ارگان دولتي بگيريد تا پلاك هاي نهادهاي نظامي و ....!
عكس را ببينيد تا بيشتر متوجه ي عمق "مردمي بودن ستاد دكتر احمدي نژاد" شويد!

احمدي نژاد : ما در ايران مقوله‌اي به نام زنداني سياسي نداريم


احمدي نژاد گفت: بنده صد در صد به انتخاب ملت احترام مي‌گذارم اما بايد بگويم كه در مدت اين 30 سال هيچ دولتي به اندازه اين دولت تحت فشار نبوده و حتي يك ثانيه از وقت دولت نيز به پاسخ به اين فشارها اختصاص پيدا نكرد و همه وقت دولت صرف خدمت به مردم شد.
به گزارش فارس، دكتر محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهور كشورمان در چهاردهمين نشست خبري خود كه با حضور رسانه‌هاي برگزار شد، طي سخناني با اشاره به سوم خرداد و سالروز آزاد سازي خرمشهر گفت: خرمشهر به دست رزمندگان الهي ما و ملت بزرگ ايران آزاد شد و آزادي خرمشهر يك هديه الهي به ملت ايران بود و سرآغاز دوره جديد يك نبرد بين جبهه يكپارچه زورگويان و دنياپرستان در برابر يك ملت مظلوم و صالحان بود و نقطه نبرد بين مومنان، پاكان و صالحان در برابر شياطين و افراد ضد بشر بود.
وي افزود: در خرمشهر عظمت‌هاي انسان‌هاي متعالي در برابر دلدادگان به ثروت و قدرت به نمايش درآمد و سوم خرداد را به همه ملت ايران و بشريت تبريك مي‌گويم.
رئيس‌جمهور با اشاره به توانمندي‌هاي ملت ايران گفت: باورمان اين است كه ملت ايران داراي ظرفيت‌هاي عظيم و بي‌نظيري است و اعتقادما اين است كه ملت ايران مي‌تواند كارهاي بزرگي انجام دهد و تصميمات مهمي را اتخاذ كند.
احمدي‌نژاد همچنين اظهار داشت: در اين مدت سي سال كه از انقلاب مي‌گذرد ملت ما حركت رو به كمال و رو به رشدي را سازمان داده و امروز ملت ايران يك ملت الهام بخش و پرچمدار خوبي‌ها در جهان است و امروز ايران كانون اميد صالحان، پاكان و عدالت‌طلبان دنيا است.
وي با اشاره به حضور گسترده ملت ايران در صحنه‌هاي مختلف جهاني گفت: ‌امروز ملت ايران در صحنه‌هاي مختلف نقش‌آفرين است و جايگاه ملت ايران جايگاهي نوراني در سطح جهان است و از اينكه خداوند توفيق خدمت‌گذاري به اين ملت را به ما عنايت فرمود سپاسگذارم و هر روز ملت ايران بهتر از ديروز است و آينده روشني روبروي ملت ايران قرار دارد.
براي حفظ منافع ملي دربرابر هجمه‌ها سكوت كرده‌ام
رئيس جمهور در نشست خبري با رسانه‌هاي داخلي گفت:در اين چهار سال و به خصوص 3 ماه اخير بنده براي منافع كشور در مقابل حرفها سكوت كردم و فكر كردم كه ورود ما به اينگونه مسائل خدمت‌رساني را با مشكل مواجه مي‌كند اما در مناظره‌ها برخي از حرفها را تشريح مي‌كنم.
دكتر احمدي‌نژاد در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه جام جم در رابطه با كابينه 70 ميليوني و انتقادات برخي اصولگرايان مبني بر استفاده نشدن از همه ظرفيت‌ها در اين كابينه گفت: تعهد ما به 70 ميليون بوده و آشكار است كه كابينه متعلق به توده‌هاي مردم است، اكنون صميمي‌ترين رابطه بين اعضاي كابينه و توده‌هاي مردم برقرار است و عموم مردم دولت را متعلق به خود مي‌دانند و دولت نيز خود را قطره‌اي از اين دريا مي‌داند.
وي افزود: دولت 70 ميليوني به اين معنا است كه منافع 70 ميليون ايراني در همه تصميمات در نظر گرفته شود و مي‌بينيد كه وزرا و مسئولان به همه شهرها و مناطق به يك اندازه اهميت مي‌دهند و حتي به نقاطي كه كمتر مورد توجه بوده بيشتر توجه مي‌كنند.
احمدي‌نژاد با بيان اينكه هيچ كدام از اعضاي كابينه جزو سران گروه‌ها و دسته‌جات نبوده و از متن مردم هستند، در پاسخ به سوال فارس در باره همسويي اروپا و آمريكا و برخي از جريانات داخلي از جمله سران دولت‌هاي گذشته در تخريب اين دولت و وجود اشتراك لفظي ميان اينها گفت: كابينه 70 ميليوني در كنار ملت احساس تنهايي نمي‌كنند، شايد برخي كساني كه در سازوكارهاي اداري كشور بايد دولت را ياري دهند احساس تنهايي كنند،‌اما در باره كابينه 70 ميليوني اين گونه نيست.
وي تصريح كرد: اينكه چرا چنين اشتراك لفظي بين دشمنان خارجي و برخي داخلي‌ها وجود دارد، بايد از خودشان بپرسيد. اما ما به آرمان‌هايي كه ملت ايران پاي آن ايستاده است وفادار بوده و خواهيم بود.
خبرنگار ايلنا با اشاره به نرخ تورم، افزايش شكاف طبقاتي، موجودي حساب ذخيره از رئيس‌جمهور پرسيد كه شما چگونه از پيشرفت اقتصادي ايران خبر مي‌دهيد؟‌احمدي‌نژاد پاسخ داد ما عميقا معتقديم كه وضع اقتصاد امروز ايران با ثبات و مناسب است و البته اين به معناي عدم وجود مشكلات نيست.
وي با بيان اينكه وضعيت اقتصاد كشور در مقايسه با اقتصاد جهاني مشخص مي‌شود، تصريح كرد: اكنون در همه جاي دنيا اقتصاد‌شان داراي رشد منفي است اما در ايران رشد بالاي 5 و 6 درصد را داريم و در حال تجربه كردن آن هستيم.
از سال 84 تا 87 نيز متوسط نرخ رشد 6.2 درصد را تجربه كرديم كه اين يك شاخص قوي است؛ همين امروز ما يك كارخانه فولاد را افتتاح كرديم و مي‌بينيد كه تقريبا همه كارخانجات فولاد دنيا با كاهش توليد مواجه شدند. اما ما حتي با افزايش توليد فولاد مواجه هستيم و در همه بخش‌ها اينگونه است و اين به معناي حركت رو به رشد اقتصاد ايران است.
وي با اشاره به بخش ديگر سوال اين خبرنگار در باره ضريب جيني اظهار داشت: ضريب جيني ايران از 0.420 به 0.402 كاهش يافته والبته در اين زمينه بين كارشناسان نيز بحث وجود دارد چرا كه در اين دولت فاصله درآمد و هزينه طبقات پايين تفاوت كرده و توزيع سهام عدالت، بنگاه‌هاي زودبازده و توزيع منابع در سرتاسر كشور نشان مي‌دهد كه وضع بهتر شده است.
احمدي‌نژاد در باره تورم نيز اظهار داشت: مقايسه نرخ تورم در متوسط 4 سال گذشته با متوسط 4 سال اول دولت‌هاي قبل نشان مي‌دهد كه متوسط نرخ تورم در طول 4 سال در اين دولت كمتر بوده و ممكن است كه در مقطعي به 25 درصد رسيده باشد، اما آن به وجود آمدن آن هم ربطي به سياست‌هاي اين دولت ندارد بلكه ناشي از تورم سنگين جهاني بود به گونه‌اي كه كالاهاي واسطه‌اي و سرمايه‌اي كه وارد كشور مي شد، 25 و كالاهاي مصرفي 36 درصد افزايش قيمت داشته است، ضمن اينكه سهميه‌بندي بنزين نيز اجرا شد و خود وضع‌كنندگان طرح سهميه‌بندي جزوه و تحليل داده بودند كه انجام اين كار حداكثر 15 واحد درصد به نرخ تورم اضافه مي‌كند كه البته ما با اينگونه اجراي سهميه‌بندي موافق نبوديم اما تبديل به قانون شد و ما آن را اجرا كرديم و در همه اين شرايط نيز باز هم متوسط نرخ تورم چهار سال دولت نهم كمتر از دوره‌هاي قبل بوده است.
رئيس‌جمهور در باره حساب ذخيره ارزي با بيان اينكه بعضي‌ها به آمارهاي تخصصي كه بيان مي‌شود، توجه نمي‌كنند، هزينه كردن دولت از حساب ذخيره را منوط به تصميم مجلس دانست و در عين حال گفت: شما به حساب تعهدي اشاره كرديد كه اين حساب در دولت نهم بيشترين رقم موجودي را داشته است و در حساب نقدي هم امروز بيشترين رقم موجودي وجود دارد.
احمدي‌نژاد در پاسخ به سؤالي در باره مطالب تخريبي كه از سوي كانديداها عليه رئيس‌جمهور و دولت نهم مطرح مي‌شود گفت: آنها دو خطا مرتكب مي‌شوند اول اينكه طبق قانون تخريب جرم است و دوم اينكه اتهاماتي وارد مي‌كنند كه بعدا نمي‌توانند آن را اثبات كنند.
وي تصريح كرد: در اين 4 سال و به خصوص سه ماه اخير بنده براي منافع كشور در مقابل آنگونه حرفها سكوت كردم و فكر كردم كه ورود ما به اينگونه مسائل خدمت‌رساني را با مشكل مواجه مي‌كند اما در مناظره‌ها برخي از حرفها را تشريح مي‌كنم.
وي تصريح كرد: برخي ها طوري حرف مي‌زنند كه انگار يك كشور بدون مشكل و تر و تميز تحويل ما داده‌اند در حالي كه پرونده همه آنها مشخص است و طوري عمل كردند كه ما مجبور شديم آن را در مقابل ملت قرار دهيم.
احمدي‌نژاد برخوردهاي حضوري و تخريبي را از اخلاق ملت ايران به دور دانست و ادامه داد: عملكرد اين دولت معلوم است و با تبليغات نيز نمي‌توان آن را تغيير داد و عملكرد ديگران روشن و قابل مقايسه است كه اين كار صورت خواهد پذيرفت.
خبرنگاري از رئيس‌جمهور پرسيد در صورت پيروزي در انتخابات آيا تغييراتي در كابينه خواهيد داشت و آيا آقاي مشايي كه گفته مي‌شود برخي اصولگرايان خواستار كنار گذاشتن آن هستند نيز تغيير مي‌دهيد؟ رئيس‌جمهور پاسخ داد من مشغول ارزيابي كار همكارانم هستم و هر تصميمي كه به نفع ملت باشد، اتخاذ خواهم كرد؛‌ كسي كه ديگران برايش تصميم بگيرند، رئيس جمهور خوبي نخواهد بود.
احمدي‌نژاد در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه به دولت خود چه نمره‌اي مي‌دهيد و چه نقدي درباره خودتان داريد اظهار داشت: اكنون دولت به اندازه كافي در حال نقد شدن است و البته به وقت آن اشكالات 4 سال و نقاط قوت و ضعف را بيان مي‌كنم.
حتي يك ثانيه از وقت دولت به پاسخ فشارها اختصاص پيدا نكرده است
احمدي نژاد گفت: صد در صد به انتخاب ملت احترام مي‌گذارم اما در 30 سال گذشته هيچ دولتي به اندازه اين دولت تحت فشار نبوده و حتي يك ثانيه از وقت دولت به پاسخ به اين فشارها اختصاص پيدا نكرد و همه وقت آن صرف خدمت به مردم شد.
دكتر احمدي نژاد در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص ديدار رئيس جمهور امريكا با نتانياهو نخست وزير اسرائيل و مطالب مطرح شده در اين ديدار گفت: بعيد مي‌دانم كه آقاي اوباما منتظر تغيير در ايران باشد بلكه امروز دنيا منتظر تغيير در امريكاست البته ما بسته‌اي پيشنهادي خود را آماده كرده‌ايم و براساس اصول منطقي آن را تنظيم كرده‌ايم و به آنها نيز ارائه كرده ايم.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري در خصوص اينكه چرا مهرورزي شما شامل ركسانا صابري شد اما شامل دانشجويان زنداني و ستاره دار نشده است گفت: ما در ايران مقوله‌اي به نام زنداني سياسي نداريم و در كشور ما قانون حاكم است و قوه قضاييه تصميم‌گير است و توصيه من در خصوص ركسانا صابري اين بود كه امكانات لازم براي همه افراد كه از خود دفاع مي كنند نيز در اختيار وي قرار گيرد و بنده با اصل زندان رفتن افراد موافق نيستم و خوب ممكن است بين اين همه دانشجويي كه ما داريم چند نفر حالا به خاطر كاري كه انجام داده‌اند در زندان باشند و همه بايد قوانين را رعايت كنيم و من نمي‌توانم در كار دستگاه قضايي دخالت كنم.
رئيس جمهور در پاسخ به سوال ديگري در خصوص انتقادات مطرح شده نسبت به مساله‌ي سياست خارجي و عملكرد دولت در اين خصوص گفت: يكي از كارهاي مهم دولت مديريت سياست خارجي است و شما بايد ببينيد كه ما 4 سال قبل در چه شرايطي قرار داشتيم و امروز در چه شرايطي هستيم و بنده اعلام كردم كه ما به دنبال سياست خارجي فعالي هستيم و همين كشورها و افرادي كه امروز به دنبال گفتگو با ايران هستند 4 سال گذشته ادعاي برچيدن ايران و حذف ايران را داشتند و پشت مرزهاي ما ايستاده بودند و ما را به حمله نظامي تهديد مي‌كردند.
احمدي نژاد در ادامه اظهار داشت: به طور حتم مقايسه اين دو وضعيت باعث روشن شدن ارزيابي‌ها از سياست خارجي است چرا كه هركس كه در خانه خود از دشمن استقبال كند طعم ذلت را مي‌كشد اما اين دولت با كمترين هزينه و حتي با هزينه‌هايي نزديك به صفر اهداف سياست خارجي را محقق كرد.
وي با بيان اينكه دشمن در دو جبهه فعاليت مي‌كند گفت: اول دشمن در جبهه گستاخي حضور پيدا مي‌كند كه در طول اين 30 سال دشمنان با زياده خواهي و ادعاهاي گزاف مسائلي را مطرح مي‌كردند اما اين دولت با تكيه بر خداوند، حضرت وليعصر، مقام معظم رهبري و ملت ايران آنها را سرجاي خود نشاند و دولت ساز و كارهاي ستمگرانه قدرتها را از كار انداخت چرا كه قدرتها به اتكاي قوانيني كه نوشته بودند، به ملتها فشار مي‌آوردند و ديپلماسي ملت ايران اين امر را به شكست كشاند و آنها ديگر نمي‌توانند حمله سياسي و نه حمله نظامي كه به تاريخ پيوسته را سازماندهي كنند.
رئيس جمهور همچنين ادامه داد: دشمنان امروز تنها به دنبال حفظ ساختارهاي خود از جمله بانك جهاني و روابط يكديگر هستند و ملت ايران با مقاومت و ايستادگي خود ناكارآمدي سياستهاي آنها را در جهان ثابت كرد و آرايش سياسي در مقابل ملت ايران در هم ريخت.
احمدي نژاد با اشاره به معناي واقعي ديپلماسي گفت: معناي واقعي ديپلماسي تن دادن به معادلات مستكبران نيست و اگر كسي با همين معادلات وارد شود نتيجه آن جز شكست نيست و ملت ايران معادلاتي را بر پايه عدالت و ارزشهاي انساني در جهان پايه گذاري كرد.
وي در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران كه نظر وي را درخصوص آيت الله هاشمي رفسنجاني پرسيده بود گفت: من در موضعي نيستم كه در مورد افراد اظهار نظر كنم و به طورحتم ملت ايران ملتي هوشمند است و عملكرد همه مديران را زير نظر داشته و عملكرد آنها را مشاهده كرده‌ اما بايد بگويم همه ما فرزند اين انقلاب هستيم و هر گاه مسئوليتي به ما داده شده است به خوبي به آن عمل كرده‌ايم.
رئيس جمهور در پاسخ به سوال ديگري در خصوص شوراي پول و اعتبار گفت: دليل عدم احياي شوراي پول و اعتبار قانون است چرا كه همه رفتارهاي اين دولت بر اساس قانون است و من اين امر را با عدد و ارقام اعلام خواهم كرد و بايد بگويم در اين خصوص قانوني تصويب شده كه ما در حال اجراي آن هستيم.
احمدي نژاد خطاب به افرادي كه ادعاي عدول دولت ازقانون را دارند، گفت: افرادي كه ادعاي رد شدن اين دولت از قانون را دارند، بدانند كه مراجعي در اين خصوص تأمين شده كه وظيفه آن رسيدگي به عملكرد خلاف قانون است و افرادي كه مدعي هستند دولت قانون را اجرا نكرده است، به اين مراجع مراجعه كنند و اين مراجعه هر رأيي را صادر كنند، دولت آن را اجرا مي‌كند.
وي در خصوص عملكرد صدا و سيما كه سوال يكي از خبرنگاران حاضر در اين نشست خبري بود، گفت: برنامه‌هاي صدا و سيما در خصوص انتخابات كافي و وافي است اما من بايد يك مطلب را در اين خصوص مطرح كنم كه البته نقد به صدا و سيما نيست اما شرايطي اتفاق افتاده كه كساني كه بايد ادعا كنند هيچ ادعايي ندارند و افرادي كه نبايد ادعا كنند كه امروز ادعا مي‌كنند.
رئيس جمهور در ادامه اظهار داشت: در دور دوم دولت قبل كه يك دولت مستقر بود بايد ديد كه مجموعه تبليغات چگونه بود و در 3، 4 دوره قبل دور دوم دولتي بود كه به طور مفصل عملكرد آنها از صدا و سيما پخش مي‌شد و زماني كه نسبت به اين كار اعتراض شد، خود آن فرد گفت كه همه بايد عملكرد اين دولت را بدانند كه اين دولت چه كاري انجام داده است اما امروز به مدت 3 ماه است كه قبل از شروع زمان مجاز تبليغات كه از روز گذشته آغاز شد، نوك تيز تخريب‌هابه سمت اين دولت بود.
وي افزود: حتي دوستان ما در صدا و سيما گفتند كه اگر خبر كار دولت يعني همين كار روزانه را پخش كنيم، ممكن است برخي حمل به تبليغات كنند لذا اجازه دهيد كمي از حجم آن كاهش يابد كه من هم با اين امر موافقت كردم و گفتم اشكالي ندارد كه اين امر كم شود.
احمدي نژاد همچنين اظهار داشت: مجموعه برنامه ريزي‌هايي كه امروز طراحي شده مانند پايان دوره دولت قبل است كه دولت مستقر ديگر كانديدا نيست و برنامه‌ها بر همين اساس امروز تدوين شده و آيا سنگيني كفه ترازو به نفع رقباي اين دولت است؟ اما اين اشكالي ندارد و هر كس هر حرفي كه دارد مطرح كند چرا كه اين انتخابات متعلق به ملت است.
وي با بيان اينكه تنها در انتخابات رياست جمهوري مردم به برنامه‌ها راي مي‌دهند گفت: در هيچ انتخاباتي مانند انتخابات رياست جمهوري دهم مردم به برنامه‌ها راي نمي‌دهند و تنها انتخابات رياست جمهوري نقش ملي دارد و در آن مردم به برنامه‌ها راي مي‌دهند و بنده هم از اين امر استقبال كردم كه هر فردي كه مي تواند، وارد عرصه شود چرا كه انتخابات براي ملت است و بايد مهمترين انتخاب را انجام دهد و همه انديشه‌ها بايد در يك هم‌افزايي در اختيار كشور و ملت قرار گيرد.
رئيس جمهور ادامه داد: مردم به برنامه‌ راي مي‌دهند لذا برنامه‌ها براي ملت است و همه بايد در هر جايي كه حضور دارند با اين برنامه‌ها همراهي كنند و اينگونه نباشد كه برخي برنامه‌ها را اعلام كند و پس از اينكه ملت به برنامه آنها راي نداد بروند و برنامه‌هاي خود را به جاي ديگري تحميل كنند.
احمدي نژاد گفت: بنده صد در صد به انتخاب ملت احترام مي‌گذارم اما بايد بگويم كه در مدت اين 30 سال هيچ دولتي به اندازه اين دولت تحت فشار نبوده و حتي يك ثانيه از وقت دولت نيز به پاسخ به اين فشارها اختصاص پيدا نكرد و همه وقت دولت صرف خدمت به مردم شد.
احمدي نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار يكي از رسانه‌ها در خصوص گسترش تخريب‌ها از سوي دولت به سمت ملت گفت: من كاري به اظهار نظرات ديگران ندارم و علت تهاجم به اين دولت را توضيح خواهم داد و خواهم گفت كه چرا اين دولت تا به اين حد تحت هجمه و فشار است و افراد به گونه‌اي سخن مي‌گويند كه انگار اين دولت هيچ كاري نكرده است البته ما هم خوشحاليم و هم ناراحت ناراحت از اينكه افراد انصاف را كنار گذاشته‌اند و خوشحاليم كه هيچ حرف جدي‌اي در سخنان آنها مطرح نيست و سطح اين تخريبها آنچنان پايين است كه بسياري از دانشجويان از من خواسته‌اند تا جواب آنها را ندهم.

فائزه هاشمي: اگر احمدي‌نژاد پيروز شود خود را امام‌زمان مي‌داند


فائزه هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه نمي‌توان در تعيين سرنوشت جامعه شركت نكرد اما انتظار معجزه داشت بر حمايت از ميرحسين موسوي پافشاري كرد و گفت: اگر در دوره آتي انتخابات رياست‌جمهوري محمود احمدي‌نژاد دوباره رييس‌جمهور شود خود را امام‌زمان مي‌داند.
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، فائزه هاشمي كه در مراسم بزرگداشت دوم خرداد و در جمع جوانان حاضر در ورزشگاه 12 هزار نفري آزادي سخن مي‌گفت، با بيان اينكه نمي‌توان فرصت‌سوزي كرد و سپس مدعي بود، گفت: اگر احمدي‌نژاد دوباره پيروز شود امر بر او مشتبه مي‌شود و خود را امام زمان مي‌داند و خطاهاي گذشته را با قدرت بيشتري ادامه مي‌دهد. حاضران در اين مراسم با شنيدن اين سخنان فرياد زدند نه نمي‌خواهيم. فائزه هاشمي با اشاره به برخي فعاليت‌هاي خود در دوم خرداد سال 76 گفت: ما سخنراني مي‌كرديم و اتفاقاتي را كه در دوره سازندگي افتاد براي مردم ذكر مي‌كرديم. همچنين وقايع مثبت، رشد و آباداني را به ياد مردم مي‌آورديم و از آنان مي‌خواستيم براي ادامه يافتن خاطره‌ها به محمد خاتمي راي دهند. وي با بيان اينكه الان هم مي‌خواهيم نكبت موجود از بين برود گفت كه نياز به يك تغيير و شروع دوم خردادي داريم تا در روز 22 خردادماه پيروزي خود را جشن بگيريم. فائزه هاشمي با اشاره به اينكه توسعه دموكراسي و بلوغ سياسي نياز به تلاش و گذر زمان دارد، افزود: با قهر، دلتنگي و گله‌‌مندي نمي‌توان به مشكلات فائق آمد و توسعه را سبب شد. وي ادامه داد: نمي‌توان در تامين سرنوشت جامعه شركت نكرد و انتظار معجزه داشت. فائزه هاشمي با اشاره به حضور دو نامزد در جبهه اصلاحات تصريح كرد: در انتخابات رياست‌جمهوري سال 84 نيز متاسفانه اصلاح‌طلبان با تعدد نامزدها فرصت استثنايي خود را از بين بردند در حالي كه آنان با داشتن 17 ميليون راي در مقابل 11 ميليون راي اصولگرايان پيروز بودند. وي همچنين اظهار داشت: بايد به آمارها و نظرسنجي‌ها نگاه كنيم و به نظر مي‌رسد راي اصلاح‌طلبان باز هم بيش از اصولگرايان است و اگر اين فرصت را از دست دهيم باز چند سال ديگر بايد دور هم جمع شويم و بر شكستي كه خودمان بر خودمان تحميل كرده‌ايم افسوس بخوريم. به گفته او كروبي و موسوي هر دو از چهره‌هاي قابل احترام اصلاح‌طلبان هستند و بايد تا زمان انتخابات رفاقت خود را حفظ كنند تا ميدان را به رقبا ندهند. وي به اين دو نامزد اصلاح‌طلب توصيه كرد: نبايد رقيب را اشتباه گرفته و به جان هم بيفتيم. دختر هاشمي با بيان اينكه برخي مي‌گويند چرا ميرحسين حرف جديدي نمي‌زند يا اينكه معتقدند موسوي نسخه جديد احمدي‌نژاد است گفت كه اين حرف‌ها بر اثر نداشتن مطالعه است. وي اظهار اميدواري كرد كه با نزديك شدن به زمان برگزاري انتخابات اصلاح‌طلبان با يك كانديدا در انتخابات حاضر شوند. فائزه هاشمي در پايان خاطرنشان كرد: همه بايد با توجه به شعار هر ايراني يك ستاد تلاش كنيم اطرافيان و دوستان خود را پاي صندوق‌هاي راي بياوريم و پس از پيروزي در بيست و دوم خردادماه همين جا جمع شويم

احمدي نژاد در مورد اعلمي به رهبر نامه مي نويسد


سايت حاميان اعلمي : احمدي نژاد در مورد اعلمي به رهبر نامه مي نويسد!شنيده شده است مشاور انتخاباتي احمدي نژاد پيشنهاد داده است ،رييس جمهور براي درخواست حكم حكومتي رهبر براي تاييد صلاحيت اكبر اعلمي نامه بنويسد،و احمد ي نژاددر حال حاضر پيگير نظر رهبر وراي زني است تا نظر رهبر را اخذ كند تا در صورت موافقت ويا عدم موافقت هزينه اي نداشته باشد.با توجه به موقعيت ويژه اعلمي در مناطق شمال غرب كشور واينكه رقيب سر سخت احمدي نژاد فردي است كه خود ترك زبان است ،واحتمال حمايت اعلمي از موسوي مي رود احمدي نژاد به دنبال آن است از موقعيت استفاده كند،در صورت تاييد رهبر ،راي موسوي شكسته شود ودر صورت عدم موافقت با توجه به اينكه موسوي وكروبي تا كنون موضعي در خصوص رد صلاحيت اعلمي نداشتند،از پيوستن اعلمي به اردوگاه موسوي وكروبي جلوگيري كند، احمدي نژاد چنين اقدام زيركانه اي در خصوص ركسانا صابري را ازمود وپاسخ لازم را گرفت،واحتمال چنين اقدامي از ناحيه وي محتمل است ،حتي يكي از مشاوران جوان وي گفته است :مي توان به استناد اينكه شعا رما مهرورزي وعدالت است واعلمي تندترين انتقاد ها را نسبت به دولت كرده است ،پايبندي آقاي رييس جمهور به اين شعار را اثبات كرد!

احمدي نژاد: خودم مي آيم شخصاً فرماندار خرمشهر مي شوم

احمدي نژاد در ادامه ي سفرهاي انتخاباتي خود با حضور در خرمشهر گفت: خودم مي آيم شخصاً فرماندار خرمشهر مي شوم.به گزارش انتخاب، وي گفت: : با توجه به حجم بالاي مشكلات مردم و لزوم رسيدگي به آنها خود شخصاً مسئوليت فرمانداري خرمشهر را برعهده مي‌گيرم تا كارهاي عمراني و آباداني اين شهر تسريع يابد.وي افزود: با گذشت ‌20 سال از پايان جنگ تحميلي هنوز خرمشهر آباداني و عمران را نديده و مردم با مشكلات متعددي روبرو هستند.رييس جمهور سابق اظهار داشت: در سال‌هاي اخير كارهاي خوبي انجام شده اما اين كارها كافي نيست و كارهاي صورت گرفته در حد، اندازه و شان مردم خرمشهر نيست به اين دليل خود راساً به‌عنوان فرماندار خرمشهر مشكلات اين شهر را بررسي و رسيدگي خواهم كرد

احمدي نژاد به منتقدان پاسخ داد


محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران به انتقادات اخير عليه عملكرد دولت خود پاسخ داده و گفته است تخريب دولت جرم است و نامزدهاي رقيب نمي توانند اتهامات خود را ثابت كنند.
آقاي احمدي نژاد روز شنبه ۲ خرداد در يك كنفرانس مطبوعاتي گفت: در اين چهار سال و به خصوص در سه ماه اخير به خاطر منافع كشور سكوت كردم اما در مناظره ها برخي حرف ها را خواهم گفت.
او گفت رقيبان او در انتخابات دو اشتباه كرده اند: "اول اينكه طبق قانون تخريب جرم است و دوم اينكه اتهاماتي وارد مي كنند كه بعدا نمي توانند آن را اثبات كنند".
آقاي احمدي نژاد از عملكرد دولت خود در حوزه اقتصاد و سياست خارجي دفاع كرد و به عملكرد منتقدانش در زماني كه اداره كشور را به عهده داشتند تاخت.
كساني كه امروز به دنبال گفتگو با ما هستند، چهار سال پيش مي گفتند بايد ايران را از صحنه جغرافيا حذف كنيم و ما را به حمله نظامي تهديد مي كردند
محمود احمدي نژاد
او گفت: "متوسط نرخ تورم در طول چهار سال اين دولت نسبت به چهار سال دولت هاي قبلي كمتر بوده و ممكن است در مقاطعي به ۲۵ درصد رسيده باشد كه به وجود آمدن آن هم ربطي به سياست هاي اين دولت ندارد".
در حالي كه منتقدان مي گويند سياست هاي دولت نهم به رشد شديد نقدينگي و در نتيجه افزايش تورم منجر شده است، آقاي احمدي نژاد گفته است اين افزايش تورم ناشي از تورم سنگين جهاني و اجراي برنامه هايي مانند سهميه بندي بنزين بوده كه مجلس با وجود مخالفت دولت تصويب كرده و دولت ناچار به اجراي آنها بوده است.
رئيس جمهوري ايران همچنين از سياست خارجي دولت خود دفاع كرد و گفت "با كمترين هزينه و حتي با هزينه اي نزديك به صفر" اهداف سياست خارجي ايران را محقق كرده است.
او گفت: "كساني كه امروز به دنبال گفتگو با ما هستند، چهار سال پيش مي گفتند بايد ايران را از صحنه جغرافيا حذف كنيم و ما را به حمله نظامي تهديد مي كردند".
آقاي احمدي نژاد به شدت از سياست "تنش زدايي" كه در دولت هاي محمد خاتمي و اكبر هاشمي رفسنجاني دنبال مي شد انتقاد كرد و گفت "تحقيري كه ايران در آن دوره تحمل كرد، در طول تاريخ انقلاب بي سابقه بود".
اين در حالي است كه ميرحسين موسوي، رقيب آقاي احمدي نژاد از جناح اصلاح طلب، ساعتي پيش تر در اصفهان گفته بود: "دولت نهم آبروي ايرانيان را در جهان برده است".
اما رئيس جمهوري ايران در كنفرانس خبري خود گفت: "در دولت قبل نتيجه سياست تنش زدايي را ديديم كه براي استقرار ناتو در افغانستان با آنها همكاري كردند، اما آنها به محض اينكه در افغانستان مستقر شدند ايران را كنار گذاشتند. در عراق همين سياست را ادامه دادند و آمريكايي ها در اوج سياست تنش زدايي، ايران را محور شرارت ناميدند".
'بسته پيشنهادي' براي غرب آماده است
آقاي احمدي نژاد ضمن صحبت هاي خود به مجموعه پيشنهاداتي اشاره كرد كه مقامات ايران از مدتي قبل مي گفتند براي ارائه به گروه ۱+۵ در حال بررسي آن هستند.
او گفت: "ما بسته پيشنهادي خود را بر اساس اصول منطقي آماده كرده ايم".
رئيس جمهوري ايران در مورد گفتگو با غرب نيز گفت: "زماني آنها اولتيماتوم مي دادند و ضرب الاجل تعيين مي كردند، اما حالا ما به آنها گفته ايم كه بعد از انتخابات گفت و گو مي كنيم و آنها هم پذيرفته اند"

حمايت دفتر تحكيم وحدت از مهدي كروبي


اتحاديه انجمن هاي اسلامي سراسر كشور (دفتر تحكيم وحدت) با صدور بيانيه اي اعلام كرد در انتخابات رياست جمهوري دهم، "ضمن احترام به ميرحسين موسوي"، اولويت با مهدي كروبي است".
حمايت دفتر تحكيم وحدت از مهدي كروبي از آن جهت بااهميت است كه اين تشكل دانشجويي در چند انتخابات گذشته، از شخص يا فهرستي حمايت نمي كرد و به نوعي از تحريم كنندگان انتخابات به شمار مي رفت.بهاره هدايت، از اعضاي شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت، به بي بي سي فارسي گفت در نشست سراسري اين تشكل در روزهاي ۲۴ و۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۸ تصميم گرفته شد مطالبات اين تشكل در قالب نامه اي براي هر دو نامزد نزديك به اصلاح طلبان، مهدي كروبي و ميرحسين موسوي، فرستاده شده و بر اساس پاسخ آنها تصميم گيري شود، اما به گفته خانم هدايت تنها آقاي كروبي پاسخ نامه اين تشكل را داده است.
دفتر تحكيم وحدت اعلام كرده در دور اول انتخابات، آنچه اولويت دارد حضور گسترده طرفداران هر دو كانديداي نزديك به جريان اصلاح طلبي و جلوگيري از پيروزي محمود احمدي نژاد در دور اول است. به همين دليل اين تشكل تصميم گرفته است در دور اول انتخابات بدون توجه به شانس راي آوري دو كانديداي اصلاح طلب، از كانديدايي حمايت كند كه ديدگاه هايش به مطالبات اين تشكل دانشجويي نزديكتر است.البته در بخشي از اين بيانيه آمده است: "از نظر ما هيچ يك از كانديداهاي حاضر درصحنه، نمايندگان ايده آل افكار عمومي نبوده و تنها برخي از آنها را مي توان كانديدايي براي گذار از شرايط اضطراري و ايجاد تغييرات حداقلي دانست."دفتر تحكيم وحدت در ادامه اين بيانيه نسبت به سلامت انتخابات ابراز نگراني كرده و از همه كانديداها و هواداران آنها خواسته است "برنامه اي جدي براي صيانت آراي مردم داشته باشند و در صورت بروز تقلب اكتفا به شكايت به خدا نكرده و دست به اعتراضات عملي بزنند." در اين بيانيه از فعالان دانشجويي نيز خواسته شده كه به صورت نيروهاي داوطلب به همكاري با "كميته صيانت از آرا" بپردازند.در پايان بيانيه دفتر تحكيم وحدت آمده است: "با استقبال از پاسخ آقاي كروبي به نامه ارسالي به كانديداها، ضمن احترام به آقاي ميرحسين موسوي اعلام مي داريم از نظر ما برنامه ها و تيم اجرايي ايشان به مطالبات دفتر تحكيم وحدت نزديك تر بوده و در اين مرحله از انتخابات اولويت با آقاي مهدي كروبي است."پيش از اين سازمان ادوار تحكيم وحدت نيز از نامزدي مهدي كروبي حمايت كرده بود.
البته خانم هدايت به بي بي سي فارسي گفت ترجيح دفتر تحكيم وحدت بر اين است كه همه انجمن هاي عضو طبق مصوبه عمومي عمل كنند، اما اين اجازه به بعضي از انجمن ها داده شده كه بر اساس نظري غير از نظر مصوب عمل كنند، به شرط آن كه در راستاي جلوگيري از انتخاب مجدد آقاي احمدي نژاد باشد

كروبي در شهر شيراز : كرباسچي را به عنوان معاون اول خود معرفي ميكنم







مهدي كروبي كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري ساعاتي پيش به مناسبت سالگرد پيروزي دوم خرداد با حضور در سالن شهيد دستغيب شيراز در جمع هزاران نفر از مردم اين شهر به ايراد سخنراني پرداخت.
به گزارش خبرنگار ما مهدي كروبي طي سخناني در جمع مردم شيراز گفت: اگر با راي شما مردم به پيروزي رسيدم ، آقاي غلامحسين كرباسچي را كه همه شما مردم مي شناسيد و او را دوست داريد به عنوان معاون اول خود معرفي خواهم كرد.
رئيس مجلس ششم در بخشي از سخنان خود به ويژگي هاي شهر شيراز اشاره كرد و با بيان اينكه شيراز مايع افتخار ايرانيان از هر جهت است و داراي برجستگي هاي بسيار زيادي است گفت: يكي از افتخارهاي اين سرزمين كوروش و اعلاميه حقوق بشر اوست. رئيس مجلس ششم در ادامه افزود: برخي علما واژه ذوالقرنين كه در قرآن آمده است را كوروش دانسته اند. مهدي كروبي همچنين به ديگر شخصيت هاي بزرگ شهر شيراز و استان فارس اشاره كرد و گفت: صدرالمتاهلين شخصيتي ممتاز و بزرگي است كه چهره اي همچون امام از ايشان تقدير مي كنند و حتي برخي نامه اي به گورباچف مي نويسند از ايشان نام مي برند. وي افزود: ميرزاي شيرازي نيز كه از همين ديار برخواست نقشي پررنگ در تاريخ معاصر ما دارد و گرچه فتواي آن تنها يك سطر بود اما كاخ ناصرالدين شاه را لرزاند و اوضاع سياسي آن روزگار را دگرگون كرد. كروبي همچنين از چهره هاي برجسته ديگر شهر شيراز و علماي اين شهر از جمله؛ آيت الله رباني آيت الله دستغيب و... اشاره كرد. مهدي كروبي همچنين در ادامه شيراز را شهر حافظ و سعدي دانست و گفت: نه تنها ايرانيان كه قلوب و انديشه هاي در جهان به حافظيه و سعديه متصل است.
كروبي همچنين شيراز را سمبل، ايمان، معرفت، رشادت، ذوق، هنر پايداري و هوشياري دانست. وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به انتخابات رياست جمهوري گفت: شرايط امروز كشورمان در عرصه هاي داخلي و خارجي، اقتصادي و اجتماعي براي همگان روشن است و آنهايي كه از وضع موجود ناراضي هستند، سياست خارجي را نامطلوب مي دانند و معتقدند تورم كارگران و كشاورزان و اقشار مختلف مردم را شكسته است و آنهايي كه از وضعيت دانشگاه ها ناراضي هستند و مي گويند نبايد دانشجوي ستاره دار داشته باشيم، بايد براي تغيير به صورت جدي در پاي صندوق هاي راي حاضر شوند. وي همچنين با اشاره به ستاره كردن دانشجويان گفت: دانشجويان ستاره هاي آسمان كشور هستند و اگر من در انتخابات پيروز شوم در دولت من دانشجويي ستاره دار نخواهد شد. بلكه حتي رابطه تنگاتنگ با دانشجويان برقرار خواهيم كرد. شيخ اصلاحات تاكيد كرد: براي دستيابي به تغيير نبايد تنها به راي دادن خود اكتفا كنيم. بلكه بايد آحاد ملت را براي اين امر بسيج كنيم.
وي با بيان اينكه جرياني مخالف حضور گسترده مردم در پاي صندوق هاي راي است، گفت: بايد علي رغم گلايه ها و كمبودها، به گونه اي بايد صفحه انتخابات را ورق بزنيم تا آن گروه اقليت ناخرسند از حضور گسترده مردم تا ماه ها به كما بروند. كروبي در ادامه سخنان خود به تيم خود و از جمله غلامحسين كرباسچي اشاره كرد و وي را مديري لايق و موردتوجه امام دانست و افزود: امام شخصا طي مشورتي با ديگر مسئولان، آقاي كرباسچي را براي حل مشكلات مردم اصفهان، به عنوان استاندار اين استان برگزيدند. كروبي افزود: امروز آقاي كرباسچي را به عنوان معاون اول خود معرفي مي كنم تا اگر با راي شما مردم به پيروزي رسيدم ايشان به عنوان معاون اول رئيس جمهور همچنان در خدمت مردم باشند.
حاشيه ها
- در اين مراسم علاوه بر مهدي كروبي غلامحسين كرباسچي، رئيس ستاد كروبي، رسول منتجب نيا قائم مقام حزب اعتمادملي، فاطمه كروبي همسر مهدي كروبي، ابراهيم اميني رئيس ستاد كروبي در استان فارس و بدرالسادات ميرموسوي و هنگامه شهيدي روزنامه نگار حضور داشتند.
-همچنين تعدادي از نمايندگان ادوار، از جمله خسروي نماينده آباده، حسيني نماينده شيراز در دور سوم، باقريان نماينده سوم و ششم كازرون، خانم رضازاده نماينده مردم شيراز در مجلس ششم و زارعي نماينده مردم سروستان در مجلس پنجم، عبدالوند نماينده مردم دورود و ازنا در مجالس پنجم و ششم و سهرابي نماينده مجلس پنجم از شهر شيراز حضور داشتند.

بخشهايي از اولين سخنراني انتخاباتي ميرحسين موسوي در تلويزيون


موسوي در تلويزيون ايران: سرنوشت ايران فقر نبود و فقر نيست


آغاز مهلت تبليغات انتخاباتي در انتخابات رياست جمهوري ايران، برنامه هاي تبليغاتي نامزدها در راديو و تلويزيون سراسري اين كشور هم آغاز شده است.
در برنامه هاي پيش بيني شده براي اين بيست روز، هر يك از نامزدها حدود ۸ ساعت در شبكه هاي مختلف تلويزيوني و ۸ ساعت در شبكه هاي مختلف راديويي فرصت خواهند داشت تا نظرات خود را با شهروندان ايراني در ميان بگذارند.در تلويزيون، همه نامزدها دو به دو با هم مناظره خواهند كرد كه مدت زمان هر كدام از اين مناظره ها ۹۰ دقيقه خواهد بود.روز جمعه اول خرداد ۱۳۸۸ و در اولين روز از تبليغات راديو و تلويزيوني، ميرحسين موسوي در برنامه اي نيم ساعته از شبكه يك تلويزيون ايران با شهروندان اين كشور صحبت كرد.آقاي موسوي كه براي نخستين بار در ۲۰ سال گذشته مقابل دوربين تلويزيون حاضر ميشد، در ابتداي صحبت هاي خود گفت در اين سالها "محدوديتي براي تصوير بنده وجود داشته است."آقاي موسوي، بخش عمده اي از اين زمان نيم ساعته را به مسائل و مشكلات اقتصادي اختصاص داده بود. او ابتدا با اشاره به سفرهايي كه در دو ماه گذشته به نقاط مختلف ايران داشته اشاره كرد و بعضي از مشكلات ويژه استان ها را از جمله معضل صنعت چاي در استان گيلان، صنعت نيشكر در استان خوزستان و صنايع سنگين در اراك برشمرد.ميرحسين موسوي با انتقاد از بالا رفتن تورم گفت: "اكنون شاهد تورم ۲۵ درصدي در كشور هستيم. در مقابل گفته مي‌شود كه تورم را كنترل كرده و تورم رشد نمي‌كند. اين در حالي است كه ۲۵ درصد تورم يعني ۲۵ درصد قدرت خريد مردم در سال پايين آمده است."آقاي موسوي در ادامه گفت: "بنده ظن اين موضوع را دارم كه وزارت رفاه به دليل اين موضوع تعداد قشرهاي زير خط فقر را اعلام نمي كند تا اين مسايل را بپوشاند. اين در حالي است كه مطابق قانون بايد اين آمارها مطرح شود."نخست وزير دوران جنگ ايران و عراق با انتقاد از برنامه هاي اقتصادي دولت در پرداخت وام هاي زودبازده گفت: "چرا پروژه‌هاي اساسي كشور كه مي‌تواند اقتصاد را زير و رو كند ... متوقف شده و در اين حالت براي پروژه‌هاي كوچك، پول‌هاي وسيعي توزيع مي شود كه تنها يكي از نتايج آن ايجاد تورم در سطح كشور است."آقاي موسوي در ادامه صحبت هايش به نقل از "آقاي عالي نسب، از مشاوران دوره جنگ" خود گفت: "سرنوشت ايران فقر نبود و فقر نيست. اگر مشكلي وجود دارد از مديريت ماست."
احمدي نژاد: وضع كشور مطلوب است
برنامه تبليغات راديويي نامزدها روز جمعه و پيش از برنامه تلويزيوني آقاي موسوي، با صحبت هاي آقاي احمدي نژاد آغاز شد.محمود احمدي نژاد عصر روز جمعه از راديو سراسري ايران به صورت زنده با شنوندگان صحبت كرد و اولين برنامه ضبط شده نيم ساعته ميرحسين موسوي نيز جمعه شب از شبكه اول تلويزيون ايران پخش مي شود.عصر جمعه و در اولين برنامه تبليغاتي، محمود احمدي نژاد در راديو سراسري ايران به مدت نيم ساعت و در برنامه اي با عنوان "مستقيم با مخاطب" ديدگاه هاي خود را ارائه كرد.آقاي احمدي نژاد در اين برنامه راديويي، "اعتقاد به لطف و عنايت الهي، مديريت ولي عصر (عج) بر همه امور و ظرفيت و توانمندي بي نظير ملت ايران" را سه عنصر مهم اعتقادي خود خواند.آقاي احمدي نژاد گفت يكي از دلايلي كه چهار سال پيش تصميم گرفت وارد عرصه مديريت عالي كشور شود اين بود كه احساس كرد ايران از مسير اصلي فاصله گرفته است و به گفته او هر جا نقطه ضعفي در ملت ايران مشاهده مي شود، "برخاسته از مديران و حاكمان نالايق است."رئيس جمهور فعلي ايران در ادامه به ارائه تصويري از وضعيت چهار سال پيش ايران پرداخت و گفت كه در آن زمان، ايران در زمينه هاي مختلف اقتصادي، سياست داخلي و سياست خارجي "با بحران مواجه بود".محمود احمدي نژاد گفت با اين كه ايران در چهار سال گذشته، "سخت ترين دوران سياسي ۱۰۰ سال گذشته را پشت سر گذاشته است"، وضعيت فعلي ايران در زمينه هاي مختلف اقتصادي، فرهنگ عمومي، علمي و فناوري و سياست خارجي را "مطلوب" ارزيابي كرد.او همچنين منكر وجود برخي مشكلات و نارسايي ها نشد، اما گفت "مهم اين است كه اراده براي غلبه بر مشكلات داشته باشيم و اين اراده را داريم

آقاي احمدي نژاد! مي دانيد در ستاد انتخابات وزارت كشور چه خبر است؟


جمعي از كارمندان وزارت كشور با ارسال نامه اي به لحظه نيوز كه خطاب به رييس جمهور نگاشته شده، اورده اند: آقاي دكتر احمدي نژاد آيا مي دانند كه :
ياران خود در ستاد انتخابات كشور در وزارت كشور چه كرده اند ؟ مطمئنا كه با خبر نيستند و اگر با خبر بودند مطمئنا با اين ويژگيهايي كه دارند برخوردهاي لازم را انجام مي دادند. لذا اينجانبان برخي از كارمندان وزارت كشور كه بيش از 15 سال سابقه خدمت در مجموعه وزارت كشور داشته و در چندين انتخابات از مديران و دست اندركاران برگزاري انتخابات بوده ، براي آگاهي ايشان و ملت شريف ايران مواردي را اعلام مي نماييم :
1- آقاي دكتر دانشجو به عنوان چهارمين معاون سياسي وزارت كشور در دولت نهم (كه جابجايي چهار معاون در يك دوره كم نظير است (و البته بماند تغييرات گسترده در راس وزارتخانه و ساير معاونين وزرا و مديران كل و مشاورين و مسوول دفتر و كارشناس و... كه برخي از آنها هم يك شبه استخدام پيماني شدند در حالي صدها نفر كارمند قراردادي وزارت كشور حتي با چندين سال سابقه همچنين دست به دعا براي استخدام مي باشند )) به عنوان رئيس ستاد انتخابات منصوب شده اند.
2- انتصاب يك پزشك عمومي (كه سال 86 به محض ورود به مجموعه استخدام گرديده است) ابتدا به سمت سرپرست دفتر انتخابات و سپس به عنوان مشاور وزير و مديركل حوزه وزارتي!!! و تغييرات گسترده در معاونت هاي وزير و مديران كل واحدهاي ستادي به طوري كه در برخي معاونت ها و مديران كل شاهد 2-3 تغيير در طول عمر دولت نهم بوده كه هريك از اين تغييرات باعث ورود عزيزان و رفقاي هريك از اين مديران شده است. (و به جرات مي توانم بگويم كه اكثر اين مديران جديد همه غير وزارت كشوري بوده و اصلا سابقه كاري در وزارت كشور و واحدهاي زيرمجموعه ندارد.)
3- تغيير بيش از 70 درصد كارشناسان دفتر انتخابات به طوري كه از 23 الي 24 نفر كارمند دفتر انتخابات فقط 4 نفر باقي مانده و مابقي(كه اغلب داراي سابقه فراوان در برگزاري انتخابات هاي مختلف مي باشند) بالاجبار تغيير يافته و يا به واحدهاي ديگر منتقل شدند. و به جاي آنها افرادي ديگر از واحدهاي ديگر و يا افراد گمنامي از نظر ما و دوستاني از نظر آنان و از بيرون از وزارت كشور آورده شد.(ناگفته نماند كه برخي از اين افراد نيز يك شبه استخدام پيماني شدند در حاليكه صدها كارمند قراردادي در وزارت كشور با چندين سال سابقه كار هنوز اندر خم يك كوچه اند و منتظر عدالتي از جنس احمدي نژاد هستند تا شايد روزي رسد كه آنها هم استخدام شوند)
4- تغيير تمامي مديران كلي كه روساي كميته هاي مختلف ستاد انتخابات كشور مي باشند (در 3-4 ماه اخير) نظير مديركل پشتيباني، بازرسي، روابط عمومي و...
5- گرفتن كليه امور تهيه نرم افزارهاي انتخابات رياست جمهوري دهم از دفتر فن آوري اطلاعات وزارت كشور(كه از لحاظ سازماني و تشكيلاتي معتبر و مصوب بوده ) و سپردن آن به شخصي از ياران خود(تحت عنوان مشاور انفورماتيكي وزير) كه با 5-6 نفر از نيروهايي كه از بيرون آورده كار تهيه نرم افزار را انجام داده اند!!!
6- انجام برخي از هزينه هاي زايد و پذيرايي هاي آن چناني كه حتي سلف سرويس خود را نيز از ساير كاركنان جدا كرده اند و....
7- حال نميدانم با اين اوصاف آيا مردم در سالم بودن اين انتخابات ترديدي نخواهند داشت و آيا وقت آن نرسيده كه برادر عزيزم حسين شريعتمداري در اين خصوص ها مطالبي بنگارد.
در پايان به هريك از موارد اعلام شده در بالا كسي ابهام يا ترديدي داشته باشد مي توانيم با آمار و ارقام و اعلام اسامي افراد مورد نظر ، گفته هاي خود را ثابت كنيم . به اميد برگزاري انتخاباتي سالم و سالم و سالم . جمعي از كارمندان وزارت كشور

پاسخ لاريجاني به اعتراض موسوي به صدا و سيما


علي لاريجاني، رئيس مجلس ايران مي گويد كه پس از دريافت نامه اعتراض آميز يكي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري، با مسئولان سازمان صدا و سيما در مورد تبليغات انتخاباتي صحبت كرده است.
آقاي لاريجاني روز اول خرداد در سخنراني پيش از خطبه هاي نماز جمعه تهران، بدون نام بردن از ميرحسين موسوي گفت: "يكي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري نامه اي به رئيس قوه قضائيه و رئيس مجلس داده است؛ با مسئولان صدا و سيما صحبت كرديم، آنچه ما ديديم اين بود كه برنامه جامعي براي انتخابات تدارك ديده اند و تلاش خوبي شده است كه نامزدها عقايد و برنامه هاي خود را معرفي كنند".
ميرحسين موسوي روز سه شنبه ۲۹ ارديبهشت نامه اي به روساي قواي مقننه و مجريه و دادستان كل كشور نوشته و در آن صدا و سيما را به "نقض مكرر و آشكار بي طرفي" در مورد نامزدهاي انتخابات متهم كرده بود.
اكنون هم مسئول كميته رسانه و تبليغات ستاد آقاي موسوي در يادداشت هاي روزانه خود كه در سايت قلم منتشر مي شود، نوشته است كه نماينده شوراي بازبيني صدا و سيما خواستار حذف بخش هايي از سخنان آقاي موسوي از يكي از فيلم هاي تبليغاتي او شده بود اما بعدا "موانع" برطرف شده است.
به نوشته ابوالفضل فاتح، مواردي كه شوراي بازبيني خواستار حذف آنها شده بود، "بخش اساسي" سخنراني آقاي موسوي بود كه با حذف آن "تقريبا چيزي از سخنراني باقي نمي ماند".
آقاي فاتح نوشته است كه ساعتي بعد "پيغام رسيد كه موانع برطرف شده است".
دلايل حمايت از احمدي نژاد
دبيركل حزب موتلفه اسلامي مي گويد اين حزب از دي ماه ۱۳۸۷ تصميم گرفته بود از محمود احمدي نژاد حمايت كند، اما صبر كرد تا ۱۳ عضو ديگر جبهه خط امام و رهبري هم تصميم خود را بگيرند.
محمد نبي حبيبي در مجمع عمومي حزب موتلفه اسلامي، دلايل حمايت اين حزب از آقاي احمدي نژاد را بر شمرد.
به گفته آقاي حبيبي، حزب موتلفه اسلامي آقاي احمدي نژاد را فردي "مومن به ارزش هاي انقلاب" و داراي "روحيه مردمي" مي داند كه با انجام سفرهاي استاني، با مشكلات مردم آشنا شده است و اكنون بايد به او فرصت داد كه يك دور ديگر رئيس جمهوري بماند.
آقاي حبيبي گفت كه مواردي چون سخنراني آقاي احمدي نژاد در دانشگاه كلمبيا و اجلاس دوربان ۲ را نمونه هايي از دفاع او از "استقلال و شرف ملت ايران" مي داند.
اين در حالي است كه نامزدهاي اصلاح طلب مشخصا در مورد اجلاس دوربان ۲ به عملكرد آقاي احمدي نژاد انتقاد مي كنند.
كرباسچي: ديگران شجاعت كروبي را ندارند
غلامحسين كرباسچي، مشاور عالي مهدي كروبي و عضو ستاد انتخاباتي او مي گويد: "اگر به كسي جز كروبي رأي دهيم، ۴ سال ديگر تأسف مي خوريم".
او آقاي كروبي را شخصي شجاع توصيف كرده كه خيلي ها حتي در خانه جرأت ندارند بيانيه هاي او را با صداي بلند بخوانند.
به گفته آقاي كرباسچي، مهدي كروبي نظارت استصوابي را باعث "تهي شدن انقلاب از وجه جمهوريت" مي داند.
آقاي كرباسچي كه در جمع دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي بندرعباس سخن مي گفت، به دانشجويان وعده داد كه در صورت پيروزي آقاي كروبي در انتخابات، ۷۵ درصد از شهريه دانشجويان دانشگاه آزاد به صورت وام به آنها پرداخت مي شود.
ستاد انتخاباتي آقاي كروبي اعلام كرده است كه او روز شنبه دوم خرداد به استان فارس سفر مي كند.
محسن رضايي: در صورت پيروزي به زنان خانه دار حقوق مي دهيم
محسن رضايي، يكي از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري ايران مي گويد اگر در انتخابات پيروز شود به زنان خانه دار "حقوق خانه داري" مي پردازد.
آقاي رضايي امروز با انتشار بيانيه اي اعلام كرد: "من در دولت خود نه تنها پست كليدي به زنان كشور خواهم داد، بلكه در اداره امور كشور از زنان توانمند در تمامي مشاغل و مديريت مراكز استفاده خواهم كرد".
او نوشته است از آنجا كه سهم كار زنان خانه دار در توليد ناخالص ملي "چشمگير و قابل محاسبه" است، در صورت انتخاب شدن به رياست جمهوري "خانه داري" را به عنوان شغل تصويب مي كند و به زنان خانه دار حقوق مي پردازد.

برهم زدن سخنراني زهرا رهنورد


دختران نسل سومي‌هاي ياريگر ميرحسين موسوي (نسيم دختران) با زهرا رهنورد ديدار كردند.
به گزارش خبرنگار سياسي ايسنا، در اين ديدار دكتر زهرا رهنورد طي سخناني و در پاسخ به تشويق‌هاي مكرر حاضران و ابراز احساسات آنان گفت: اميدوارم اين شور و نشاط شما به شور و نشاط پس از 22 خرداد بپيوندد.
وي ادامه داد: موسم‌هاي انتخابات مي‌تواند فرصتي براي گفتن حرف‌هايمان باشد. امروز سه سوال مهم در حوزه زنان وجود دارد يكي آنكه از زنان چه مي‌دانيم،‌ ديگر اينكه چرا وضع زنان اينچنين است و سوم آنكه زنان چگونه خوشبخت مي‌شوند. در پاسخ به پرسش اول بايد بگويم كه زنان و دختران ما به لحاظ وجودي در بهترين لحظات تاريخ ايران قرار دارند، دختراني هستند پرشور و نشاط، خردورز و فرهيخته و پايبند به اصول اخلاقي و ايمان.
رهنورد ادامه داد: در پاسخ به پرسش دوم يعني اين پرسش كه چرا وضع دختران جوان ما اينچنين است، بايد بگويم مگر دختران ما چه وضعي دارند، از نظر تحصيلات، علم و دانش و شور و نشاط وضع بسيار خوبي دارند، چه دانشجويان دختر ما و چه فارغ‌التحصيلان ما. البته نكات منفي هم وجود دارد كه اميدوارم رفع شود. خلاء‌هاي قوانين و عدم هماهنگي قانون با مطالبات جوان از جمله اين خلاءها است. در عين حال سطح اشتغال و كاريابي متناسب با سطح تخصص دختران جوان ما نيست. به لحاظ قانون مدني و شهروندي هم دختران جوان ما از كمبود قوانين رنج مي‌برند، بنابراين بايد گفت كه دختران ما فرهيختگاني هستند كه از اشتغال مناسب و آينده‌ي مديريتي نگرانند و از آن رنج مي‌برند.
رييس سابق دانشگاه الزهراء در ادامه گفته‌هاي خود يادآور شد: اما پرسش سوم كه چگونه زنان و دختران جوان ما خوشبخت خواهند شد، در پاسخ بايد بگويم اين مربوط به آن است كه دولت بعدي چه شيوه‌هايي را اتخاذ كند كه به طراز شخصيتي دختران ما برسد و به نظر من اولين شيوه ره‌يافت خانواده است. در عرصه خانواده احترام به حقوق دختران از آرمان‌هاي اخلاقي و ملي و اسلامي ما بوده و هست. در تاريخ ايران دختران ما شان بالايي داشتند و حتي به پادشاهي مي‌رسيدند، اما مهمترين نكته بعد از اسلام است كه پيامبر (ص) دست حضرت فاطمه(س) را مي‌بوسيد. با او مشورت مي‌كرد و شان والايي براي او در خانواده قائل بود. پس از ازدواج نيز اين شان حضرت فاطمه زهرا(س) محفوظ ماند.
رهنورد ادامه داد: يكي ديگر از شيوه‌هايي كه مي‌تواند دختران جوان ما را خوشبخت كند، عرصه عمومي و مهمتر از همه آن‌ها اشتغال است. اشتغال مقوله‌اي است كه در صورت رونق اقتصادي و در كنار سياستگذاري غيرتبعيض‌آميز مي‌تواند براي دختران ما محقق شود و به بهترين نحو براي آنان تامين شود.
رهنورد در ادامه خاطر نشان كرد: بحث اشتغال همچنين اولين گام براي ورود به فاز تساوي و رفع تبعيض است و گام دوم امنيت و ‌آزادي زنان در عرصه‌ي عمومي. مقصود من اين است كه زنان و دختران ما در محيط كار، خيابان و دانشگاه احساس كنند كه آزادي همراه با امنيت دارند، يعني خودشان انتخاب كننده‌ي محيط كار، تحصيل، پوشش و رفتارشان باشند.
وي ادامه داد: اما تا مساله‌ي آزادي و امنيت را كنار هم مي‌گذاريم عده‌اي مي‌گويند منظور ما ولنگاري است، اما شما نشان دهيد كه چنين نيست و آزادي مد نظر ما، آزادي دختران فرهيخته و جوان ماست و كساني كه مي‌خواهند با فضاي امنيتي دختران ما را جهت دهند، بايد بدانند كه قطعا شكست خواهند خورد و هيچ رشد و شكوفايي با سركوب موفق نمي‌شود. آزادي و امنيت يعني آنچه كه دختران ما با تعقل خود ايجاد مي‌كنند.
رييس سابق دانشگاه الزهراء با بيان اين‌كه اسلام به ما دستورالعمل‌ها را نشان داده و جزئيات ديگر به كسي مربوط نيست، ادامه داد: ره‌يافت دوم براي خوشبختي دختران جوان ما بعد از ره‌يافت خانواده، دموكراسي و دختران جوان است. وقتي بحث دموكراسي را مطرح مي‌كنيم مد نظر ما مردم‌سالاري ديني است يعني آن چيزي كه در سطح بين‌المللي همه براي خود انتخاب كرده‌اند، منهاي نكات خاصي كه ويژه‌ي مردم‌سالاري ديني است. دختران جوان ما بدين وسيله مي‌توانند به رشد و بالندگي برسند.
وي اضافه كرد:امروز 49 درصد از جمعيت كشور را زنان تشكيل مي‌دهند و از اين بخش 60 درصد را دختران جوان. آينده فرزندان، تعالي،‌ پيشرفت، توسعه و اسلام در دست شما دختران جوان است. انتظار اتكاء به خود، استقلال شخصيت و درون ‌جوشي، انتظاراتي است كه ذيل بحث‌هاي رفع تبعيض در اختيار رييس‌جمهور دهم قرار خواهيم داد.
رهنورد همچنين با بيان اين‌كه دختران جوان ما به قاره‌ي ششم تعلق دارند، تاكيد كرد: در قاره ششم آب، خاك و دار و درخت نيست، بلكه قاره‌ي فكر و انديشه، معنويت، ‌تعالي، برنامه‌ريزي، خلاقيت و رشد است. اين را مي‌خواهيم به آيندگان ثابت كنيم كه اگر قرار است در سال 1404 ايران قدرت برتر منطقه باشد يكي از آيند‌ه‌سازان آن دختران جوان ما هستند.
به گزارش ايسنا، رهنورد مي خواست كه به صحبت هاي خود پايان دهد، اما به اصرار دختران جوان حاضر در جمع كه عده آنها حدود 600 الي 700 نفر تخمين زده مي شد، رهنورد به تشريح تئوري هاي اطلاع رساني و اطلاع پروري پرداخت و گفت: زنان ما در هر شرايطي در سال 1404 بهترين ارتباط را مي توانند با كامپيوتر ايفا كنند و مرتبط با اين با تئوري اطلاع رساني همراه با تحقيق و پژوهش ارتباط داشته باشند و سوال اينجاست چرا دختران و زنان ما جزو بهترين پژوهشگران نباشند؟ نظام هاي سنتي علاقمندند زنان در گوشه خانه ها با ديگ و باديه و پخت و پز طرف باشند و نظام هاي ساختار شكن هم از سوي ديگر بام افتاده و مي خواهند زنان بدون هر گونه دورنماي ايفاي نقش مثبت حضوري بدون برنامه و در خدمت سرمايه داري داشته باشند.
وي افزود: نقش زنان و دختران ما در سال 1404 نقش زنان خردمند ، انديشمند ، فعال ، پژوهشگر ، مدرن و نوآور خواهد بود.
به گزارش ايسنا،‌در اين لحظه يكي از دختران حاضر در جمع كه مي خواست در سخنراني رهنورد اختلال ايجاد كند با صداي بلند فرياد زد : شما كه حرف از اسلام و فاطمه زهرا(س) مي زنيد، چرا چادرتان از سرتان سر مي خورد؟ رهنورد در پاسخ به دختران جوان حاضر در جمع كه از ادامه صحبت هاي اين دختر جوان ممانعت مي كردند، گفت: عزيزان من اجازه بدهيد همه حرفشان را بزنند ، اگر قرار به حرف زدن است، از هر دو طيف صحبت كنند.
وي در ادامه صحبت‌هاي خود افزود: الگوي زني كه مي‌خواهد در سال 1404 نقش ايفا كند كيست؟ و پاسخ من اين است فاطمه(س)، فاطمه است. همان زني كه يار حضرت علي(ع) و مادر امام حسن و امام حسين(ع) بود، همان زني كه پدرش را در كوچه هاي مدينه مداوا مي كرد. همان زني كه زهرا است و باز هم مي گويم فاطمه ، فاطمه است.
اين دختر جوان هم چنان در ميان صحبت هاي اختلال ايجاد مي كرد و مي خواست از ادامه سخنراني او ممانعت كند.
رهنورد خطاب به او گفت: اجازه بدهيد صحبت هاي من تمام شود، بعد شما تشريف بياوريد بر روي سن و با هم صحبت كنيم.
رييس سابق دانشگاه الزهرا اين چنين به گفته هاي خود ادامه داد: الگوي همه ما حضرت زهرا(س) است، زني براي ابد و پيشتاز، ايشان مربوط به گذشته نيستند، بلكه متعلق به هميشه تاريخ اند ، اگر حرفي داريد با نشاط ، احترام و شادماني بگوييد، نقد ، پژوهش ، خرد ورزي و عقلانيت از ويژگي هاي زنان ما است.
رهنورد در جمع بندي گفته هاي خود در پايان گفت: عزيزان من همه ما يكي هستيم و فقط در روش ها فرق داريم، پس دليلي بر بداخلاقي نيست. همچنان كه فرموده شده جدالهم باالتي هي احسن. يعني با هم به نيكي حرف بزنيد پس پيش به سوي سال 1404 و ايفاي نقشي خلاق براي زنان و دختران جوان ما در توسعه ملي و پيشرفت اسلامي.
به گزارش ايسنا پس از سخنان رهنورد،دختر جوان حاضر در جمع كه سعي مي كرد از صحبت هاي رهنورد ممانعت به عمل آورد به دعوت وي به روي سن آمد و گفت: حرف من با آقاي مهندس موسوي است همان كسي كه پدر من به خاطر پاره كردن عكس او (در گذشته) به زندان افتاد. شما در اين 20 سال كجا بوديد؟
وي هم چنين خطاب به رهنورد گفت: شما كه چادر هديه حضرت فاطمه زهرا(س) را بر سر داريد، چرا اجازه دهيد نماآهنگ ها پخش شود؟
رهنورد در پاسخ خطاب به حاضران گفت: اينجا برنامه‌اي است كه مهمانداران سبز پوش عزيز آن را برگزار كرده‌اند و اين نهايت مهمان نوازي است كه اجازه داده اند افرادي باافكار مخالف صحبت كنند؟ حال اين دوستان مي‌خواهند انتقاد كنند مگر چه اشكالي دارد؟ شما هم مي توانيد انتقاد كنيد، اما در پاسخ به پرسش شما عزيز بايد بگويم كه برايم سخت است از آقاي ميرحسين موسوي دفاع كنم. من نه به عنوان يك همسر بلكه به عنوان يك هم رزم مي‌گويم كه ايشان فردي پيشرو و نوآور است و يكي از پايبندترين افراد به گفتمان هاي انقلاب است، البته با نگاه امروز، مهم جاودانگي ارزش هاي انقلاب است و ما با اين مبنا مي توانيم اين قرائتمان را هر روز نو كنيم.
رهنورد ادامه داد: موسوي پايبندترين فرد به گفتمان انقلاب است و امروز برنامه اش بر محور احياي گفتمان هاي انقلاب قرار گرفته و اگر امروز را فراموش كنيم، يعني بازگشت به نقطه اول. امروز روزي است كه ما دستاوردهاي هسته يي داريم و شما مي پرسيد كه موسوي 20 سال كجا بود؟ آقاي موسوي حضور داشت، اما مظلوم بود و سانسور مي شد. آقاي موسوي در تشخيص مصلحت نظام، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، حضور داشت و در مناسبت هاي مختلف حرف مي زد اما دوربين كه به او مي رسيدند، او قهر مي كرد و دوربين از ايشان وحشت داشت.
وي افزود: اما درباره اين پرسش كه گفتيد چرا چادر من از سرم ليز مي خورد؟ بايد بگويم كه با وجود اين كه سوال شما اصلا دانشگاهي نبود، اما من جواب مي دهم. چادر انتخابي من سنتي نيست، بلكه همان چادري است كه روز 17 شهريور از سر زنان به خاك و خون خفته انتخاب شد و پرچم آزادي و ايمان من است اما لباس اسلام شكل خاصي ندارد، بلكه محتوا دارد.

زندگي‌نامه كانديداها محسن رضایی


محسن رضايي ميرقائد، 10 شهريور 1333 در حوالي مسجد سليمان به دنيا آمد. نام او در ابتدا سبزوار رضايي ميرقائد بود، اما وقتي در سال 1353 براي تحصيل در رشته مهندسي مكانيك در دانشگاه علم و صنعت به تهران آمد و وارد مبارزات چريكي عليه سلطنت پهلوي شد، با نام محسن رضايي فعاليت مي كرد. او در آن زمان از اعضاي بلندپايه گروه چريكي اسلامي منصورون بود.
محسن رضايي در سال 1360 و در اولين ماه هاي جنگ ايران و عراق، در سن بيست و هفت سالگي با حكم آيت الله خميني به فرماندهي سپاه پاسداران ايران رسيد.
آيت الله خميني حكم فرماندهي آقاي رضايي را با نام محسن رضايي صادر كرد و بعد از آن آقاي رضايي شناسنامه المثني گرفت و نامش را رسما به محسن رضايي قائد تغيير داد. تصوير اين مهر المثني در زمان ثبت نام آقاي رضايي براي انتخايات رياست جمهوري سال 88 توجه بعضي ها را جلب كرد.
محسن رضايي بعد از پايان جنگ ايران و عراق تحصيلات مهندسي خود را نيمه كاره گذاشت و در رشته اقتصاد ادامه تحصيل داد و دكتراي خود را در اين رشته از دانشگاه تهران گرفت. آقاي رضايي در مقام فرماندهي سپاه پاسداران، دانشگاه هاي "امام حسين"، "علوم پزشكي بقيه الله" و "دانشكده فرماندهي سپاه" را تأسيس كرد.
از سال 1368، با پايان جنگ، سپاه پاسداران "قرارگاه بازسازي خاتم النبيا" را راه انداخت و اجراي چند پروژه عمراني را تحت نظر دولت اكبر هاشمي رفسنجاني بر عهده گرفت. او از سال 60 تا سال 76 فرمانده سپاه بود و در اولين روزهاي دولت محمد خاتمي در شهريور 1376 از مقام خود استعفا كرد و بعد از مدت كوتاهي با حكم آيت الله خامنه اي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام شد و به رياست كميسيون اقتصاد كلان مجمع تشخيص مصلحت نيز برگزيده شد.
خروج از سپاه
محسن رضايي بعد از استعفا از فرماندهي سپاه از حضور در كليه نيروهاي نظامي كناره گيري كرد و وارد دنياي سياست شد. او ابتدا در سال 1378 و در انتخابات مجلس ششم از شهر تهران نامزد شد، اما با توجه به حضور در ليست گروه هاي محافظه كار و استقبال گسترده تهراني ها از نامزدهاي اصلاح طلب، نتوانست به مجلس راه يابد.
محسن رضايي در اين سال ها فعاليتش را در مجمع تشخيص مصلحت نظام متمركز كرده و ايفاي نقشي پررنگ در تدوين سند چشم انداز بيست ساله ايران و نيز كمك به اصلاح قانون سرمايه گذاري خارجي را از نقاط قوت كارنامه خود در مجمع نشخيص مصلحت مي داند.
محسن رضايي (چپ) در طول جنگ ايران و عراق، فرمانده سپاه پاسداران ايران بود
محسن رضايي (چپ) در طول جنگ ايران و عراق، فرمانده سپاه پاسداران ايران بود
آقاي رضايي در سال 1384 كانديداي انتخابات رياست جمهوري شد. اما دو روز مانده به انتخابات از نامزدي انصراف داد. او در بيانيه اي كه منتشر كرد، دليل كناره گيري خود را "جلوگيري از تشتت آراي مردم" در اثر تعدد نامزدها عنوان كرد.
در سال 1386 (نوامبر 2007) مجمع عمومي پليس بين الملل (اينترپل) حكم بازداشت بين المللي محسن رضايي، فرمانده سابق سپاه پاسداران و چند مقام ديگر ايراني را به اتهام مشاركت در بمب گذاري در مركز فرهنگي يهوديان آرژانتين در بوئنوس آيرس در سال 1994، صادر كرد. اگرچه رهبران ايران، اين اتهام را رد كرده و آن را بي اساس خوانده اند.
در فاصله سال هاي 84 تا 88 آقاي رضايي تلاش كرد كه اصولگرايان منتقد محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري وقت را حول محور خود و چند تن ديگر از چهره هاي شناخته شده جريان اصولگرا، از جمله علي لاريجاني، محمدباقر قاليباف و علي اكبر ولايتي، متشكل كند.
آقاي رضايي به همراه اين افراد ساز و كاري را با عنوان "دولت ائتلافي" دنبال مي كرد و قصدش اين بود يكي از اين سه نفر نامزد رياست جمهوري شوند.
اما با نزديك شدن به زمان ثبت نام نامزدها، مشخص شد كه هيچ يك از اين سه نفر قصد كانديدا شدن در انتخابات ندارند.
برخي ناظران دليل اصلي اين تصميم را مخالفت رهبر ايران با رقابت سياستمداران اصولگرا با محمود احمدي نژاد ذكر كرده اند.
در هر حال با شكست اين طرح، محسن رضايي تصميم گرفت شخصا و با عنوان "نامزد مستقل" وارد انتخابات شود.
آقاي رضايي در سخنراني هاي اخير خود شديدا از سياست هاي دولت انتقاد كرده و گفته است "اگر مسير فعلي ادامه پيدا كند ما به سمت پرتگاه مي رويم."
البته او سياست هاي اصلاح طلبان را نيز شكست خورده خوانده و از مردم خواسته است بين "شكست و پرتگاه" راه ديگري را انتخاب كنند.