۱۳۸۸ خرداد ۱۱, دوشنبه

وام 400 ميليارد توماني دولت به صادق محصولي


خرداد نو - با دستور احمدي نژاد صادق محصولي توانسته از بانك ملت وامي به مبلغ 400 ميليارد تومان دريافت كند .
زماني كه صادق محصولي يكي از مشاوران ارشد احمدي نژاد در پست رياست جمهوري بود ، رئيس جمهور در نامه اي به رئيس كل بانك مركزي وقت ، طهماسب مظاهري ، از او مي خواهد تا شرايط را براي پرداخت وامي به مبلغ 400 ميليارد تومان با نرخ بهره زير 10 درصد ، به صادق محصولي ، فراهم كند . اين وام در كمتر از دو ماه با تامين اعتبار آن از سوي بانك مركزي توسط بانك ملت پرداخت شد .
اين در حالي بود كه كمتر صاحب كارخانه و كار آفريني را مي توان در ايران سراغ گرفت كه قادر بوده از تسهيلاتي با چنين نرخ بهره پائيني استفاده كند . احمدي نژاد از پيش از پيروزي در انتخابات رياست جمهوري قول داه بود كه به هر شكل شده ، نرخ سود تسهيلات بانكي را يك رقمي كند . براي اين كار در چهار سال گذشته دستوراتي را هم صادر كرد . بر اين اساس نرخ سود تسهيلات بانكي براي بانك هاي دولتي 12 درصد و براي بانك هاي خصوصي 14 درصد تعيين شد . اما آنچه كه در عمل اتفاق افتاد اين است كه كسي قادر نبوده با نرخ هايي كمتر از 24 درصد از اين تسهيلات برخوردار شود . ضمن اين كه براي استفاده از اين تسهيلات با همين نرخ هاي بالا هم نياز به رابطه و دارد .
احتمالا رئيس جمهور با گرفتن اين وام توسط محصولي ، به هدف خود در كاهش نرخ سود تسهيلات بانكي رسيده باشد . . احمدي نژاد هفته گذشته در يك سخنراني تبليغاتي در رباط كريم ادعا كرده بود هر زمان خواسته با كسانيكه وام هاي كلان از سيستم بانكي ايران دريافت كرده اند برخورد كند ، كساني نگذاشته اند . غافل از اينكه يكي از بزرگترين بدهكاران به سيستم بانكي ايران ، وزير كشور ، دوست ديرينه او و يكي از بزرگترين حاميانش است و خود او زميينه هاي لازم را براي رانت خواري وي فراهم كرده است .
در بررسي هايي كه در مجلس هفتم صورت گرفت « هم رييس مجلس و هم نماينده‌ها خودشان با نمايندگان دولت به اين جمع‌بندي رسيده بودند كه اين مباحث را ديگر مطرح نكنند...».صادق محصولي يك بار در زمان پيشنهاد وي براي پست وزرات نفت درپاسخ به چگونگي انباشت ثروت ۱۶۰ ميلياردي‌اش ظرف ده ‌سال، اين ثروت را « متعلق به امام زمان» دانسته و گفته بود: «اين امانتي است كه پس از ظهور حضرت در اختيارايشان قرارمي‌گيرد». وي همچنين مدعي شده بودكه ثروتش از «راه حلال» كسب شده است.
نام محصولي در يك فهرست 200 نفره بزرگترين بدهكاران به نظام بانكي ايران در زمان وزارت داوود دانش جعفري به سازمان بازرسي رهبري ارائه شد . اقدامي كه از چشم احمدي نژاد دور نماند و سبب شد تا از وزير اقتصادش كه به شدت با او و همفكرانش كنار آمده بود ، انتقام بگيرد و او را از كابينه بيرون بياندازد . كاري كه اشك دانش جعفري را درآورد .
اين وام بسيار بزرگ كه شايد در مخيله كمتر ايراني بگنجد به عنوان يك شخصيت حقيقي به محصولي داده شد . با احتساب اين وام كم بهره او هم اكنون بالغ بر 600 ميليون دلار يا 600 ميليارد تومان دارايي دارد . البته اگر افزايش تورم را هم در اين دارايي ها كه به ملك و سهام واردات انواع كالا اختصاص يافته در نظر بگيريم ، شايد بتوان او را يكي از افراد ي دانست كه هم اكنون از بابت رانت خواري در جمهوري اسلامي بيش از يك ميليارد دلار دارايي دارد .
يكي از كارشناسان اقتصادي مي گويد : با توجه به حجم بالايي كه اين وام داشته به نظر مي رسد كه نتقل و انتقال اين وام بانكي بدون اطلاع وزارت اطلاعات ، سازمان بازرسي و برخي ديگر از نهادهاي نظارتي نمي توانسته انجام شود . او با كنايه مي گويد البته محصولي دارايي خود را به گفته خودش در زمان ظهور امام زمان در اختيار وي قرار خواهد داد . اما آيا نمي شد اين پول را در خزانه يك كشور اسلامي نگاه داشت و بعد در اختيار امام زمان قرار داد . آيا آدمي امانت دار تر از محصولي در ميان مردم ايران براي نگه داري اين پول وجود ندارد ؟

تاجزاده در بندرعباس: حتي رييس تشريفات فرودگاه رم هم به استقبال احمدي نژاد نرفت


قرار بود ساعت هشت عصر امروز، شنبه، در فضاي باز مقابل ستاد مركزي تبليغاتي ميرحسين در هرمزگان، نرسيده به چهارراه نخل ناخداي بندرعباس، مصطفي تاجزاده سخنراني كند. من ساعت هشت و نيم به محل رسيدم. تقريبا نصف صندلي ها، كه به نظرم حدود ششصد صندلي بود، خالي بود ولي در كمتر از يك ربع بعد نه تنها كل صندلي ها پر شد، شايد به اندازه نصف كساني كه روي صندلي نشسته بودند افراد، ايستاده به صحبت هاي رييس ستاد موسوي در بندرعباس ، سپس در هرمزگان و در انتها خود تاجزاده گوش دادند. ناهماهنگي در اجراي برنامه نمايش فيلم و پخش موسيقي به چشم مي خورد ولي ظاهرا دليل امر قطع برق ستاد از ساعتي قبل از برگزاري مراسم بود كه رييس ستاد موسوي در هرمزگان به طعنه از آن به عنوان مهروزي دولت نهم نسبت به ستاد ياد كرد! فيلمي پخش مي شد و مجري هم بخش هاي برگزيده اي از روزنامه كلمه را با شور و حرارت براي مردم مي خواند و مردم هم كم و بيش ابراز احساسات مي كردند. وقتي هم كه سرود اي ايران پخش شد تقريبا همه ايستادند. در كمال ناباوري به هنگام پخش سرود ياردبستاني و قبل از سخنراني ها، همه متوجه شدند كه حدود بيست جوان بيرون از جمعيت، قدري دورتر، صداي خود را بلند كرده اند و سرود ياردبستاني را براي خودشان مي خوانند. متوجه شديم كه اين افراد با بازوبندهاي سفيد و پوسترهاي در دست، حاميان كروبي هستند. مجري برنامه هم بي دقتي كرد و نتايج يك نظر سنجي را خواند كه آن جوانان را احساساتي كرد و حيرت زده گوشمان را اشنا كردند به شعار عليه موسوي! معلوم بود خيلي بي تاب شده اند. جوانان هوادار موسوي هم رفتند پشت به ان ها و رو به سخنران پوسترهاي موسوي را بالاي سر بردند ولي شعاري كه بخواهد مراسم را به هم بزند سر ندادند. خودم با چشمان خودم ديدم كه يكي از همين جوانان حامي كروبي آمد يك پوستر از يك جواني كه پوسترهاي موسوي را توزيع مي كرد گرفت و جلوي چشم او مچاله كرد. جوان عصباني شد و خواست يورش ببرد كه من و چند نفر ديگر مانع شديم. وقتي حاضران بي اعتنا شدند ده دقيقه بعد يكي از همان بيست جوان آمد و به بقيه گفت برويم. بقيه هم پوسترهايشان را جمع كردند و برعكس سر و صدايي كه موقع آمدن راه انداخته بودند، بي سر و صدا دور شدند. مردي كه پشت سر من نشسته بود گفت: "خب! خسته شدن" ... قرار بود فيلم تبليغاتي ميرحسين كه از شبكه اول پخش مي شد همان جا روي پرده نمايش داده شود ولي من ريسك نكردم و يك ربع مانده به زمان پخش برنامه تلويزيوني موسوي محل را ترك كردم. ترافيك سنگيني ايجاد شده بود ولي سر ساعت به خانه رسيدم در حالي كه هنوز متعجب بودم كه چرا حاميان كروبي از همان اول آمده بودند حاميان احمدي نژاد را خوشحال كنند؟
**تاجزاده در ابتداي سخنراني خود گفت: "ما به آقاي كروبي احترام مي گذاريم ولي راي ما مهندس مير حسين موسوي است". وي سپس به اظهارات غيرواقع اخير احمدي نژاد درباه سفر خاتمي به پاريس اشاره كرد و به طعنه گفت: حتي خبرگزاري "راستگوي" فارس هم در ارشيوش عكس هاي اين سفر را دارد كه شيراك چگونه با عزت و احترام از خاتمي استقبال كرد. تاجزاده اضافه كرد: اما وقتي آقاي احمدي نژاد به رم، اجلاس فائو، رفت نه تنها مقامات رسمي ايتاليا و واتيكان با او ملاقات نكردند بلكه رييس تشريفات فرودگاه رم هم به استقبال احمدي نژاد نرفت و براي ضيافت شام هم فقط دو نفر را دعوت نكردند؛ يكي رييس جمهور زيمبابوه و ديگري آقاي آحمدي نژاد را. تاجزاده سپس به موارد ديگري از اقدامات نادرست احمدي نژاد در عرصه سياست خارجي پرداخت و از جمله گفت كه اظهارات احمدي نژاد درباره هولوكاست براي اولين بار مجمع عمومي سازمان ملل را در دفاع از اسراييل متحد كرد. او در مورد عملكرد اقتصادي دولت هم گفت: نيازي نيست ما چيزي بگوييم؛ خود اصولگرايان اوضاع اقتصادي كنوني را فاجعه بار مي دانند و احمد توكلي مي گويد كشتي اقتصاد دولت نهم قطب نما ندارد

هويت بازيگران فيلم احمدي‌نژاد اعلام شد


پس از افشاي استفاده جواد شمقدري، از دو بازيگر در فيلم تبليغاتي محمود احمدي‌نژاد، اسامي اين بازيگران هم اعلام شد.
به گزارش خبرنگار سياسي آفتاب، اين دو بازيگر، به نام‌هاي «اكبر بنايي» و «اسماعيل آذربخت»، از بازيگران سيماي مركز هرمزگان هستند كه توسط جواد شمقدري براي بازي در فيلم تبليغاتي احمدي‌نژاد استخدام شده بودند.گفتني است در صحنه‌اي از فيلم تبليغاتي احمدي‌نژاد، دو جوان بندرعباسي سوار بر موتورسيكلت، اتومبيل حامل احمدي‌نژاد را دنبال مي‌كنند و سخناني در تأييد عملكرد احمدي‌نژاد و دولت نهم بر زبان مي‌آورند. كارگردان، در ادامه تصوير احمدي‌نژاد را كه در اتومبيلي نشسته، به گونه‌اي در حال لبخند زدن و دست تكان دادن تدوين كرده است كه به نظر مي‌رسد اين حركت او در پاسخ به ابراز احساسات دو جوان موتورسوار باشد.اما نكته‌اي كه بلافاصله پس از نمايش فيلم مشخص شد اين است كه اين دو جوان از بازيگران صدا و سيماي مركز بندرعباس هستند.«اسماعيل آذربخت» يكي از اين دو بازيگر در دو مجموعه تلويزيوني «شو بندر» و «شو وا شو» ايفاي نقش كرده كه از زمان افشا شدن بازي در فيلم انتخاباتي احمدي‌نژاد، تلفن همراه خود را خاموش كرده است

انتقاد صريح موسوي از كف‌بيني، رمالي و پيش‌بيني عجيب درباره سقوط كشورها


اولين كنگره سراسري نسل سومي‌هاي ياري‌گر ميرحسين موسوي در محل سالن واليبال مجموعه ورزشي حجاب برگزار شد.به گزارش گروه سياسي آفتاب، در اين همايش كه با حضور تعداد زيادي از جوانان شهرهاي مختلف برگزار شد ميرحسين موسوي طي سخناني خطاب به جوانان حاضر در جمع كه با شور و اشتياق فراوان به او خوش‌آمد گفتند، گفت: «ما آمده‌ايم و گرد هم جمع شده‌ايم تا دوباره ايران را پيدا كنيم. ما ايراني هستيم و آمده‌ايم تا ايراني پيشرفته بسازيم. ايراني دور از دروغ، خرافه و تحجر. ما آمده‌ايم كه بگوييم اول بايد ايراني باشيم تا جهاني باشيم».وي افزود: «ما آمده‌ايم بگوييم بين ايران و اسلام فاصله‌اي نيست اگر فاصله نياندازند. ما آمده‌ايم در سياست خارجي‌مان پايگاه ايران و ايرانيان را
” ما آمده‌ايم با جهان تعامل كنيم نه آنكه بر جهان مديريت كنيم ما بايد اول كشور خودمان را مديريت كنيم. “
اعتلا ببخشيم. ما آمده‌ايم با جهان تعامل كنيم نه آنكه بر جهان مديريت كنيم ما بايد اول كشور خودمان را مديريت كنيم».موسوي با بيان اينكه ما آمده‌ايم با ملت‌ها دوست باشيم، خاطر نشان كرد: «مديريت جهان از آن ملت‌ها است. ما آمده‌ايم به سمت علم و عقل برويم و از رمالي، كف‌بيني و پيش‌بيني عجيب راجع به دنيا دوري كنيم. ما نيامده‌ايم هر روز پيش‌بيني كنيم كه كدام كشور مي‌خواهد سقوط كند ما بايد پايگاه‌يمان را در جهان محكم كنيم».او ادامه داد: «نمي‌توان در جهان امروز با اين پيش‌بيني‌ها مصالح ملي را اداره كرد. ما آمده‌ايم به اقتصاد و فرهنگ خودمان از نگاه ملي نگاهي دوباره بياندازيم. ما براي ملت و دانشجويان‌مان آزادي مي‌خواهيم. ما مي‌خواهيم از يك دولت انتظامي به سمت يك دولت خدمتگزار تغيير جهت دهيم ما مي‌خواهيم بگوييم بين ملت و دولت بايد نزديكي و اعتماد وجود داشته باشد».موسوي در ادامه گفت: «ما نمي‌خواهيم به سمت بخشي از ملت خودمان دست دراز كنيم و بخشي ديگر را از خود دور كنيم. ملت ما متحد‌اند، مردم، قوميت‌ها و فرهنگ يكديگر را دوست دارند. دانشجويان؛ مردم و مردم دانشجويان را دوست دارند. ما نمي‌خواهيم و به ما دستور
” مديريت جهان از آن ملت‌ها است. ما آمده‌ايم به سمت علم و عقل برويم و از رمالي، كف‌بيني و پيش‌بيني عجيب راجع به دنيا دوري كنيم. ما نيامده‌ايم هر روز پيش‌بيني كنيم كه كدام كشور مي‌خواهد سقوط كند. “
ندادند كه از طريق رجوع با استخاره -كه البته استخاره در جاي خود خوب است، جهان را بسازيم. به ما دستور داده‌اند كه با علم، دانش و عقل با جهان روبه‌رو شويم. ما امام را اينگونه شناختيم».او در ادامه با تاكيد بر اينكه امام (ره) حتي يك بار هم با اين روش‌ها با جهان روبه‌رو نشد، اظهار كرد: «براي ما كاربرد علم، دانش و عقل در كنار ايمان مهم است اگر اين عقل و علم را جدا كنيم به دايره‌ي خرافه و جهل مي‌پيونديم. ما مي‌خواهيم دوستداري خود را درباره ايران عزيز و بزرگ اعلام كنيم».موسوي افزود: «ما ايران و فرهنگ ايراني را دوست داريم،‌ فرهنگ ايراني از فرهنگ اسلامي جدا نيست ما به اين هويت نياز داريم. ما با مشكلات خودمان در جهان نمي‌توانيم روبرو شويم مگر آنكه به هويت ملي و ايراني خود رجوع كنيم. ما مجبوريم اين راه را انتخاب كنيم. ما دنبال عظمت ايرانيان هستيم».او با بيان اينكه ما احساس ذلت مي‌كنيم وقتي توليد فروكش مي‌كند و دانشجوي ما كار پيدا نمي‌كند و بر توسعه اقتصادي در كشور تاكيد كرد و گفت: «ما مي‌خواهيم اقتصاد را گسترش دهيم ما احساس ذلت مي‌كنيم وقتي دانشجوي ما به دنبال آزمايشگاه، توسعه و پيشرفت است اما مجالي ندارد چرا بر نيروي علم، عقل، دانشجو، دانشمند و اساتيد تكيه نمي‌شود. هر دولتي با هر برنامه‌اي اگر از ذهنيت عقلاني برخوردار باشد بايد بداند كه به سوي اساتيد و كارشناسان بايد برگردد نه اينكه افتخار كند كه سنگ تابلوي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي را كنده و برداشته است».موسوي افزود: «ما آمده‌ايم برنامه‌ريزي، دانش و احترام به علم را احياء كنيم. ما آمده‌ايم رابطه‌اي دوستانه با كشورهاي جهان
” ما نمي‌خواهيم و به ما دستور ندادند كه از طريق رجوع با استخاره -كه البته استخاره در جاي خود خوب است، جهان را بسازيم. “
از جمله كشورهاي منطقه برقرار كنيم و ما آمده‌ايم براي اقشار خود دلسوزي كنيم چرا كه آن‌ها ملت ما هستند».كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با بيان اينكه 25 درصد تورم يعني سقوط يك چهارم قدرت خريد مردم، تصريح كرد: «اين شعار كه از يك پير اقتصاد كشور شنيده‌ام را هميشه يادمان باشد كه مي‌گفت "سرنوشت ايران فقر نيست". اگر فقري است ناشي از ضعف مديريت ماست. ما جوانان و ميراث چندين هزار ساله داريم در كنار درياچه اروميه تمدن ده‌هزار ساله‌اي كشف شده، ما تخت جشميد، اصفهان، نقش جهان، حافظ، سعدي و صائب و شعراي بزرگي داريم و از تمدن بسيار برجسته‌اي برخورداريم».موسوي در ادامه با تاكيد بر اهميت جوان‌گرايي، ايران را جوان‌ترين كشور دنيا دانست و گفت: «ما جوان داريم و جوان‌ترين ملت جهان هستيم اگر آن‌ها را دوست داشته باشيم آن‌ها هم نظام، كشور و ميراث خود را دوست خواهند داشت».او خطاب به جوانان حاضر در جمع گفت: «خانم‌ها و آقايان در 10 روز آينده همه بايد بيدار باشيد و يك لحظه صحنه را خالي نكنيد و موج سبز را به سراسر كشور گسترش دهيد و بايد بر پايه‌ ايمان، عقل،‌آزادي، كشوري پيشرفته بسازيم. ما مي‌توانيم».موسوي اين چنين صحبت‌هايش را به پايان رساند: «من صحبتم را با زنده باد ايران، زنده باد ايران، زنده باد ايران تمام مي‌كنم».

اعتراض دفتر آيت الله جوادي آملي و آيت الله صافي و آيت‌الله موسوي اردبيلي به دروغ هاي بخش خبري 20:30 سيما


دفتر آيت الله جوادي آملي با صدور اطلاعيه‌اي اخبار مطرح شده مبني بر اعتراض اين مرجع تقليد نسبت به پخش ‏مستند انتخاباتي ميرحسين موسوي را تكذيب كرد.‏ در اين اطلاعيه كه از سوي دفتر آيت الله جوادي آملي ارسال شده، تصريح شده است: به استحضار عموم ملت شريف ايران مي رساند :‏ همانگونه كه قبلا اعلام شد موضع رسمي حضرت آيت الله جوادي آملي (حفظه الله) شركت همگان در عرصه انتخابات و دادن رأي ‏صحيح به نامزدهاي محترم مورد نظر است و معظم له نسبت به افراد اثباتاً يا نفياً نظري اعلام نفرموده‌اند.‏ بديهي است ديدار و ملاقات نامزدهاي محترم با ايشان، تنها در جهت ارائه نظرات و رهنمودهاي معظم له بوده است.‏ از اين رو آنچه اخيراً درخصوص واكنش اين دفتر نسبت به فيلم پخش شده در خبرگزاري ها آمده، صحيح نيست و اين دفتر مراكز مزبور و ‏همگان را نسبت به مواضع معظم له ، به سايت رسمي دفتر ايشان ‏www.esra.ir‏ دعوت مي نمايد.‏
دفتر آيت الله صافي :خبرسازي انتخاباتي ‏باعث بي‌اعتمادي و سوء ظن در مردم مي‌ شود
قم - خبرگزاري مهر: دفتر آيت الله صافي گلپايگاني با صدور اطلاعيه‌اي اقدام خبرگزاري دولت و بخش خبري 20:30 را ‏دروغ پردازي و جعل اخبار مرجعيت شيعه عنوان كرد.‏
به گزارش خبرنگار مهر در قم ، دراطلاعيه صادره از دفتراين مرجع معظم تقليد آمده است: ‏روز يكشنبه 10/3/88خبرگزاري دولت، ايرنا همگام با بخش خبري 20:30 در اقدامي اسف ‌بار و تأمل برانگيز اقدام به خبرسازي پيرامون ‏مرجعيت شيعه و مسئله انتخابات نمود.‏عليهذا به اطلاع عموم مي‌رساند دفتر حضرت آيت الله العظمي صافي طي دو روز گذشته هيچ گونه بيانيه‌اي صادر ننموده و با هيچ ‏خبرگزاري ‌اي از سوي اين دفتر، ‌مصاحبه‌اي صورت نپذيرفته است و كليه مواضع رسمي اين مرجع تقليد شيعه از طريق سايت رسمي معظم ‏له قابل دسترسي مي‌باشد.‏دفتر حضرت آيت الله صافي گلپايگاني، ‌ضمن ابراز تأسف عميق از اين گونه اقدامات ضد اخلاقي در رسانه‌هاي تأثير گذار كشور، اعلام ‏مي‌دارد اين قبيل بي‌ساماني‌ها و اقدامات سوء كه نمونه اي از آن متاسفانه امروز از سوي رسانه ملي و خبرگزاري دولت، صورت پذيرفت ‏باعث ايجاد فضاي بي‌اعتمادي و سوء ظن در ميان مردم مي‌گردد و اقدامات معدود جاهلاني كه براي رسيدن به مقاصد سياسي خود حتي از ‏خبرسازي و دروغپردازي پيرامون مرجعيت، ابايي ندارند موجب ايجاد التهاب در جامعه است.‏
اعتراض دفتر آيت‌الله موسوي اردبيلي به برخي اخبار منتشر شده
قم - خبرگزاري مهر: دفتر آيت‌الله موسوي اردبيلي با صدور اطلاعيه‌اي نسبت به برخي اخبار منتشره در مورد مواضع انتخاباتي ايشان واكنش نشان داد‏.
به گزارش خبرنگار مهر در قم، در اين اطلاعيه كه خطاب به رئيس رسانه‌ ملي صادر و رونوشت آن در اختيار دفتر خبرگزاري مهر قرار گرفته، آمده است:‏ متأسفانه در بخش اخبار 20:30 يكشنبه شب مورخ دهم خرداد 1388 كه از شبكه دوم سيماي جمهوري اسلامي ‏ايران پخش شده است، ‏مطلبي به اين دفتر استناد داده شده كه فاقد صحت مي‌باشد. ‏خواهشمند است نسبت به ‏تكذيب آن در همان بخش خبري اقدام نماييد.
لازم به ذكر است كه مطلبي كه به حضرت آيت‌الله موسوي اردبيلي ‏‏‏(مد ظله) و يا دفتر معظم له نسبت داده مي‌شود، چنانچه توسط خود معظم له در رسانه‌ها ايراد نشده باشد و يا ‏دفتر ايشان به طريق مكتوب و ‏رسمي آن را اعلام نكرده باشد، فاقد اعتبار مي‌باشد.‏

احمدي‏نژاد اولين برگه‏هاي مافيا را افشا كرد!


احمدي نژاد با اشاره به توليد سوخت كشتي ها در داخل كشور گفت: من مطلع شدم سوخت توليد شده در داخل پالايشگاه هاي كشور به طور يك جا به دلالي در كشور امارات فروخته مي شود و من تحقيق كردم كه چرا اين سوخت را يكجا مي فروشند و به بنادر امارات براي فروش به كشتي هاي عبوري انتقال داده مي شود.محمود احمدي نژاد در جمع مردم شهرستان پاكدشت ورامين ابعاد ديگري از مبارزه دولت با فساد در بخش صنعت نفت را افشا كرد.احمدي نژاد با اشاره به توليد سوخت كشتي ها در داخل كشور گفت: من مطلع شدم سوخت توليد شده در داخل پالايشگاه هاي كشور به طور يك جا به دلالي در كشور امارات فروخته مي شود و من تحقيق كردم كه چرا اين سوخت را يكجا مي فروشند و به بنادر امارات براي فروش به كشتي هاي عبوري انتقال داده مي شود.وي افزود : آن فرد از فروش اين محصول نفتي بيش از 400 ميليون دلار نفع مي برد و آن را به نفر بعدي مي داد، من اين سوال برايم مطرح شد كه چرا اين نفت در داخل كشور و از جايگاه هاي و بنادر كشور به فروش نمي رسد.رييس جمهور تصريح كرد: من شخصي را براي تحقيق در اين خصوص فرستادم و اين شخص نيز در تحقيقاتش به اين نتيجه رسيد كه كشتي هاي عبوري از خليج فارس نيز به نفع آن ها است تا از ايران سوخت گيري كنند زيرا سفر به امارات راه آن ها را طولاني تر مي كند و سفرشان را دو تا سه روز عقب مي اندازد.احمدي نژاد گفت: من دستور دادم كه اين محصول به آن دلال فروخته نشود و در داخل ايران و در بنادر ايران به كشتي هاي عبوري فروخته شود.وي افزود: بعدها به من اطلاع دادند اين كار در وزارت نفت انجا م شده من پرونده مناقصه را بررسي كردم و ديدم اين امتياز به شركتي تعلق گرفته است كه قيمت كمتري نسبت به ساير متقاضيان براي اين محصول پرداخت مي كرده و اين شركت نيز هيچگونه امكانات و سابقه اي براي اين كار ندارد.رييس جمهور ادامه داد: تحقيق كردم و ديدم كه اين شركت متعلق به فردي است كه طي 15 سال گذشته تمام قرادادهاي نفتي را به انحصار خود دارد و وابسته به يكي از سران كشور است و با اين امتياز دست كم 300 ميليون دلار سود مي كند.احمدي نژاد گفت: من دستور دادم كه ببينند چه كسي اين كار را در وزارت نفت انجام داده و بعد ديديم يكي از معاونان وزارت نفت كه مدت هاي طولاني سوابق مختلف مديريتي نيز در وزارت نفت دارد اين كار را انجام داده است.وي افزود: من دستور عزل وي را صادر كردم و هم اكنون نيز اين شخص نيز به طور مرتب در مطبوعات دولت را به عدم صلاحيت در فعاليت هاي اقتصادي متهم مي كند.بنابر اين گزارش مردم حاضر در استاديوم نيز با فرياد الله اكبر از اين سخنان رييس جمهور استقبال كردند

حسين‌رضازاده: احمدي‌نژاد قوي‌ترين مرد جهان در عرصه سياست است


قوي‌ترين مرد جهان گفت: "به عقيده من دكتر احمدي نژاد با استقامت شجاعانه مقابل زورگويان و قلدرهاي جهان و حمايت مردانه از مظلومان عالم نشان داد يكي از قوي‌ترين مردان جهان درعرصه سياست است. او در عرصه مبارزه با زورگويان پشت اسرائيلي‌ها را بارها به خاك ماليده است. "
به گزارش ايرنا اين نقل قول قوي‌ترين مرد جهان است. حسين رضازاده با اعلام حمايت رسمي‌ خود از كانديداتوري‌ دكتر احمدي نژاد در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تاكيد كرد: "حاضرم به دليل علاقه‌قلبي به دكتر احمدي‌نژاد به صورت افتخاري مسئوليت ستاد ورزشي ايشان را برعهده گيريم و به نوعي زحمات ايشان در عرصه ورزشي را جبران كنم." حسين رضا زاده، مدير تيم‌هاي ملي وزنه برداري كشور كه در چند ماه گذشته به موفقيت‌هاي چشمگيري در عرصه بين‌المللي دست يافته است، به شبكه ايران گفت: "به بركت سفرهاي استاني دولت محترم به ويژه شخص رئيس جمهور امروز در دورترين مناطق ايران و بي‌بضاعت‌ترين نقاط كشور فضا‌هاي مجهز ورزشي براي جوانان اين مرز و بوم وجود دارد. هنر دولت نهم سفر به مناطق دور دست و محروم ايران است چرا كه تا پيش از اين هيچ دولتي در انديشه سفر به مناطق دورافتاده و محروم ايران عزيز نبود و جوانان اين مناطق هيچ گاه به حق واقعي خود نرسيدند اما امروز به بركت دولت نهم مي توانيم با قاطعيت اعلام كنيم كه امروز بيشتر جوانان ايران از فضاي لازم براي ورزش كردن برخوردار هستند." حسين رضازاده با اشاره به اين كه ما در دولت نهم شاهد انقلاب عظيم ساخت و ساز فضا‌هاي ورزشي بوديم در ادامه توضيح داد: "يكي از نكات ارزنده‌ در كارنامه ورزشي دولت حضور موفق در فراهم آوردن زيرساخت‌هاي ورزشي است، ما در ادوار گذشته با چنين حركتي مواجه نشديم اما در دولت نهم اين اتفاق عملي شد و با مساعدت رئيس جمهور و تلاش سازمان تربيت بدني، فعاليت عمراني ايده‌الي در ورزش ايران به وجود آمد و زمينه رشد پتانسيل‌هاي نهفته ورزش ايران به وجود آمد. ما بايد اين مطلب را بپذيريم كه اگر فضا و امكانات نباشد هيچ استعدادي قدرت رشد ندارد، اما زماني كه توجه به جوانان در صدر كارها قرار گيرد شاهد موفقيت‌هاي چشم‌گير جوانان ايراني خواهيم بود." قوي‌ترين مرد جهان، يكي ديگر از اقدامات ارزنده و قابل توجه دولت نهم را اعتماد به نسل جوان مي‌داند: "هيچ دولتي در جمهوري اسلامي غير از دولت نهم از پتانسيل جوان جامعه بهره‌ نبرد. ما در اين دولت شاهد اعتماد ويژه مسئولان به جوانان ايراني بوديم. به عنوان مثال انتخاب مربيان جوان در تمام رشته‌هاي ورزشي و سپردن كارهاي مهم به دست آنها يكي از اتفاقات مهم اين حركت بود. وقتي جوان ايراني به اين درك مي رسد كه در صورت موفقيت دولت و رئيس جمهور براي او ارزش قائل مي شوند تنها به اين موضوع فكر مي كند كه من بايد موفق باشم تا در تيرس نگاه دولتمردان باشم." حسين رضازاده عملكرد دولت نهم در عرصه ورزش را مثبت ارزيابي كرد و گفت: "به شخصه اگر قرار باشد من نمره دولت را تعيين كنم مطمئن باشيد نمره قبولي را به ورزش ايران مي دهم چرا كه ما در اين ايام قهرماني‌ها، موفقيت هاي چشم‌گيري در عرصه ورزش داشتيم هر چند كه برخي مواقع با ناكامي هم روبه رو بوديم اما اين بي‌انصافي محض است كه بگوئيم دولت در عرصه ورزش نمره قبولي را به دست نياورد، من با توجه به عملكرد ورزش در دولت نهم نمره 18 را به ورزش مي دهم و مطمئنم اگر نگاه‌ها قدري بهتر شود اين نمره به ايده‌آل همه خواهد رسيد." قوي‌ترين مرد جهان با اعلام حمايت رسمي از كانديداتوري دكتر احمدي نژاد در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري خطاب به مردم ايران مي گويد: "شخصا علاقه زيادي به دكتر احمدي نژاد دارم. از اين رو حاضرم به شكل افتخاري مسئوليت ستاد ورزشي ايشان در انتخابات پيش رو را بپذيرم چرا كه يقين دارم اين كار حداقل كاريست كه از دست من برمي آيد و جبران بخشي از زحمات دولت نهم در عرصه ورزش است." مدير تيم‌هاي تيم ملي وزنه‌برداري كشورمان حضور در انتخابات رياست جمهوري را امري مهم و ضروري براي كليه آحاد جامعه ‌دانست و در اين خصوص گفت: "اميدوارم مردم قدرشناس ايران بار ديگر به صورت پرشور و همه جانبه پاي صندوق‌هاي اخذ راي حاضر شوند و با انتخاب فرد اصلح، دلسوز و مردمي كه تمام فكر و ذهنش خدمت به مردم است و در اين عرصه ذره‌اي كوتاهي نمي‌كند بار ديگر فردي لايق را به عنوان رئيس جمهوري اسلامي ايران معرفي كنند. بدون ترديد حضور اقشار مختلف مردم در روز 22 خردادماه پاي صندوق‌هاي آرا نشان‌دهند اين واقعيت است كه مردم ما هميشه پشتيبان واقعي اين نظام هستند و با الگو قراردادن فرمايشات رهبر عزيزمان با شركت در انتخابات نشان مي‌دهند كه به وظيفه خود به خوبي عمل خواهند كرد."

خاتمي در مورد سفر به فرانسه به احمدي نژاد پاسخ داد


در حاليكه احمدي نژاد هفته گذشته در ادامه تكرار ادعاهاي تبليغاتي خود جهت تخريب چهره سيد محمد خاتمي استقبال رئيس جمهور فرانسه از خاتمي را مايه ناراحتي خود دانست و مدعي شد كه شيراك حاضر نشد از پله هاي كاخ پايين بيايد و اين باعث سرافكندگي ايرانيان شد . در روز هاي گذشته تصاويري از آرشيو خبرگزاري هاي رسمي ايران منتشر شد كه حاكي از استقبال ويژه رئيس جمهور فرانسه از سيدمحمد خاتمي بود . در اين تصاوير به وضوح مشخص است كه شيراك براي استقبال از سيدمحمد خاتمي از پله هاي كاخ اليزه پايين آمده و به گرمي از خاتمي استقبال نموده است . اين در حالي مي باشد كه در پروتكل رسمي وزارت خارجه و رياست جمهوري فرانسه رئيس جمهور در مراسم استقبال در دفتر كار پذيراي ميهمانان خارجي مي باشد . شيراك طي دوره رياست جمهوري اش فقط 2 مرتبه خارج از پروتكل عمل نمود خاتمي امروز با بيان اين موضوع در اهواز گفت: خواهران و برادران ، چقدر فاصله است بين مسئولي كه وقتي به فرانسه مي رود علي رغم پروتكل كاخ اليزه ،كه رئيس جمهورشان نبايد براي استقبال از پله ها پايين بيايد، اما او دوبار اينكار را كرده است و يكبارش براي استقبال از رئيس جمهور كشورتان بوده است .و مسئولي كه اجماعي جامع براي محكوم كردن او و ايران و براي حمايت جهاني از رژيم جنايتكار صهيونيستي برگزار مي كنند.براي اينكه بگويند هولوكاست يك حادثه ابدي است.

آيت الله صانعي: از كانديدايي حمايت مي كنم كه دست همسرش را مي گيرد و پا به عرصه اجتماع مي گذارد


آيت الله العظمي صانعي از نامزدي مهندس مير حسين موسوي، در انتخابات رياست جمهوري اعلام حمايت كرد. در مراسمي كه به مناسبت شام غريبان حضرت فاطمه(س) در نورالزهرا با حضور آيت الله صانعي و مير حسين موسوي برگزار شد، حجت الاسلام مجيد انصاري خطر بازگشت تفكر انجمن حجتيه را متذكر شد و گفت: اگر يك طلبه اي حرفي زد، ممكن است خطري نداشته باشد اما اگر ديگران حرف او را تكرار كنند، خطرناك است. اينكه كسي مي گويد ما بايد از امام عبور كنيم تا به ديگران برسيم بازگشت به جاهليت است. او با اشاره به انتخابات رياست جمهوري و در نقد عملكرد كابينه نهم گفت: با ذكر و معجزه نمي توان حكومت را اداره كرد. عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: ما بايد به نقد وضع موجود بپردازيم و اين موضوع را نبايد با تخريب و سياه نمايي اشتباه گرفت، مردم بايد بدانند در كشور چه مي گذرد و چرا بدون اجازه از حساب ذخيره ارزي برداشت مي شود؟ در حاليكه هيچ رديف بودجه اي وجود ندارد. او گفت: چرا مي گويند مباني برنامه چهارم توسعه آمريكايي است و ما آن را اجرا نمي كنيم؟ چرا رييس جمهور به جاي آنكه به فكر اداره ايران باشد به فكر اداره جهان است؟ و اصولا چرا آن قدر در زمينه اسراييل و هولوكاست زياده روي مي شود كه مجبور مي شوند از دوستي با مردم اسراييل سخن بگويند؟ در ادامه حضرت آيت الله العظمي صانعي به بيان ديدگاههاي خويش در مورد انتخابات پرداختند. ايشان با اشاره به آموزه هاي اسلام، تصريح كردند كه خدا انسان را با لباس نظيف دوست دارد و اسلام دين كثيف بودن و گدايي و گداپروري نيست. ايشان همچنين دروغ را گناه بزرگي دانستند كه خدا آن را نمي بخشد و افزودند: دروغ قدرتمندان، جامعه را به انحراف مي كشد و اگر من مطمئن باشم كه كسي دروغ مي گويد و يا احتمال بدهم كه اگر به قدرت برسد دروغ مي گويد راي دادن من به او باعث مي شود كه گناه جن و انس به گردن او نوشته شود. اين مرجع عاليقدر در پايان ضمن تاكيد بر نقش اجتماعي زنان، مراتب رضايت خود را از كانديدايي كه دست همسرش را مي گيرد و پا به عرصه سياست و اجتماع مي گذارد اعلام كردند

انتقاد بي سابقه از محمود احمدي نژاد


مركز تحقيقات استراتژيك ايران محمود احمدي نژاد را به انحراف افكار عمومي و تحريف واقعيت ها در آستانه انتخابات رياست جمهوري متهم كرده است.
اين مركز با انتشار بيانيه اي كه بر روي وب سايت خود قرار داد، آقاي احمدي نژاد را متهم كرد در آستانه انتخابات سعي دارد خود را "قهرمان ملي فناوري هسته اي" معرفي كند تا از اين راه احتمال پيروزي خود را افزايش دهد.
اين بيانيه با انتقاد از اين سياست آقاي احمدي نژاد، برنامه هسته اي را دستاورد تلاش ۲۵ ساله محققان و مسوولان ايران دانسته و دولت ميرحسين موسوي را آغاز كننده اين برنامه دانسته است.
بر اساس اين بيانيه، دست خالي مسوولان اجرايي در چهار سال گذشته باعث شده تا آنها به جاي عرضه دستاوردهاي ۴ سال گذشته خود، با حمله به دولت هاي گذشته افكار عمومي را از مشكلاتي مانند "تورم، بي كاري، واردات بي رويه به جاي توليد، قانون گريزي و سياست هاي ناپخته داخلي و خارجي" منحرف كنند.
مركز تحقيقات استراتژيك يك موسسه تحقيقاتي است كه به مجمع تشخيص مصلحت نظام وابسته است و مديريت آن بر عهده حسن روحاني است.
آقاي روحاني دبير اسبق شوراي عالي امنيت ملي و مذاكره كننده ارشد هسته اي در دولت محمد خاتمي بود.
اين نخستين بار است كه يك مركز تحقيقاتي وابسته به حكومت ايران، در آستانه انتخابات رئيس جمهوري را به چالش مي كشد.
اين ادعا كه اتحاديه اروپا، شوراي امنيت، شوراي حكام يا آژانس بين المللي انرژي اتمي از ايران خواسته اند تمام آزمايشگاه ها و رشته هاي دانشگاهي مرتبط با فعاليت هاي هسته اي از جمله رشته فيزيك را تعطيل كنند نيز يك ادعاي كاملا نادرست و خلاف واقع است
مركز تحقيقات استراتژيك
آقاي احمدي نژاد در روزهاي گذشته با انتقاد از منتقدان دولت خود، آنها را به تخريب چهره خود متهم كرده است.
"بيانيه ننگين؟"
بيانيه مركز تحقيقات استراتژيك با اشاره به انتقادهاي "بي محابا و غيرمنصفانه" مسوولان ارشد دولت نهم از سياست هاي هسته اي دولت محمد خاتمي، "انبان خالي" دولت محمود احمدي نژاد را علت اين حملات عنوان كرده است.
اين بيانيه با رد سخنان محمود احمدي نژاد درباره ننگين و ذلت بار بودن بيانيه سعدآباد كه به توافق هسته اي ميان ايران و كشورهاي سه گانه اروپايي براي تعليق موقت غني سازي منجر شد، ادعاي آقاي احمدي نژاد درباره پايان تعليق در دولت نهم را رد كرد.
بر اساس اين بيانيه، دولت محمد خاتمي سه بار تعليق غني سازي را متوقف كرد تا به دولت هاي اروپايي گوشزد كند كه توقف غني سازي موقتي است. اين بيانيه مي افزايد تعليق بار آخر در دولت محمد خاتمي و پيش از به روي كار آمدن محمود احمدي نژاد شكسته شد.
بيانيه سعدآباد پس از مذاكرات هسته اي حسن روحاني و وزيران خارجه بريتانيا، آلمان و فرانسه در تهران در مهر ۱۳۸۲ صادر شد و بر اساس آن ايران تعليق داوطلبانه و موقت فعاليت هاي غني سازي را پذيرفت.
به نوشته بيانيه مركز تحقيقات استراتژيك، آيت الله علي خامنه اي رهبر ايران، دو هفته پس از صدور اين بيانيه از آن به عنوان "يك حركت درست سياسي" نام برد.
بيانيه مركز تحقيقات استراتژيك همچنين مي افزايد: "اين ادعا كه اتحاديه اروپا، شوراي امنيت، شوراي حكام يا آژانس بين المللي انرژي اتمي از ايران خواسته اند تمام آزمايشگاه ها و رشته هاي دانشگاهي مرتبط با فعاليت هاي هسته اي از جمله رشته فيزيك را تعطيل كنند نيز يك ادعاي كاملا نادرست و خلاف واقع است."
اين بيانيه مي افزايد ايران در سال ۱۳۸۱ به فناوري غني سازي هسته اي دست پيدا كرد و چرخه توليد سوخت هسته اي در اين كشور در سال ۱۳۸۳ ( يك سال قبل از رياست جمهوري محمود احمدي نژاد) تكميل شد

فاطمه كروبي: دختر خوش شانسي بودم كه با كروبي ازدواج كردم


خبرگزاري فرانسه گزارشي از «فاطمه كروبي»، همسر مهدي كروبي، نامزد انتخابات رياست جمهوري، تهيه كرده است:
در آستانه انتخابات رياست جمهوري ايران خانم فاطمه كروبي به شكل خستگي ناپذيري براي پيروزي همسرش در انتخابات تلاش مي كند.
او مي گويد: پيروزي آقاي كروبي به منزله يك پيروزي براي همه زنان ايراني خواهد بود.
خانم كروبي معتقد است: شوهرش بهترين موقعيت براي احياي حقوق زنان در جمهوري اسلامي را در اختيار دارد.
معاون 63 ساله وزير كار و امور اجتماعي در دولت خاتمي از نقض حقوق زنان ابراز نگراني مي كند و به ويژه از اين امر ناخشنود است كه شوراي نگهبان حتي يك كانديداي زن را براي رقابت در انتخابات رياست جمهوري واجدصلاحيت تشخيص نداده است.
كروبي كه در دفتر خود در مركز تهران با خبرگزاري فرانسه گفت و گو مي كرد اظهار داشت: "يكي از موارد اعتراض من اين است كه آنها حتي يك زن را نيز واجدصلاحيت تشخيص ندادند."
شوراي نگهبان كه وظيفه بررسي صلاحيت كانديداها را برعهده دارد پيشتر 4 مرد شامل كروبي، رضايي، احمدي نژاد و موسوي را از ليست 476 نفره مردان و زنان براي انتخابات رياست جمهوري برگزيد.
خانم كروبي اين وضعيت كه طي آن زنان اجازه ثبت نام مي يابند اما بعداً به طور خودكار از سوي شوراي نگهبان رد صلاحيت مي شوند را «داراي تناقض» ناميد و خواستار اصلاح آن شد.
فاطمه كروبي آشكارا مشغول تبليغات انتخاباتي براي شوهرش است ، موردي كه به ندرت در تاريخ انتخابات جمهوري اسلامي مشاهده شده است. در رويكردي مشابه، زهرا رهنورد همسر برجسته ميرحسين موسوي ديگر كانديداي اصلاح طلب نيز دائما در ستادهاي انتخاباتي ديده مي شود كه به نمايندگي از شوهرش مشغول سخنراني است.
خانم كروبي همچنين با ابراز ناخشنودي از آنچه «وضعيت نابرابر» زنان و مردان در زمينه فرصت هاي اشتغال در كشور ناميد اظهار داشت: "به عقيده آنها (مسوولان) مردان تنها نان آور زندگي هستند و در نتيجه زنان را در مناصب عالي استخدام نمي كنند."
شوهر وي، مهدي كروبي، پيشتر در مصاحبه اي جداگانه به خبرگزاري فرانسه گفته بود: "بهبود حقوق زنان يكي از اصلاحات مدنظر وي در صورت پيروزي در انتخابات خواهد بود."
مهدي كروبي همچنين جمع آوري گشت هاي ارشاد از سطح خيابان ها را يكي از برنامه هاي خود اعلام كرده بود.
خانم كروبي كه در زمان رياست شوهرش بر مجلس ايران در فاصله سال هاي 2000 تا 2004، مشاور وي در امور اجتماعي بود ، علاوه بر نام خانوادگي مشتركات بسيار زيادي با آقاي كروبي دارد.
اين زن و شوهر هر دو داراي احساسات مشتركي در عالم سياست هستند و در چندين رويداد تبليغاتي در كنار يكديگر حاضر شده اند.
فاطمه كروبي كه رياست ستاد انتخاباتي شوهرش در تهران را برعهده دارد مي گويد: "من سخنراني مي كنم و تا جايي كه مي توانم از او (مهدي كروبي) حمايت مي كنم. ما به پيروزي فكر مي كنيم و مي خواهيم وضعيت جاري را تغيير دهيم."
خانم كروبي همچنين با انتقاد از وضعيت اقتصادي جاري كشور مي گويد: "وضعيت اقتصادي ما بسيار دشوار شده است و نبود يك امنيت اجتماعي، اقتصادي، سياسي و فردي احساس مي شود."
كروبي نقش مهمي در ساخت و مديريت ده ها بيمارستان و كلينيك كه توسط بنياد شهيد اداره مي شود ايفا كرده است. او همچنين مجله زنان «ايراندخت» را منتشر مي كند.
فاطمه كروبي زماني كه تنها 14 سال سن داشت با همسرش در شهر اليگودرز در استان لرستان آشنا شد و اين دو با هم ازدواج كردند.
وي در حالي كه عينك بر صورت و چادر و روسري رنگي برسر داشت درباره تشكيل زندگي مشترك با آقاي كروبي اظهار داشت: "براي من عجيب بود كه با خانواده يك روحاني وصلت مي كنم. صادقانه مي گويم كه من ايشان را به خوبي نمي شناختم اما من يك دختر خوش شانس بودم چونكه او هميشه در پي من بود."
خانم كروبي در عين حال مجبور بود با زندگي سياسي شوهرش كه چندسالي را در دوران شاه در زندان به سر برد بسازد: "او را چند بار به زندان بردند. آقاي كروبي پسر دوممان، تقي، را اولين بار زماني در زندان قصر تهران مشاهده كرد كه او (تقي) شش ماهه بود."تقي هم اكنون يكي از مديران ستادهاي انتخاباتي پدرش است

برنامه موسوي براي دسترسي رايگان به اينترنت


ميرحسين موسوي نخست وزير سابق و نامزد انتخابات رياست جمهوري برنامه خود را در زمينه "دولت الكترونيك" اعلام كرده است. در اين برنامه تاكيد شده دولت او امكان دسترسي رايگان تمام مردم به اينترنت درسراسر كشور را فراهم خواهد كرد و خدمات اينترنت پرسرعت نيز در اختيار همه كاربران قرار خواهد داد.
اين برنامه بخشي از برنامه اقتصادي آقاي موسوي است كه تاكنون انتشار يافته است.در اين بخش از برنامه، آقاي موسوي اعلام كرده كه رويكرد مربوط به فيلترينگ را"به منظور تامين آزادي بيان و حفظ حريم خصوصي افراد و ملاحظات فرهنگي و اجتماعي" تغيير خواهد داد.
بنابر اين برنامه، ضوابط و مقررات شفافي تهيه مي شود كه در آن سياست ها، مصاديق و اولويت ها كشور در حوزه فيلترينگ طوري روشن شود كه از سوي كاربران و نهادهاي صنفي نيز قابل پيگيري و نظارت باشد.
بر اساس اين برنامه دولت با توسعه بسترهاي دسترسي به ارتباطات و اينترنت، امكان دسترسي رايگان مردم به اينترنت از طريق خطوط تلفن در سراسر كشور را فراهم خواهد كرد و خدمات اينترنت پرسرعت را به كليه كاربران خانگي و غير خانگي ارائه مي كند.
هم اكنون استفاده از اينترنت پرسرعت براي كاربران خانگي با محدويت هاي مواجه است و تنها موسسات و شركت ها مي توانند از اينترنت پرسرعت استفاده كنند.
در مقدمه اين برنامه توضيح داده شده است كه چرا بايد زيرساخت هاي كشور در زمينه به كارگيري از فناوري هاي اطلاعاتي گسترش پيدا كند و اين كار چه تاثيري در رشد اقتصادي بر جاي مي گذارد.
از نظر تهيه كنندگان اين برنامه، با گسترش فناوري اطلاعات در ايران، اين كشور مي تواند وضعيت اقتصادي خود را بهبود بخشد و با توليدات خود به رقابت در بازارهاي داخلي و خارجي بپردازد.
هزينه تبليغات ندارم
محمود احمدي نژاد رئيس جمهور فعلي و نامزد انتخابات رياست جمهوري در سايت شخصي خود گفته كه امكانات مالي براي هزينه هاي تبليغات انتخاباتي ندارم و ستاد شخصي انتخاباتي هم ندارم.
آقاي احمدي نژاد با انتقاد از هزينه هاي "هنگفت و سرسام آور" رقباي خود گفته كه از قبول كمك هاي مالي انتخاباتي نيز خودداري كرده است.
رئيس جمهور ايران رقباي خود را به دروغگويي متهم كرده و گفته كه آنها "بدون هيچ خط قرمزي" به او تهمت مي زنند.
نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري در هفته هاي اخير عملكرد چهار سال گذشته آقاي احمدي نژاد را زير سئوال برده اند و آقاي احمدي نژاد مي گويد: "شايعه سازان و تخريب گران را به خوبي مي شناسم و مي دانم چرا تا اين حد كينه دارند."
به گفته آقاي احمدي نژاد، اين گروه كساني هستند كه دولت "منافع نامشروعشان را تهديد كرده است."

حضور پرحاشيه مهدي كروبي در دانشگاه اميركبير


مهدي كروبي، يكي از نامزدهاي جناح اصلاح طلب در انتخابات رياست جمهوري ايران روز شنبه ۹ خرداد (۳۰ مه) در دانشگاه اميركبير تهران سخنراني كرد كه حضور او با حاشيه هاي فراوان همراه شد.
اسماعيل گرامي مقدم، سخنگوي ستاد انتخاباتي آقاي كروبي به بي بي سي فارسي گفت كه در ابتدا از ورود هواداران آقاي كروبي به دانشگاه ممانعت مي شد، اما فشار جمعيت باعث شكسته شدن در دانشگاه شد.
روزنامه اعتماد ملي در شماره روز شنبه خود از حضور آقاي كروبي به همراه غلامحسين كرباسچي در دانشگاه اميركبير خبر داده بود، اما رئيس دانشگاه اين برنامه را غيرقانوني اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رئيس دانشگاه در اطلاعيه اي كه در تابلوي اعلانات دانشگاه نصب شد، اعلام كرد كه مجوز سخنراني آقاي كروبي براي روز چهارشنبه ۱۳ خرداد صادر شده و اين موضوع به ستاد او اعلام شده است.
به گزارش ايسنا، در اين اطلاعيه آمده بود: "كليه فعاليت هاي عادي دانشگاه برقرار بوده و هيچ برنامه رسمي و قانوني توسط كانديداهاي محترم امروز در دانشگاه برگزار نمي گردد".
اما با وجود اين مهدي كروبي به دانشگاه اميركبير رفت و در مسجد دانشگاه سخنراني كرد.
آقاي كروبي در سخنان خود از رئيس دانشگاه اميركبير گله كرد و گفت: "امروز ما براي سخنراني در جمع دانشجويان و ترغيب آنان براي مشاركت حداكثري در انتخابات به اينجا آمده ايم اما ساختمان در اختيار ما قرار ندادند".
او گفت كه نماينده ولي فقيه در دانشگاه اصرار داشته كه سخنراني او برگزار شود و افزود: "من هم فردا، پس فردا و روز بعد از آن به سفرهاي مختلف مي روم و برنامه هاي فشرده اي دارم".
بر اساس گزارش ها، آقاي كروبي "در واكنش به شعارهاي دانشجويان" گفت: "به ياري خدا در دولت من زنداني سياسي نخواهيم داشت و من همين حالا هم از توان، حيثيت و سرمايه ام هزينه مي كنم تا كساني هم كه گرفتار شده اند به زودي آزاد شوند".
پس از بروز تشنج در مراسم خاكسپاري پنج سرباز گمنام جنگ ايران و عراق در محوطه دانشگاه اميركبير كه اسفندماه سال گذشته رخ داد، گروهي از دانشجويان اين دانشگاه بازداشت شدند كه عده اي از آنها هنوز در بازداشت به سر مي برند.
آقاي كروبي با اشاره به بازداشت يكي از اين دانشجويان به نام مهدي دهقان، گفت: "اين دانشجو فرزند شهيد است. من با وزير اطلاعات تماس گرفتم و گفتم ببينيد در چه وضعيتي قرار گرفته ايم كه در روز سوم خرداد آزادي خرمشهر را جشن مي گيريم و ياد شهيدان را گرامي مي داريم، اما فرزندان آنان در زندان به سر مي برند".
در اين حال وب سايت رسمي حزب اعتماد ملي (سحام نيوز) از بازداشت يكي از اعضاي ستاد دانشجويي حامي آقاي كروبي خبر داده است.
بر اساس گزارش سحام نيوز، كارو صدقياني در يكي از خيابان هاي اطراف دانشگاه اميركبير در حالي كه مشغول تبليغ به نفع آقاي كروبي بوده ، دستگير شده است.
دفتر تحكيم وحدت (طيف علامه) و سازمان دانش آموختگان ايران اسلامي (ادوار تحكيم) دو تشكل دانشجويي هستند كه از نامزدي آقاي كروبي در انتخابات رياست جمهوري ايران حمايت كرده اند.
دانشجويان اميركبير درهاي دانشگاه را به روي كروبي گشودند
مهدي كروبي كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري كه برنامه سخنراني امروزش در دانشگاه امير كبير موفق به كسب مجوز نشده بود، وي با گشايش درهاي اين دانشگاه از سوي دانشجويان حامي، وارد محل سخنراني شد.

به گزارش خبرنگار مهر، با وجود اعلام لغو مراسم سخنراني مهدي كروبي دردانشگاه امير كبير ازسوي هيئت نظارت بر دانشگاهها وموكول شدن آن به روز چهارشنبه هفته جاري، كروبي به همراه معاون اول خود غلامحسين كرباسچي در دانشگاه امير كبير حاضر شد .
هواداران كروبي كه از ساعتي پيش در مقابل دانشگاه تجمع كرده بودند، علي رغم خواست مسئولان حراست درب دانشگاه را گشودند و هم اينك كروبي به همراه همراهان خود در حال حركت به سمت محل سخنراني است.
دانشجويان دانشگاه امير كبير با شعارهاي "كروبي ميرحسين ، اتحاد اتحاد"،"كروبي، كرباسچي، نه يك تداركاتچي " و پلاكاردهايي چون " رئيس جمهوري مي خواهيم كه به شعارهايش پايبند باشد " از اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري دهم استقبال كردند.

شرط موسوي براي بهبود روابط با آمريكا

مير حسين موسوي از نامزدهاي رياست جمهوري ايران مي گويد در صورت لغو تحريم هاي اقتصادي كشورش از سوي آمريكا، امكان بهبود روابط دو كشور وجود خواهد داشت.
از نامزدهاي رياست جمهوري ايران مي گويد در صورت لغو تحريم هاي اقتصادي كشورش از سوي آمريكا، امكان بهبود روابط دو كشور وجود خواهد داشت.
آقاي موسوي كه در تهران به سوال هاي خبرنگاران خارجي پاسخ مي داد، رويكرد واقعبينانه در روابط ايران و آمريكا را حركت تدريجي به سوي مشكلات بين دو كشور دانست.
او همچنين از موافقت خود براي ادامه گفتگوهاي هسته اي با پنج عضو دائمي شوراي امنيت و آلمان، موسوم به گروه ۱+۵ خبر داد.
آقاي موسوي همچنين سياست هاي گذشته را براي كشور پرهزينه دانست و گفت در صورت پيروزي به سمت تعامل بيشتر با جهان و كاهش تنش ها حركت خواهد كرد.
آقاي موسوي در حالي براي ادامه گفتگوها با گروه ۱+۵ اعلام آمادگي كرده است كه محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران در سخناني "مساله هسته اي" را تمام شده دانسته است.
پيش شرط موسوي
مير حسين موسوي در پاسخ به سوالي درباره روابط با آمريكا گفت: " اگر شرايط مهيا و مشكلات برطرف شود براي انجام مذاكره مشكل نداريم."
به گفته آقاي موسوي قبل از انجام مذاكرات نياز است علائم مثبتي از تغيير رفتار در آمريكايي ها ديده شود و ايران نيز در سطح بين الملل روابط گسترده و مثبتي داشته باشد.
بر اين اساس رويكرد واقع بينانه درباره حل موضوع ايران و آمريكا اين است كه دو كشور به تدريج به سمت حل تدريجي مشكلات بروند.
آقاي موسوي با اشاره به مشكلات ايجاد شده در اثر تحريم هاي آمريكا عليه ايران گفت اگر ايالات متحده نشانه هاي مثبت تري را از خود بروز دهد خوشبيني بيشتري در رابطه با بهبود روابط ايجاد خواهد شد.
آقاي موسوي همچنين ضمن دفاع از برنامه اتمي ايران، بر پايبندي كشورش به تعهدات بين المللي خود تاكيد كرد. آقاي موسوي گفت خواستار آن است كه آژانس بين المللي انرژي اتمي هم به تعهداتش در برابر ايران پايبند باشد.
آقاي موسوي همچنين گفت: "يكي از راههايي كه مي تواند به حل مشكل هسته اي كمك كند اين است كه بايد بخش فني موضوع هسته اي را از بحث داشتن تكنولوژي هسته اي جدا كرد چون جمهوري اسلامي ايران هيچگاه از داشتن انرژي هسته اي دست بر نخواهد داشت."

مقايسه استقبال رسمي شيراك از كلينتون و خاتمي


مقايسه بين استقبال شيراك از بيل كلينتون در سال 1999 با خاتمي در سالهاي 1999 و 2005. خودتان ببينيد و قضاوت كنيد

اقاي احمدي نژاد، مذاكرات سعدآباد باعث عزت ايران شد يا بدرقه شكوهمند ملوانان انگليسي پس از اولتيماتوم توني‌بلر؟


مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام با صدور بياينه‌اي از تحريف حقايق پرونده هسته‌اي توسط مقامات دولتي به شدت انتقاد كرد.
در اين بيانيه آمده است: طي چند روز گذشته موج تازه‌اي از حملات بي‌محابا و غير منصفانه مسئولان ارشد دولت نهم به سياست‌هاي هسته‌اي نظام در فاصله ميان سال‌هاي 82 تا 84 آغاز شده است. روال گذشته تاكنون اينگونه بوده كه رؤساي محترم جمهور در دور دوم رقابت‌هاي انتخاباتي خود، همواره انباني پر از دستاورد و موفقيت داشته‌اند و كوشيده‌اند فعاليت‌ها، خدمات و دستاوردهاي خود را با افتخار در پيشگاه ملت ايران تشريح كنند. اكنون كه ظاهراً انبان خالي برخي از مسئولان اجرايي، آن‌ها را واداشته است كه سياست فرافكني، تخريب گذشته و حمله به مسئولان پيشين را دنبال كنند؛ مركز تحقيقات استراتژيك نيز خود را ناچار مي‌بيند كه با هدف جلوگيري از تحريف تاريخ، حقايقي را به استحضار نخبگان و مردم بزرگوار ايران برساند:
1ـ جناب آقاي دكتر احمدي‌نژاد طي سخنراني‌هاي انتخاباتي خود در ده روز گذشته و از جمله نطق تلويزيوني دوشنبه 4/3/88 حداقل در سه نوبت به مذاكرات ايران و سه كشور اروپايي در مهرماه 1382 (معروف به بيانيه سعدآباد) حمله كرده و تا آن‌ جا پيش رفته‌اند كه آن بيانيه را «ننگين» خوانده‌اند. جناب ايشان همچنين ادعا كرده‌اند كه بيانيه سعدآباد، ملت ايران را در «ذلت» فرو برده و مدعي شده‌اند كه آن بيانيه، در راستاي «سياست‌هاي استعماري» جهان غرب و با هدف «تمام كردن كار ملت ايران» تنظيم شده است. اين موضع متأسفانه در همين مدت از سوي تعدادي از مسئولان دولت نهم و رسانه‌هاي حامي دولت نيز تكرار شده و اين فرضيه را تقويت كرده است كه تهاجم به دولت‌هاي گذشته با هدف انحراف افكار عمومي از شرايط نابسامان چهار سال اخير (مخصوصاً تورّم، بيكاري، واردات بي‌رويه به جاي توليد، قانون گريزي و سياست‌هاي ناپخته داخلي و خارجي) در صدر سياست‌هاي تبليغاتي آنان قرار دارد.
واقعيت اين است كه دقيقاً برخلاف ادعاي جناب آقاي دكتر احمدي‌نژاد و حملات رسانه‌اي طرفداران ايشان؛ مذاكرات سعدآباد يكي از نشانه‌هاي پرافتخار تدبير و تعقل در سياست خارجي جمهوري اسلامي است. در شرايطي كه به تعبير مقام معظم رهبري جبهه‌اي گسترده در مقابل ايران شكل گرفته بود، مذاكرات سعدآباد نتيجه‌اي جز تثيبت حقوق هسته‌اي ايران و شكست و ناكامي آمريكا و رژيم صهيونيستي در پي نداشت و حضور بي‌سابقه وزراي خارجه سه كشور اروپايي در تهران و تمكين آن‌ها در مقابل شروط اصلي جمهوري اسلامي نيز مطمئناً جز «عزت ملي»، هيچ معناي ديگري نمي‌داد.
2 ـ مقام معظم رهبري در يازدهم آبان 1382 كمتر از دو هفته پس از مذاكرات سعدآباد طي سخناني در جمع كارگزاران نظام به صراحت از اين مذاكرات حمايت كرده و بيانيه سعدآباد را «درايت و تدبير» و يك «حركت درست سياسي» خواندند. ايشان در آن بيانات صراحتاً فرمودند: «كاري كه مسئولان كردند، كار درستي بود. با تدبير و بدون پذيرش تسليم و قبول حرف زور انجام شد تا توطئه‌اي كه از طرف آمريكايي‌ها و صهيونيست‌ها عليه جمهوري اسلامي طراحي شده بود، شكسته شود». حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در بخش ديگري از سخنانشان تصريح كردند: «آن چه كه تاكنون مسئولان محترم، چه آقاي دكتر روحاني و چه آقاي رئيس‌جمهور و مسئولان ديگر كه حقيقتاً زحمت كشيدند؛ اين است كه با دقت و ملاحظه جوانب كار كرده‌اند و حواسشان جمع است كه كاري بر خلاف مباني و اصول انجام نگيرد». حضرت آيت‌الله خامنه‌اي مدظلّه در تاريخ 29/7/84 نيز در خطبه‌هاي نماز جمعه تهران تاكيد كردند كه مذاكرات هسته‌اي از آغاز با «حكمت و مشورت» دنبال شده و تصميمات انجام گرفته همگي بر اساس فكر جمعي بوده و هيچ گاه يك تصميم فردي نبوده است. ايشان فرمودند: «كاري كه در كشور چه در چالش بين‏الملليِ مربوط به كار هسته‏اي، چه در خود كار هسته‏اي دارد انجام مي‏گيرد، كاري است كه با حكمت و مشورت دارد انجام مي‏گيرد؛ اين را ملت ايران بدانند. گاهي اظهار نگراني مي‏شود كه مبادا كارِ غيرمدبرانه‏اي انجام بگيرد؛ نبادا تصميمات فردي گرفته بشود؛ نه، قضيه اين‏جور نيست. كار با مشورت، با تدبير، از اول و در اين دو سال و اندي هم همين‏جور بوده است و با فكر جمعي انجام گرفته است و پيشرفت كرده‏ايم».
رهبر معظم انقلاب در تاريخ 18/7/85 نيز طي سخناني در جمع مسئولان و كارگزاران نظام اسلامي، از روند هسته‌اي در دو سال نخست دفاع كرده و انجام آن را كاري «لازم» دانستند. ايشان فرمودند: «آنجايي كه لازم است با تندي، آنجايي كه لازم است با كندي، آنجايي كه لازم است يك قدم به عقب، دو قدم به جلو، خداي متعال هم كمك مي‌كند. در قضيه هسته‌اي هم همين كار شده و بعد از اين هم خواهد شد». حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در بخش ديگري از همان سخنراني فرمودند: «آن حركت (مذاكرات دو سال نخست) حركت لازمي بود و انجام گرفت. امروز هم اين حركت، حركت درستي است». مقام معظم رهبري همچنين در زمستان 1384 در جمع اعضاي مجلس خبرگان دوره سوم نيز تصريح فرمودند كه تصميمات مربوط به پرونده هسته‌اي هيچگاه تصميمات فردي نبوده و همواره تصميمات جمعي مسئولان نظام بوده است. متاسفانه حملات بي‌محاباي مسئولان ارشد دولت نهم به مذاكرات هسته‌اي دو سال نخست، به نحو تاسف‌آور و نگران‌كننده‌اي در نقطه مقابل اظهارات رهبر معظم انقلاب قرار دارد. از كساني كه مدعي اطاعت از نظرات رهبري نظام هستند، انتظار مي‌رود هيچ‌گاه به خود اجازه ندهند روندي كه به صراحت از سوي رهبر انقلاب مورد حمايت قرار گرفته است را «ننگين» بخوانند. هر چند كه بسياري از مسايل پشت پرده در چهارسال اخير از جمله ماجراي سازمان حج و زيارت نشان داد كه بين مقام سخن و عمل فاصله زيادي وجود دارد.
3 ـ اين ادعا كه ايران با بيانيه سعدآباد تمام فعاليت‌هاي هسته‌اي خود را تعليق كرد، نادرست و خلاف واقع است. واقعيت اين است كه آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و 35 كشور عضو شوراي حكام در قطعنامه شهريور 82 (حدود چهل روز قبل از مذاكرات سعدآباد) خواستار تعليق كامل و الزامي تمامي فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران شدند. در آن مقطع؛ ايالات متحده آمريكا بر «توقف كامل و دائمي» فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران تاكيد داشت و متاسفانه كار به جايي رسيده بود كه وزير خارجه روسيه و وزراي خارجه سه كشور اروپايي نيز با ارسال نامه‌هايي رسمي به جمهوري اسلامي، رسماً خواستار «توقف كامل» فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران شده بودند.
در آن شرايط خاص منطقه‌اي كه به گفته آقاي احمدي‌نژاد، قدرت‌هاي جنگ‌طلب پس از اشغال افغانستان و عراق به فكر حمله به ايران افتاده بودند؛ جمهوري اسلامي با مذاكرات سعدآباد صرفاً تزريق گاز به سانتريفيوژها را تعليق كرد. به عبارت ديگر پس از بيانيه سعدآباد، فعاليت قطعه‌سازي و مونتاژ سانتريفيوژها و همچنين فرايند ساخت تأسيسات UCFاصفهان ادامه يافت و جمهوري اسلامي در سايه اين مذاكرات توانست ساير تأسيسات هسته‌اي خود را تكميل كند. تعليقي كه مورد موافقت نظام قرار گرفت نيز تعليقي «داوطلبانه»، «موقت»، غيرالزامي و محدود بود و اظهارات مسئول وقت پرونده هسته‌اي در كنفرانس خبري مشترك با وزراي خارجه سه كشور اروپايي در آن زمان، گواهي بر اين امر است. دقيقاً برخلاف اظهارات مسئولان دولت نهم، آن كسي كه مواضع و نقطه نظرات خود را در جريان مذاكرات سعدآباد به طرف مقابل تحميل كرد، جمهوري اسلامي ايران بود و نه هيچ كس ديگر. معلوم نيست در شرايطي كه تمام رسانه‌هاي معتبر بين‌المللي و تمامي دوستان جمهوري اسلامي مذاكرات سعدآباد را پيروزي تهران دانسته‌اند و حتي سياستمداراني چون ولاديمير‌پوتين اين مذاكرات را نشانه‌اي از «نبوغ ايرانيان» ذكر كرده‌اند؛ هدف آقاي احمدي‌نژاد از «ننگين» خواندن اين مذاكرات هوشمندانه چيست؟
4 ـ اين ادعا كه اتحاديه اروپا، شوراي امنيت، شوراي حكام يا آژانس بين‌المللي انرژي اتمي از ايران خواسته‌اند تمام آزمايشگاه‌ها و رشته‌هاي دانشگاهي مرتبط با فعاليت‌هاي هسته‌اي از جمله رشته فيزيك را تعطيل نمايند نيز يك ادعاي كاملاً نادرست و خلاف واقع است.
5 ـ جمهوري اسلامي ايران در فاصله ميان سال‌هاي 1382 تا 1384 حداقل طي سه نوبت، تعليق فعاليت‌هاي هسته‌اي خود را شكست تا هم «داوطلبانه» بودن تعليق را يادآوري كند و هم «محدود و موقت» بودن آن را اثبات نمايد. با آن كه برخي از آقايان مصرانه مي‌كوشند بگويند شكستن تعليق تنها در دولت نهم انجام شده؛ اما واقعيت اين است كه تهران هم در تابستان 1383، هم در پائيز 1383 و هم در تابستان 1384 طي سه نوبت مختلف رأساً اقدام به شكستن تعليق داوطلبانه خود كرد. نكته مهم آن است كه در سايه تلاش‌ها و تجربيات ديپلمات‌هاي كهنه‌كار نظام؛ اين فرآيند شكستن تعليق به قدري هنرمندانه و زيركانه اجرا شد كه هيچ هزينه‌اي را به جمهوري اسلامي تحميل نكرد؛ يعني نه پرونده‌اي به شوراي امنيت ارجاع شد، نه تحريمي عليه ايران تصويب گشت و نه هزينه سياسي و اقتصادي‌اي بر گرده ملت ايران گذاشته شد.
6 ـ سياست هسته‌اي جناب آقاي دكتر احمدي‌نژاد اين بوده است كه قطعنامه‌هاي شوراي امنيت را «كاغذ پاره» بخواند و از كشورهاي قدرتمند بخواهد آن قدر قطعنامه صادر كنند تا «قطعنامه‌دان آنها پاره شود»! خوب است جناب ايشان توضيح دهند كه اين سياست تاكنون چه دستاوردي براي ملت ايران داشته است؟ با اين حال مزيد اطلاع جناب آقاي رئيس جمهور و ملت شريف ايران به استحضار مي‌رساند كه سياست‌هاي هسته‌اي نظام طي سال‌هاي 82 تا 84 نه تنها مانع ارجاع پرونده به شوراي امنيت شد بلكه باعث گشت پرونده هسته‌اي ايران در آذر 83 از دستور كار دائمي شوراي حكام آژانس نيز خارج گردد. مطمئناً كساني كه گزارش دوپهلو و منفي محمد البرادعي را «بزرگترين پيروزي صد سال اخير» خوانده‌اند مايل نيستند آن پيروزي واقعي كه هيچ شباهتي به پيروزي‌هاي تخيلي ندارد به گوش ملت ايران برسد. با اين حال نخبگان و صاحبان فكر از ياد نخواهند برد كه آن سياست هوشمندانه باعث شد تا آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در قطعنامه سال 83 خود و اتحاديه اروپا نيز در بيانيه‌هاي خود رسماً اذعان نمايند كه فعاليت‌هاي هسته‌اي جمهوري اسلامي صلح‌آميز است و ايران از حق برخورداري از انرژي هسته‌اي برخوردار است. در پناه همان سياست بود كه اكثر ابهامات و سؤالات آژانس منجمله در زمينه آلودگي سطح بالا حل و فصل شد و كميته MNA در اسفند سال 1383 اذعان كرد ايران به جرگه كشورهاي داراي فناوري چرخه سوخت پيوسته است.
7 ـ علي‌رغم آن كه برخي مي‌خواهند خود را قهرمان ملي فناوري هسته‌اي معرفي كنند و تلاش بي‌وقفه‌ي دانشمندان كشور و دولت‌هاي گذشته تحت هدايت‌ها و تدابير مقام معظم رهبري را يكسره به جيب خود و حساب شخصي خود واريز نمايند؛ بايستي تأكيد كرد كه قهرمان واقعي صنعت هسته‌اي ايران، دانشمندان گمنام و فداكاري هستند كه طي 25 سال گذشته از جان و دل مايه گذاشته‌اند. باعث تاسف است كه برخي از حقايق تاريخي، طي چهار سال اخير به صورت عامدانه انكار شده‌اند. واقعيت اين است كه فعاليت‌هاي مربوط به فن‌آوري هسته‌اي ايران در دهه 1360 و در دولت جناب آقاي مهندس ميرحسين موسوي كليد خورده و هر يك از دولت‌هاي هشت ساله آقايان هاشمي‌ رفسنجاني و سيد محمد خاتمي نقش عمده و غيرقابل انكاري را در مسير تكميل اين فناوري مهم ايفا كرده‌اند. براساس تمام اين تلاش‌ها، جمهوري اسلامي ايران در سال 1381 (يعني سه سال قبل از دولت جناب آقاي احمدي‌نژاد) به فناوري غني‌سازي دست پيدا كرد و چرخه سوخت ايران نيز در سال 1383 تكميل گرديد. مجمتع UCF اصفهان حداقل يك سال قبل از دولت نهم به بهره‌برداري رسيد و تاسيسات عظيم نطنز نيز سه سال‌ قبل از ورود جناب آقاي احمدي‌نژاد به قدرت كليد خورد. البته دولت نهم نيز در توسعه فعاليت‌هاي هسته‌اي و شروع مرحله صنعتي غني‌سازي تلاش‌هاي قابل تقديري داشته است كه اين روند بايستي در دولت‌هاي آينده نيز ادامه پيدا كند تا جمهوري اسلامي ايران نهايتاً به يك كشور توليدكننده سوخت نيروگاه‌هاي هسته‌اي تبديل شود.
8 ـ تأكيد رئيس جمهور محترم بر «عزت» ملت ايران البته موضوعي ارزشمند و قابل تقدير است. با اين حال نكته و سؤال اصلي اين است كه چه اقدامات يا سياست‌هايي باعث افزايش عزت ايران و چه سياست‌ها يا اقداماتي نيز خداي ناكرده باعث ذلت مردم ايران خواهد شد؟
بايد يك بار براي هميشه به اين سؤال پاسخ داده شود كه حضور همزمان و بي‌سابقه وزراي خارجه سه كشور اروپايي در تهران در جريان مذاكرات سعدآباد و شكست سياست‌هاي آمريكا و صهيونيست‌ها باعث عزت ايران شد يا آزاد كردن عجولانه ملوان‌هاي متجاوز انگليسي، بدرقه شكوهمند آنها و خروج آنان از كشور همانند مهمانان رسمي آن هم كمتر از 24 ساعت پس از اولتيماتوم توني‌بلر؟ بايد به اين سؤال پاسخ داده شود كه جلوگيري از ارسال پرونده هسته‌اي به شوراي امنيت باعث عزت ايران شد يا فشارهاي جهاني در سايه سخنراني‌هاي آتشين و موضع‌گيري‌هاي غيرضرور تا جايي كه ايران به ناحق به عنوان كشور تهديدكننده صلح و امنيت جهاني مطرح شد؟ به راستي آيا حضور جناب آقاي احمدي‌نژاد در كنار تابلوي «خليج عربي» باعث عزت ملي ايرانيان شده است يا سياست‌هاي هوشمندانه و مذاكرات مقتدرانه نظام در سال‌هاي 82 تا 84؟ به راستي نامه‌هاي بدون پاسخ و سفرهاي بدون پاسخ جناب آقاي احمدي‌نژاد عزت ملي ايران را افزايش داده است يا مذاكرات قدرتمندانه تهران با كشورهاي غربي و شرقي و به شكست كشاندن طرح آمريكا در بازنگري N.P.T در سال 1384؟ و...
9 ـ منطق مديريت سياسي حكم مي‌كند كه مسايل حوزه امنيت ملي و منافع ملي كشور در رقابت‌هاي جناحي مورد بهره‌برداري قرار نگيرد؛ چه رسد به آن كه فردي (در هر مقام) بخواهد با تحريف حقايق و طرح غيركارشناسانه مسايل مرتبط با امنيت و منافع ملي كشور، اهداف انتخاباتي را پيگيري كند. بايستي توجه داشت كه هياهو، جنگ رواني و تخريب گذشته هيچ حاصلي جز ايجاد بدبيني و شادماني دشمنان نظام در پي نخواهد داشت.
10 ـ انتظار مي‌رود كه جناب آقاي رئيس‌جمهور؛ طي روزهاي آينده به جاي هرگونه فرافكني، تخريب و حمله به دولت‌هاي گذشته درصدد پاسخگويي به سؤالات مردم و نخبگان پيرامون وقايع دوران مديريت خود برآيند و به جاي طرح مطالب نادرست در زمينه تعطيلي درس فيزيك؛ توضيحاتي درباره انبوه تخلفاتي كه از سوي مراجع رسمي نظير مجلس شوراي اسلامي، ديوان محاسبات و سازمان بازرسي كل كشور اعلام شده است، ارايه كنند. اي كاش رئيس جمهور محترم در اين ايام به انبوه مشكلات اقتصادي نظير تورم كمرشكن، سيل نقدينگي، ميلياردها دلار پول گم شده، ميلياردها مترمكعب گاز گم شده (طبق گزارش ديوان محاسبات)، واردات غيرقانوني فرآورده، مقاومت در مقابل اجراي قانون و احياي شوراهاي قانوني، انحلال سازمان مديريت و صدها سؤال و ابهام ديگر مي‌پرداختند.

امام جمعه مشهد: چرا بايد دختر جوان به دست يك پسر پارچه‌ي سبز ببندد وبه عنوان تبليغات دختر و پسر هرزه با يكديگر بلولند


خطيب جمعه مشهد گفت: كانديداهاي رياست جمهوري بايد در حرف زدن‌ دقت كنند و اين فضاي آزاد و باز انتخاباتي را براي مزدوران آن سوي مرزها باز نكنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خراسان، حجت‌الاسلام و المسلمين سيد احمد علم الهدي در خطبه‌هاي نماز جمعه مشهد كه در رواق امام خميني (ره) حرم مطهر رضوي برگزار شد، ضمن گراميداشت ايام فاطميه (س) در خصوص مردم سالاري افزود: ما دو نوع مردم سالاري داريم؛ در زمان پيامبر(ص) ثقيفه‌ي بني ساعده مدعي مردم سالاري بودند و با شعار مردم سالاري يعني تعيين سرنوشت مردم به دست خود مردم در مقابل جريان پيامبر(ص) ايستادند و يك جريان مقابل پيامبر(ص) و علي(ع) ايجاد كردند. آيا پيامبر ضد مردم سالاري بود؟ بابراين يك نوع مردم سالاري،آن است كه ثقيفه مطرح كرد و ديگري مردم سالاري غدير است.
وي در ادامه افزود: افراد يكتاپرست حاكميت مطلق را حق خداوند مي‌دانند و در غدير خداوند حاكميت خود را در روي زمين پس از پيامبر(ص)، حضرت علي(ع) معرفي مي‌كند. اين، مردم سالاري ديني است، تفاوت ميان اين دو مردم سالاري اين بود كه مردم سالاري غدير، ديني و دين مدار بود. رهبر معرفي شده‌ خدا به عنوان مظهر حاكميت او، زمام رهبري جامعه را با خواست و بيعت مردم در دست داشت.
خطيب جمعه مشهد افزود: مردم سالاري كه ثقيفه‌ بني ساعده مطرح كرد منهاي خدا و دين بود، آنان اعتقاد داشتند كه سرنوشت مردم در دست خود مردم باشد و خدا و دين دخالتي در سرنوشت مردم نداشته باشند و قيام حضرت زهرا (س) مخالفت با مردم سالاري نبود، بلكه ايشان با حذف خدا و دين از صحنه‌ مردم سالاري مخالف بودند.
وي با اشاره به اين‌ كه امروز همه‌ دنيا حذف دين از دموكراسي را در كشور ما خواستارند، عنوان كرد: در كره‌ زمين هيچ سياست‌مدار وتحليلگري نيست كه بتواند ادعا كند مردم سالاري، آزادتر و قوي‌تر از ايران وجود دارد. تمام حرف دنيا با ما بر سر اين موضوع است كه دين را از مردم سالاري جدا كنيد، اما ما پس از 1400 سال دنبال رو فاطمه (س) هستيم و در برابر دنيا ايستاده‌ايم. زهرا (س) قيام كرد تا دين از مردم سالاري حذف نشود و خود و فرزندش نيز در اين راه كشته شدند و حرف امروز ما نيز همين است. تمامي جريانات سياسي كه با مردم سالاري و دين مداري مردم مخالفت مي‌كنند از تبار دشمنان حضرت زهرا (س) هستند.
حجت الاسلام علم الهدي تصريح كرد: امريكا مي‌گويد براي ايجاد دموكراسي در ايران 80 ميليون دلار هزينه مي‌كند. من مي‌گويم دموكراسي در ايران وجود دارد و امريكا اين مبلغ را به منظور برداشتن بعد ديني آن هزينه مي‌كند و مي‌خواهد در داخل كشور نيز جرياناتي مزدور به منظور برداشتن دين از دموكراسي ايجاد كند.
وي افزود: انتخابات نماد ديني بودن مردم سالاري است و بايد اين جنبه آن حفظ شود.
علم‌الهدي ضمن تاكيد بر سه نكته در خصوص كانديداي رياست جمهوري و ستادهاي آنان عنوان كرد: انتخابات نماد مردم سالاري ديني است و نمي‌توان تبليغات آن را با بي‌ديني برگزار كرد. اين‌كه دختر و پسر هرزه با يكديگر بلولند و فساد و فحشا را به عنوان تبليغات ديني راه بياندازند و يا رواج بي عفتي و بي حجابي كنند و دختر جوان به دست يك پسر پارچه‌ي سبز ببندد. آيا اين ها صحيح است؟ شما از چه كساني مي خواهيد راي بگيريد؟
وي در ادامه خاطر نشان كرد: ممكلت ما جواناني دارد كه خاطرخواه نماز جمعه هستند، جواناني كه از استان‌هاي كشور جمع مي‌شوند كه به زيارت مرقد مطهر امام خميني (ره) بروند و ذكرشان يا حسين و يا زهرا است، جواناني كه امام خميني (ره) در خصوص آنان فرمودند اگر يكي از اين جوانان آن روز در پشت در خانه‌ي علي (ع) بود، كسي جرات آتش زدن آن خانه را نداشت. اين جوان و اين جامعه انتخابات رياست جمهوري را رقم مي زند نه آن‌هايي كه در شب شام غريبان حضرت زهرا (س) كاروان عيش و رقاصي در بلوار وكيل‌آباد راه مي‌اندازند. اين حركات و تبليغات را كنار بگذاريد، با اين حركات عواطف ديني مردم را جريحه دار نكنيد.
امام جمعه مشهد با بيان اينكه در اين نظام كه ولي امر مسلمين مسووليت جامعه را بر عهده دارد، رييس جمهور در شعاع ولي امر بايد كشور را اداره كند، افزود: متاسفانه در برخي ستادها عناصر ضد ارزشي به اصول نظام و رهبري حمله مي‌كنند.
علم‌الهدي گفت: كانديداي رياست جمهوري افرادي هستند كه صلاحيت آنان را شوراي نگهبان تاييد كرده است و كار ستادها با تبليغات ضد ديني درست نيست و تبليغات بايد منطبق با گرايشات مردم باشد.
وي با اشاره به اين‌كه تريبون نماز جمعه پاسدار ارزش‌هاست، خاطر نشان كرد: ما با كانديدا و راي مردم كاري نداريم، اما نمي‌توانيم در برابر ضد ارزش سكوت كنيم. مملكت قانون انتخابات دارد و در آن تصريح شده كه به راه انداختن كاروان‌هاي تبليغاتي ممنوع است، نيروي انتظامي بايد جلوي آن‌ها را بگيرد و دخالت كند.
علم الهدي افزود: وظيفه اصلي رييس جمهور در كشور پاسداري از قانون اساسي است و مجري و حافظ آن است، فردي كه به عنوان رييس جمهور در مجلس شوراي اسلامي در برابر نمايندگان مردم به قرآن قسم ياد مي‌كند كه نگهبان و حافظ قانون اساسي باشد، چطور مي‌تواند قانون اساسي را قبول نداشته باشد ولي از ارزش‌هاي آن پاسداري كند.
وي افزود: دست زدن به رفتار ناهنجار براي افرادي است كه كم آورده‌اند، مانند اسرائيلي‌ها كه منطق و استدلال ندارند و به آدم كشي دست مي زنند و در جايي كه منطق وجود داشته باشد مسجد منفجر نمي‌كنند، نمازگزار زياد است چرا نمازگزاران مسجداميرالمومنين؟ زيرا تنها جرم نمازگزاران مسجد امير المومنين در زاهدان اين بود كه در شب شهادت حضرت زهرا (س) براي ايشان عزاداري مي‌كردند

ميرحسين: بيت‌المال حق مردم است و نمي‌توان از آن هديه داد


ميرحسين موسوي با بيان اين كه يكي از مهم‌ترين مسايل كشور اين است كه حكومت ما، حكومت ديني است، بحث‌هاي امام خميني (ره) درباره‌ي مساله ولايت فقيه را موجب ايجاد دورنمايي براي مردم دانست.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، صبح پنج‌شنبه در حسينيه ميانه‌يي‌هاي مقيم تهران با بيان اين كه هيچ جامعه‌اي بدون يك دورنماي روشن نمي‌تواند وضع خود را تغيير دهد، افزود: بحثي كه امام (ره) درباره حكومت ديني مطرح كرده‌اند در مردم تصوير مشتركي را ايجاد كرد و موجب وحدت‌شان شد.
نخست‌وزير دوران دفاع مقدس اضافه كرد: اين حكومت به نام دين و اسلام تشكيل شد و طوري پيشرفت كرد كه حتي قوانين عادي نيز در هاله شرعي قرار گرفت. به طور مثال در اوايل انقلاب عبور از چراغ قرمز معناي گناه به خود گرفته بود.
وي ادامه داد: امروز بعد از گذشت 30 سال از انقلاب درست است كه در برخي از اين مسايل ضعيف شده‌ايم ولي همه معتقدند كه اين حكومت به نام دين حركت مي‌كند.
نخست‌وزير دوران دفاع مقدس به اهميت علماي ديني در جامعه اشاره كرد و گفت: از قديم حافظان جامعه و دين در جامعه ما، علماي ديني مطرح شده‌اند. در نظام جمهوري اسلامي نيز كه به نام دين تاسيس شده است با وجود اين كه روحانيت در بخش‌هايي از حكومت وجود دارد ولي به دليل ديني بودن اين حكومت، هيچ رفتاري نيست كه تاثيري بر روحانيت نداشته باشد.
او با بيان اين كه چون حكومت ديني است، آثار و بركات كارهاي دولت به روحانيت برخواهد گشت، حتي اگر روحانيت در آن زمينه دخالت نداشته باشد، تصريح كرد: بنابراين روحانيت به هيچ وجه نمي‌تواند خود را از مسايل سياسي جدا كنند و چه بخواهند و چه نخواهند تحت تاثير سياست‌هاي دولت است.
موسوي با بيان اين كه هر چقدر هم كه روحانيت بخواهد خودش را از مسايل كشور جدا كند باز هم اگر دولت در برنامه‌ها و وعده‌هايش موفق نباشد، روحانيت هم اثرات آن را مي‌چشد، اظهار كرد: در آستانه انتخابات باز هم روحانيت چه بخواهد و چه نخواهد به عرصه سياست فرا خوانده مي‌شود و انتظار مردم اين است كه در رابطه با انتخابات صاحب نظر و راهنما باشد. سياستمداران براي مطرح كردن برنامه‌هاي‌شان و يا جلب نظر روحانيون به آنان رجوع مي‌كنند ولي مساله فراتر از اين‌هاست؛ سياست‌هايي در كشور در جريان است و روحانيت نمي‌تواند در مورد مسايل مختلف ساكت بماند.
وي با اشاره به اين كه من كه فردي غيرروحاني‌ام دغدغه‌هايي راجع به كشور دارم و روحانيون نيز دغدغه‌ها و نگراني‌هايي دارند كه ممكن است برخي از آن‌ها متفاوت و برخي مشترك باشند، تصريح كرد: همه ما مي‌خواهيم كشور سربلند و پيشرفته‌اي داشته باشيم كه احكام و اخلاق اسلامي در آن رعايت شود و مردم به نظام خوش‌بين باشند كه قطعا بدين ترتيب روحانيت هم خوش‌بين خواهند بود و اين به معناي خوش‌بيني نسبت به اسلام است.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اين كه اگر دولت بد عمل كند اثرات مخرب آن به روحانيت هم خواهد رسيد يادآور شد: قبل از انقلاب به دليل سياست‌هاي رژيم پهلوي روحانيت به نماد و سمبل مخالفت با سياست‌هايي كه مردم با آن موافق نبودند تبديل شد و بدين ترتيب روحانيت تبديل به محوري شد كه مردم گرد آن جمع شدند. در نتيجه سهم روحانيت در پيش از انقلاب جنبه طبيعي دارد؛ اما در حال حاضر روحانيت آن وجهه را ندارد چرا كه نمي‌شود گفت روحانيت امروز اپوزيسيون نظام است. بنابراين موقعيت روحانيت قبل و بعد از انقلاب تفاوت جدي و اساسي دارد.
موسوي با بيان اين كه روحانيت بايد مدافع حق، عدالت و پاكي با صداي بلند باشد افزود: در دوران پهلوي اگر نقايصي بود حتي منجر به تقويت روحانيت مي‌شد ولي الان اگر كوچك‌ترين نقصي هم وجود داشته باشد اثر آن را مي‌توانيم بر روي روحانيت ببينيم. آبروي روحانيت و نوع تلقي مردم از آن براي بقاي نظام و جامعه ديني ما اهميت زيادي دارد. از اين رو طبيعي است كه روحانيت نسبت به مسايل مختلف نگراني داشته باشد.
موسوي با تاكيد بر اين كه آن چه مرا به صحنه كشاند مشكلاتي بود كه احساس كردم دود آن به چشم همه مي‌رود، اظهار كرد: وقتي در كشوري قانون رعايت نشود و مردم به گريز از قانون عادت كنند اين مساله مي‌تواند به خطرات عمده و جدي در كشور منتهي شود. در شرايطي كه در كشور اهميت دادن به قانون تنزل پيدا كرده باشد نمي‌توان از اتفاقات ديگر هم ايمن بود. گردش آزاد اطلاعات و لزوم تصميم‌گيري‌هاي عقلاني از جمله مسايلي بود كه در اين مدت به آن اشاره كردم ولي به نظرم آن چه فراتر از اين مسايل اتفاق مي‌افتد، اثرات مجموعه اين تصميم‌گيري‌هاست كه سرنوشت همه از جمله روحانيت را تحت تاثير قرار مي‌دهد.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اضافه كرد: وقتي مشكلات كم‌تر و تورم پايين‌تر است رفتار مردم در مسجدها زيباتر و آرام‌تر است و در كوچه و خيابان مردم با هم مهربان‌تر هستند و به همان نسبت به روحانيت نيز بيش‌تر احترام مي‌گذارند و وقتي نرخ تورم به 25 درصد مي‌رسد و گراني به گونه‌اي مي‌شود كه در هر سال قدرت خريد مردم يك چهارم مي‌شود، از نظر فرهنگي نيز مي‌تواند بر نوع نگاه مردم به نظام و روحانيت نيز تاثير بگذارد.
وي با بيان اين كه پيشرفت براي ما يك انتخاب نيست بلكه يك ضرورت است، خاطرنشان كرد كه اين نگراني مجموعه نظام است كه مي‌دانند پيشرفت تا چه اندازه به حكومت ديني كمك مي‌كند و نقد همه دولت‌ها از اين منظر بسيار مورد اهميت است.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام بيت‌المال را حق مردم دانست كه نمي‌توان از آن هديه داد و بعد به خاطر اين بذل و بخشش انتظاري از مردم داشت.
او با بيان اين كه ما با فرد روبه‌رو نيستيم بلكه با يك ملت روبه‌رو هستيم، تصريح كرد: اين‌ها پول نفت است و بايد مراقب باشيم كه آن را در محل درست مصرف كنيم زيرا مصرف منابع كمياب كشور تابع قانون است.
موسوي با بيان اين كه دولت ممكن است درباره سياست‌هاي درست مورد تقدير قرار بگيرد ولي اين طور نيست كه بتواند هر كاري كه دلش مي‌خواهد انجام دهد، خاطرنشان كرد: يا در اين كشور پولي پخش مي‌شود يا نمي‌شود؛ اگر پولي پخش مي‌شود براي من مبهم و جاي سوال است كه از كدام محل تامين و براساس كدام قانون انجام مي‌شود و چه كسي مجوز اين كار را به ما داده است. من هميشه خوف داشتم كه نكند از اين نظر دستم لغزيده باشد چرا كه حق نداشته و ندارم كه به ميل خود پول پخش كنم.
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه بر اهميت توجه به نظر كارشناسي تاكيد كرد و گفت: اقتصادداناني كه تعدادشان قابل توجه است تاكيد مي‌كنند كه اين نوع پول پخش‌كردن‌ به جايي نمي‌رسد و مشكلاتي ايجاد مي‌كند كه متاسفانه به آن توجهي نمي‌شود.
وي با ذكر اين مثال كه در زمينه‌هاي فقهي كسي كه مساله را نمي‌داند تابع و تسليم نظر فرد اعلم است بيان كرد: دولت هم در مسايل كارشناسي چنين وظيفه‌اي دارد.
موسوي با طرح اين سوال كه آيا دولت بايد به كاري كه از نظر كارشناسان درست است توجه كند يا اين كه در خود نيرويي را فرض كند كه جاي عقل جمعي را بگيرد؟ تصريح كرد: در بين كساني كه چنين نامه‌هايي را نوشتند از طيف‌هاي مختلفي حضور داشتند و اين طور نيست كه به دليل مخالفت با دولت چنين كاري انجام شده است و همه آنان مخالف دولت هستند و دولت بايد اين مساله را به عنوان يك فرصت قلمداد مي‌كرد.
اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري هم‌چنين به سفر اخيرش به تبريز اشاره كرد و با اشاره به مشكلات موجود درباره كارخانه‌هايي نظير تراكتورسازي و ماشين‌سازي اين شهر اظهار كرد: در تبريز شاهد بودم كه در محوطه وسيعي در كنار كارخانه تراكتورسازي، حدود 5 هزار تراكتور قرار دارند و اين در حالي است كه زارعان ما در كشور به اين تراكتورها نياز دارند ولي نمي‌توانند بخرند و كارخانه‌ نيز به سبب پر شدن انبارهايش توليد نمي‌كند.
او با بيان اين كه كشور را نمي‌توان اين طور اداره كرد، اضافه كرد: آن وقت برخي مي‌گويند فضاي كارخانه‌ها آرام است.
وي در ادامه به سند چشم انداز 20 ساله كشور اشاره كرد و گفت: مطابق سند چشم‌انداز 20 ساله بايد بعد از 20 سال در رتبه اول منطقه باشيم. يكي از معاني اصلي اين سند اين است كه ما به عنوان حكومت ديني نمي‌توانيم يك كشور دسته چندم در منطقه باشيم. اگر در مصاف اين رقابت سنگين كشور ما در آينده عقب مانده باشد به اسلام و روحانيت و حكومت ديني نسبت داده خواهد شد.
موسوي در پايان با بيان اين كه به دليل مشكلات موجود در كشور احساس نگراني و تكليف كرده‌ام و به دليل توانايي‌هايي كه در خود حس مي‌كردم و با وجود راغب نبودن به صحنه آمدم، اظهار كرد: وضع موجود ايجاب مي‌كند كه روحانيت اين وضعيت را نقد و بررسي كند و در 22 خرداد هر طور كه صلاح مي‌داند تكليف خود را ادا كند، اگر وضع خوب است آن را ادامه و اگرخوب نيست آن را تغيير دهد.

كروبي در گفتگوي شبانه شبكه دوم سيما: چرا اعلمي را تاييد نمي كنند؟


مهدي كروبي در دومين حضورش در ساختمان جام جم و دريك برنامه تلويزيوني نسبت به رد صلاحيت اكبر اعلمي اعتراض كرد.
او اعلمي را فردي خواند كه با جانبازي و لياقت شايستگي حضور دارد و بر حرارت انتخابات خواهد افزود.
كروبي كه براي تشريح مواضع خود در برنامه ويژه خبري 22.30 حاضر شده بود ،با ذكر ويژه گي هاي اعلمي ،همچون شجاعت وصراحت وي واينكه دو دوره نماينده مجلس وجانباز انقلاب بوده است از رد صلاحيت وي انتقاد كرد وخواستار تاييد صلاحيت وي از سوي شوراي نگهبان شد
كروبي در گفتگو با حيدري، مجري باسابقه سيما، برگ برنده خود را در وقت اضافه رو كرد و در حالي كه چند دقيقه از وقت قانوني 45 دقيقه هم سپري شده بود، از شوراي نگهبان خواست تا صلاحيت آقاي اعلمي را كه نماينده مجلس بوده و جانباز انقلاب است، تأييد كند و اجازه دهد تا ايشان هم حرفش را بزند. او گفت: به اين ترتيب مشاركت بيشتري براي شركت در انتخابات هم بوجود مي‌آيد.
جالب اين كه كروبي اين حرف را زماني زد كه پيش از آن دوبار با بينندگان سيما خداحافظي كرده بود و از همه تشكر نموده بود!

عكس تلاش يك دختر حامي احمدي نژاد در پاره كردن پوستر ميرحسين در ميدان وليعصر


احمدي نژاد: اگر شكايت كنم نمي توانيد ثابت كنيد


محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران مي گويد رقيبان انتخاباتي، او را تخريب مي كنند و به او افترا مي زنند.
آقاي احمدي نژاد در يك برنامه تبليغات انتخاباتي در راديو گفتگو گفت: "طبق قانون انتخابات هيچ كانديدايي حق ندارد كانديداي ديگر را تخريب كند، اما نه تنها اين كار را انجام دادند، بلكه حتي افترا زدند كه اگر شكايت مي كردم قطعا قادر به پاسخگويي نبودند".
رئيس جمهوري ايران همچنين روز پنجشنبه ۷ خرداد (۲۸ مه) در جمع شركت كنندگان در يك مراسم مذهبي در ميدان ولي عصر تهران، تلويحا از منتقدان خود گلايه كرد.
او گفت: "اگر عده اي مدام شمشيرها و نيزه هاي تيز كرده خود را فرود مي آورند و حتي كساني كه نمي توانند اين كارها را انجام دهد به جايش فحاشي مي كنند، بدانند ملت ايران پيرو حضرت زهرا و امام حسين است".
اما آقاي احمدي نژاد در برنامه راديويي خود صريح تر سخن گفت و از جمله به نامزدهايي كه سياست خارجي او را مورد انتقاد قرار مي دهند، به تندي پاسخ داد.
يكي از اين آقايان هنوز نمي فهمد كه در دنيا چه مي گذرد و مي گويد چرا به سراغ آمريكاي جنوبي رفته ايد
محمود احمدي نژاد
او گفت: "يكي از اين آقايان هنوز نمي فهمد كه در دنيا چه مي گذرد و مي گويد چرا به سراغ آمريكاي جنوبي رفته ايد".
آقاي احمدي نژاد دليل گرايش دولتش به كشورهاي آمريكاي جنوبي را مقابله با تلاش آمريكا براي انزواي ايران اعلام كرد و گفت: "ما به حيات خلوت آمريكا رفتيم و حتي سنگين ترين سخنراني ضد آمريكايي را در نيكاراگوئه انجام دادم".
او در مورد انتقاداتي كه نامزدهاي رقيب به اظهارات او در مورد هولوكاست كرده اند گفت: "غربي ها به وسيله هولوكاست براي خودشان يك مظلوميت دروغين درست كرده بودند؛ ما هولوكاست را مورد هدف قرار داديم و آنها حتي باورشان نمي شد كه چنين كاري انجام شده است، چون نقطه ضعف اصلي آنها را مورد هدف قرار داديم".
آقاي احمدي نژاد همچنين گفت: "آمدند و گفتند دولت پرتقال اسرائيلي وارد كرده است در حالي كه اينگونه نبود و اگر بنده شكايت كنم، والله نمي توانند ادعاهايشان را ثابت كنند و تاكنون هم سه بار شكايت هايم را پس گرفته ام".
اگر بنده شكايت كنم، والله نمي توانند ادعاهايشان را ثابت كنند و تاكنون هم سه بار شكايت هايم را پس گرفته ام
محمود احمدي نژاد
ميرحسين موسوي تاكنون چند بار از وارد كردن پرتقال خارجي از جمله "پرتقال چيني با مارك اسرائيلي" به كشور در حالي كه پرتقال هاي توليد داخل مشتري ندارد انتقاد كرده است.
آقاي احمدي نژاد توضيح نداد كه سه مورد شكايتي كه به آنها اشاره كرد در دوره كنوني تبليغات انتخاباتي مطرح شده يا مربوط به گذشته است.
با اين حال او گفت: "در انتخابات رياست جمهوري گذشته علي رغم آنكه مجريان انتخابات و دولت وقت مخالف روي كار آمدن من بود، يكي از كانديداها گفت كه فلاني تقلب كرده است و من هم از ايشان شكايت كردم، اما چندين نفر را فرستاد تا از شكايتم صرف نظر كنم و من هم كوتاه آمدم و تاكنون تحمل كردم، اما حالا باز هم همان حرف ها را مي زنند".
مهدي كروبي، رقيب فعلي آقاي احمدي نژاد كه در دوره قبلي انتخابات هم نامزد انتخابات بود، گفته كه در آن دوره مداخلات غيرقانوني در انتخابات صورت گرفته است

آقاي احمدي‌نژاد لطفاً به اين عكس‌ها خوب نگاه كنيد







آفتاب نيوز : در حالي‌كه، تحقيرهاي پياپي مردم ايران و نظام جمهوري اسلامي در عرصه روابط بين‌الملل، در طي 4 سال گذشته، زبانزد خاص و عام شده است، محمود احمدي‌نژاد دست به تحريف تاريخي جديدي زد و با زير سوال بردن شواهد و تصاوير موجود، مدعي شد كه روز سفر تاريخي خاتمي به فرانسه يكي از غم‌انگيزترين روزهاي زندگي‌اش است چرا كه در جريان آن سفر، ژاك شيراك برخوردي تحقيرآميز با رئيس‌جمهور سابق ايران داشته است.به گزارش خبرنگار سياسي آفتاب، محمود احمدي‌نژاد كه در جريان تبليغات انخابات دهمين دوره رياست جمهوري اسلامي ايران در گفتگوي تخصصي عصر چهارشنبه راديو گفتگو حاضر شده بود، در بخشي از اين برنامه گفت: «آن روزي كه رئيس جمهور سابق با آن وضعيت به فرانسه رفت يكي از غم‌انگيزترين روزهاي زندگي‌ام بود چرا كه ژاك شيراك در بالاي پله‌هاي محل استقرار خود ايستاده بود و رئيس جمهور قبلي ايران در پايين پله‌ها از ماشين پياده شد و پله‌هاي متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد و اين حركت از موضع ضعف باعث «تحقير» ما شد»!البته اين نخستين بار نيست كه احمدي‌نژاد درباره سفر خاتمي به فرانسه به اظهار نظر پرداخته است چرا كه پيشتر نيز فايل صوتي سخناني از وي منتشر شده بود كه او در آن، بدون اشاره به نام كشور و نام فردي كه به ان كشور مسافرت كرده است، نظير همين ادعاها را درباره خاتمي مطرح ساخته بود اما تا ديروز اين گمانه‌زني به صورت شفاف از سوي هيچ مقام رسمي تأييد نشده بود.وي در بخشي از آن سخنراني گفته بود: «من چند سال قبل صحنه‌اي در تلويزيون ديدم؛ اين غصه‌اش در دلم ماند ... كه هنوز هم به طور كامل برطرف نشده‌است. ديدم يك مسئولي از ايران رفت در يك كشور اروپايي؛ رئيس آن كشور بالاي پله‌ها ايستاد؛ مسئول ما را آن دور پياده كردند و آن نامرد يك قدم پايين نيامد؛ براي چه؟ براي اينكه خرد كند. من آن شب در تلويزيون ديدم، خيلي غصه‌ام شد؛ خدا شاهد است، گفتم: اي خداي بزرگ! يك شرايطي فراهم كن كه اين [مسأله] جبران شود».اين ادعاي احمدي‌نژاد در حالي مطرح مي‌شود كه اسناد و تصاوير موجود، بيانگر واقعيت ديگري است. بر اساس عكس‌هاي موجود از سفر خاتمي به فرانسه، خاتمي بعد از ظهر روز سه‌شنبه، 16 فروردين ماه سال 84، براي ديدار با ژاك شيراك وارد كاخ اليزه شد و پس از ورود به اين كاخ مورد استقبال رييس گارد و رييس تشريفات اليزه قرار گرفت و از گارد مستقر در آن سان ديد. سپس شيراك كه براي استقبال از خاتمي از پله‌هاي كاخ پايين آمده بود، به گرمي از خاتمي استقبال كرد.درحالي كه نادرستي ادعاهاي احمدي‌نژاد درباره ننگين بودن بيانيه سعدآباد با انتشار دوباره سخنان رهبر فرزانه انقلاب اسلامي درباره آن بيانيه ، و نيز اظهارات كارشناسان مشخص شده بود، با اين حال هنوز مشخص نيست كه چرا اين نامزد انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري همچنان به طرح چنين ادعاهايي ادامه مي‌دهد كه نادرستي آن‌ها با يك جستجوي ساده در اينترنت، به راحتي آشكار مي‌شود.آگاهان سياسي معتقدند كه دستگاه هاي نظارتي همچون دادستان كل كشور و شوراي نگهبان مي‌توانند با تذكر به اين نامزد انتخابات رياست جمهوري، مانع از ادامه يافتن طرح اين‌گونه ادعاهاي نادرست در روزهاي باقي‌مانده تا زمان برگزاري انتخابات سرنوشت‌ساز 22 خرداد شوند.
منبع : آفتاب نيوز
آقاي احمدي‌نژاد مطمئنيد اشتباه نمي‌كنيد؟
- گاهي آدم مي‌ماند كه اسم بعضي حرف‌ها را چه بگذارد. نمي‌داني بگويي غلو؛ بگويي حافظه ضعيف؛ بگويي كمبود اطلاعات يا ...؟
۲-صفحه نخست روزنامه اعتماد، خبر از دلسوزي احمدي‌نژاد براي محمد خاتمي داده و تيتر زده: «احمدي‌نژاد در پاسخ به انتقادها: فرانسوي‌ها خاتمي را تحويل نگرفتند؛ من جبران كردم»اين روزنامه به نقل از محمود احمدي‌نژاد نوشته است: «من چند سال قبل صحنه‌اي در تلويزيون ديدم؛ اين غصه‌اش در دلم ماند... ديدم مسئولي از ايران رفت در يك كشور اروپايي. رييس آن كشور بالاي پله‌ها ايستاد. مسئول ما را آن دور پياده كردند و آن نامرد يك قدم پايين نيامد» و بعد از آن نحوه فرستادن مشاورش (احتمالاً مجتبي ثمره هاشمي) به فرانسه را تعريف كرده است كه به گفته وي «آن آقا، براي استقبال از يك مشاور، شش تا از مشاورانش را پايين پله‌ها فرستاد. خودش هم تا راهرو آمد كه رسم نيست. رسم اين است كه رييس‌جمهور در اتاقش مي‌نشيند و مي‌آيند ديدنش. اما اين آقا خودش هم تا راهرو آمد.»
۳- فكر مي‌كنم حداقل يك جاي اين خاطرات مشكل دارد. سيد محمد خاتمي، دو بار در دوران رياست جمهوري‌اش به فرانسه رفت و در كاخ اليزه مورد استقبال ژاك شيراك، رييس‌جمهور وقت فرانسه قرار گرفت. يك بار آبان‌ماه ۱۳۷۸ (اكتبر ۱۹۹۹) و بار دوم فروردين ۱۳۸۴ (آوريل ۲۰۰۵)
لطفا به اين عكسها نگاه كنيد

من و انتخابات: محمد علي ابطحي


من ايراني ام. قبل از هر چيز ديگر. قرار است در اينجا فقط به عنوان يك ايراني در مورد شركت در انتخابات و يا عدم شركت بنويسيم.
طبيعي است كه من دلايل شركتم را مي نويسم. يك عضو فعال در انتخابات هستم و طرفدار آقاي كروبي. بارها و بدون تعصب دلايل كساني كه طرفدار عدم شركت در انتخابات هستند را مطالعه كرده ام.
اصلي ترين دليل آنان در اين است كه مي گويند انتخابات يك حيله اي است كه از سوي نظام طراحي شده است تا پايه هاي نظام را مستحكم كنند و راه را بر تغيير هاي بنيادي ببندند و مشروعيت كسب كنند.
اعتراض ديگر بر اين پايه استوار است كه مي گويند همه كانديداها جزئي از نظام هستند و براساس تصويب شوراي نگهبان انتخاب شده اند و راه بر بسياري از نيروهاي خودي بسته شده است.
گروه ديگري بر اين باورند كه آقاي احمدي نژاد بهترين كانديدا است كه مي تواند به سقوط رژيم تسهيل كند و با عدم شركت، بايد راه را براي انتخاب وي فراهم كرد.
اين استدلال ها طبعا از خاستگاه مشخصي است كه مهمترين نقطه ضعف آن اين است كه هيچيك از اين افراد راهكار اجرائي و عملياتي واقع بينانه براي آن ارائه نكرده اند.
من نه طرفدار سقوط رژيمم ونه آن را عملي مي دانم. باورم هم بر اين است كه اكثريت مردمي كه در ايران هستند نيز علاقمند به تغيير ساختاري نيستند و مشكلات سخت تر آن را به خوبي مي دانند.
برنامه ريزي براي كشوري فرضي هم كار يك سياستمدار واقع بين نيست. ما براي ايران با همين واقعيت هائي كه در آن هست بايد فكر كنيم و برنامه ريزي نمائيم.
اين بار من انتخابات را بيش از اينكه حمايت از نظام بدانم، حمايت از مردم و ايران وتاريخ پر افتخار آن مي دانم كه بتواند با يك تغيير معنا دار كشور را تا حدود فراواني از اين پرتگاه نجات دهد. اين يك حق طبيعي هر انساني است كه در ساختن سرنوشت كشورش ولو نسبي استفاده كند
محمد علي ابطحي
براي مردمي كه در ايران هستند و بايد در همين كشور با تلخي ها و شيريني هايش زندگي كنند. واقعيت اين است كه آقاي احمدي نژاد، رئيس جمهور اين كشور در چهارسال گذشته بود.
به دليل وجود او در راس هرم اجرائي با همه قدرتي كه در اختيار دارد، كشور دچار آسيب هاي فراواني شد. آبرو وكرامت ايراني خدشه دار شد. با همه دنيا درگير شديم و در عمر چهارساله اين دولت سه قطعنامه بين المللي عليه ايران صادر شد كه مردم ايران زير فشار اقتصادي اين رفتارهاي سياسي استخوان هاشان له شد.سرمايه هاي ايران با نفت بالاي صد و پنجاه دلار به صورت صدقه توزيع شد و زير ساخت ها قرباني گشت.
در اين شرايط مي توانيم با شركت در انتخابات بخش اجرائي را با همه قدرت فراوانش از دست چنين تفكري در بياوريم. اين كار به معناي معجزه نيست. به معناي ايجاد يك فضاي نسبتا آزاد تري است كه مي تواند براي جامعه فضاي رشد ايجاد كند.
قدرت همچنان البته در ايران تقسيم شده است. اما شنيده شدن و حمايت از صداي مردم در كنار اين قدرت، با حضور يك رئيس جمهور متفاوت از احمدي نژاد مي تواند مشكلات فراواني را از سر راه ايران بردارد.
اين بار من انتخابات را بيش از اينكه حمايت از نظام بدانم، حمايت از مردم و ايران وتاريخ پر افتخار آن مي دانم كه بتواند با يك تغيير معنا دار كشور را تا حدود فراواني از اين پرتگاه نجات دهد. اين يك حق طبيعي هر انساني است كه در ساختن سرنوشت كشورش ولو نسبي استفاده كند.
تنها راه حل را هم در شرايط فعلي شركت فراوان در انتخابات مي دانم كه كم آسيب ترين راه براي موقعيت فعلي كشور است.
اگر ديگران راه حلي كه عملي باشد بايد مطرح كنند. وگرنه عدم شركت در انتخابات بهترين كادوي تقديمي به احمدي نژاد خواهد بود كه كشور را دوباره در مسير سخت چهار سال پيش قرار دهد.

شكايت ستاد انتخاباتي اكبر اعلمي به ميز احزاب در وزارت كشور


حجت‌الاسلام جناب آقاي علي‌اكبر مرتضوي كياسري
رئيس ميز احزاب مستقر در ستاد انتخاباتي وزارت كشور
در خبرها به نقل از شما آمده است كه حجت‌الاسلام والمسلمين علي‌اكبر مرتضوي كياسري عصر روز يكشنبه در مصاحبه‌اي مطبوعاتي در محل استقرار ميز احزاب ،در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالي مبني بر عكس العمل ميز احزاب نسبت به ردصلاحيت اعلمي گفت: "وقتي ما صحبت از نظارت به ميان مي‌آوريم يعني بر فرآيند ثبت نام، بررسي و ردصلاحيت‌ها نيز نظارت مي‌كنيم اما اگر كسي مساله‌ ردصلاحيتش را به ميز احزاب اعلام نكرده و شكايتي را به ما ارجاع نداده باشد ما هم اقدامي نمي‌توانيم بكنيم و بايد گفت كه تاكنون هيچ‌گونه شكايتي از داوطلبان ثبت نام شده همچون آقاي اعلمي و ديگر داوطلبان به من نرسيده است."
ضمن به فال نيك گرفتن شكل گيري ميز احزاب و استقرار آن در وزارت كشور جهت نظارت بر فرآيند ثبت نام، بررسي و ردصلاحيت‌ها ،بدينوسيله به استحضار مي رساند:
1- براي نيل به اهداف مذكور در اصل دوم قانون اساسي ،اصل سوم همين قانون دولت جمهوري اسلامي ايران را موظف كرده است تا همه امكانات خود را براي تحقق امور زير به كار برد:
-محو هر گونه استبداد و خودكامگي و انحصارطلبي
- تامين آزاديهاي سياسي و اجتماعي در حدود قانون
- مشاركت عامه مردم در تعيين سرنوشت سياسي ، اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي خويش
- رفع تبعيضات ناروا و ايجاد امكانات عادلانه براي همه ، در تمام زمينه هاي مادي و معنوي .
- تامين حقوق همه جانبه افراد از زن و مرد و ايجاد امنيت قضايي عادلانه براي همه و تساوي عموم در برابر قانون .
2- اصل نهم قانون اساسي مقرر مي دارد كه در جمهوري اسلامي ايران آزادي و استقلال و وحدت و تماميت ارضي كشور از يكديگر تفكيك ناپذيرند و حفظ آنها وظيفه دولت و آحاد ملت است . ... هيچ مقامي حق ندارد به نام حفظ استقلال و تماميت ارضي كشور آزاديهاي مشروع را، هر چند با وضع قوانين و مقررات ، سلب كند.
3- اصل پنجاه و ششم قانون مذكور صراحتا اعلام مي دارد كه انسان بر سرنوشت اجتماعي خويش حاكم است و هيچكس نمي تواند اين حق الهي را از انسان سلب كند يا در خدمت منافع فرد يا گروهي خاص قرار دهد.
4-ماده 62 مكرر قانون مجازات اسلامي ضمن بيان مصاديق محروميت هاي اجتماعي در ‌تبصره يك تاكيد مي كند كه حقوق اجتماعي عبارتست از حقوقي كه قانونگذار براي اتباع كشور جمهوري اسلامي ايران و ساير افراد مقيم در قلمرو حاكميت آن منظور‌نموده و سلب آن بموجب قانون يا حكم دادگاه صالح مي‌باشد ازقبيل: ‌الف - حق انتخاب شدن در مجالس شوراي اسلامي و خبرگان و عضويت در شوراي نگهبان و انتخاب شدن به رياست جمهوري
5-.بموجب اصل 115 قانوني اساسي رييس جمهور بايد از ميان رجال مذهبي و سياسي كه واجد شرايط زير باشند انتخاب گردد: ايراني الاصل ، تابع ايران ، مدير و مدبر، داراي حسن سابقه و امانت و تقوي ، مومن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي كشور.
6-آقاي اكبر اعلمي بدون آنكه كوچكترين محكوميتي داشته باشد ، براي استفاده از حقوق اجتماعي خود در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري ثبت نام كرده اند. ايشان واجد شرايط و سوابقي هستند كه اهم آنها عبارتند از:
-برخورداري از سوابق طولاني و ارزشمند انقلابي در مبارزه با ظلم و بي عدالتي و دفاع از استقلال و تماميت ارضي و منافع ملي
-فارغ التحصيل در سه رشته ؛علوم اقتصادي با گرايش بانكداري ،اقتصاد بين الملل و علوم قضائي
-30 سال تجربه و سابقه اجرائي و مديريت در بخش هاي سياسي ،اجتماعي ،حقوقي ، فرهنگي و اقتصادي
-8 سال سابقه قانونگذاري و فسادستيزي و عضويت در كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي
-8 سال رياست گروههاي دوستي و پارلماني ؛ايران و انگلستان ،ايران و آلمان ،ايران و اسلووني و ايران و سريلانكا
- دو سال زياست شوراي نظارت بر سازمان صدا و سيما به عنوان عضو منتخب مجلس ششم در اين شورا،
-عضو منتخب مجلس هفتم در هيات عالي نظارت بر سفرهاي خارجي كاركنان دولت و همچنين عضو هيات عالي نظارت بر عملكرد نمايندگان ناظر مجلس هفتم در دستگاههاي مختلف
-نگارش بيش از 1000 يادداشت ، مقاله و گزارش در زمينه هاي سياسي ،اجتماعي ،حقوقي ،اقتصادي و فرهنگي و انجام صدها مصاحبه در زمينه هاي سياسي ،اجتماعي ،حقوقي ،اقتصادي و فرهنگي با خبرگزاري ها،نشريات و رسانه هاي مختلف داخلي و خارجي- پيشگام در دفاع حقوقي و منطقي از حقوق هسته اي ملت ايران در مجلس ششم در شرايطي كه اغلب سياستمداران و نمايندگان و دولتمردان نسبت به اين مهم بي تفاوت بودند و ارسال نامه معروف به كوفي عنان در همين ارتباط كه با حمايت بيش از 110 نماينده مواجه شد و نيز مبتكر و پيشگام در تشكيل ستاد حمايت از منافع ملي و حقوق هسته اي در مجلس هفتم(سال 1384) و نيز تلاش بي وقفه در حمايت از حقوق ايران در خليج فارس و درياي خزر
-دفاع جانانه از حقوق ملت ايران و عزم جدي براي مبارزه عملي با فساد در اشكال گوناگون آن از طريق ايراد دهها نطق افشاگرانه و احضار حدود يكصد وزير خاتمي و احمدي نژاد به مجلس و و صدها پيگيري متفاوت كه ذكر همه آنها در اين مجال نمي گنجد.
7-براين اساس اگر صلاحيت آقاي اكبراعلمي بيش از اعضاي شوراي نگهبان و نامزدهاي تائيد صلاحيت شده نباشد كمتر نيست. با اين وصف شوراي نگهبان و وزارت كشور تنها اسامي 4 تن از نامزدهاي احراز صلاحيت شده را اعلام كرده اند كه در ميان آنها نامي از آقاي اعلمي نيست و تا اين لحظه رد صلاحيت و دلايل و مدارك آن به ايشان ابلاغ نشده است!!. اين در حاليست كه بموجب قانون ماده واحده لزوم رسيدگي دقيق به شكايات داوطلبين رد صلاحيت شده در انتخابات مختلف مصوب 22/8/1378 مجمع تشخيص مصلحت نظام:
"كليه مراجع رسيدگي كننده صلاحيت داوطلبان در انتخابات مختلف ( به استثناي انتخابات خبرگان رهبري كه مطابق اصل 108 قانون اساسي خواهد بود ) موظف اند صرفاً براساس مواد قانوني و براساس دلايل و مدارك معتبر كه توسط مراكز مسئول قانوني به مراجع اجرايي و نظارتي ارسال شده است ، به بررسي صلاحيت داوطلبان بپردازند و چنانچه صلاحيت داوطلبي را رد كردند بايد علت رد صلاحيت را به شرح زير با ذكر مواد قانوني مورد استناد و دلايل مربوط ، به داوطلب ابلاغ نمايند.
1-مستندات قانوني بايد به صورت كتبي به داوطلب اعلام گردد
در صورت درخواست داوطلب بايد دلايل و مدارك رد صلاحيت نيز توسط مرجع رسيدگي كننده به ترتيب زير به اطلاع وي رسانده شود.
الف – در كليه موارد به استثناي بندهاي ‹‹ ب ، ج و د ›› دلايل و مدارك كتباً به اطلاع وي مي رسد
ب – در موردي كه دلايل و مدارك ، با عفت عمومي و يا هتك حيثيت اشخاص مرتبط مي شود ، چنانچه شخص داوطلب در معرض هتك باشد دلايل و مدارك حضوراً به اطلاع وي مي رسد و در صورتي كه پس از اطلاع حضوري في المجلس به طور كتبي تقاضا كند دلايل و مدارك مربوط ، كتباً به وي ابلاغ مي شود.
ج – چنانچه ذكر دلايل و مدارك علاوه بر هتك حيثيت داوطلب متضمن هتك فرد يا افراد ديگر باشد ، دلايل و مدارك فقط حضوري به اطلاع داوطلب مي رسد.
تبصره 2- مراجع رسيدگي كننده به شكايات داوطلبان رد صلاحيت شده مكلف اند به شكايات داوطلبان رد صلاحيت شده دقيقاً رسيدگي نموده و نتيجه را به داوطلب و مجريان انتخابات اعلام نمايند . در صورت تقاضاي داوطلبان رد صلاحيت شده اولين مرجع رسيدگي كننده به شكايات ، حسب مورد موظف است ، توضيحات و دفاعيات آنان را استماع نمايند."
بنا به مراتب فوق از ميز احزاب انتظار مي رود كه در راستاي رسالت انساني ،سياسي و اجتماعي خود در صيانت از حقوق اجتماعي كانديداهاي دهمين دوره انخابات رياست جمهوري ،بدون تبعيض و فوت وقت عمل كرده و نسبت به نقض آشكار قوانين در رد صلاحيت آقاي اكبر اعلمي واكنش لازم را از خود نشان دهد. بديهي است حق شكايت ما به كميته دفاع از حقوق بشر سازمان ملل كماكان محفوظ است.
دكتر رضا جلالي
سخنگو و رئيس ستاد انتخاباتي اكبر اعلمي

طرح ميرحسين در دولت نهم تصويب شد!


ماده واحده تدريس دو واحد درسي زبان و ادبيات مربوط به زبانها و گويشهاي بومي در دانشگاهها در جلسه سه شنبه شب شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه به رياست احمدي ‌نژاد تشكيل شد به تصويب رسيد.محمدرضا مخبر ذزفولي با بيان اين خبر افزود: براساس اين ماده واحده و به منظور انسجام و صيانت از وحدت ملي و عناصر ارزشمند فرهنگ و تمدن ايران اسلامي و تقويت بنيانهاي اين فرهنگ و تمدن به وزارتخانه‌ هاي علوم، تحقيقات و فناوري، بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و دانشگاه آزاد اسلامي اجازه داده مي ‌شود دو واحد درسي زبان و ادبيات مربوط به زبانها و گويشهاي بومي ايران زمين شامل آذري، كردي، بلوچي و تركمن در دانشگاههاي مراكز استانهاي مربوط به صورت اختياري پيش بيني و ارائه شود.وي اضافه كرد: فرهنگستان زبان و ادب فارسي و كميته فرهنگ و تمدن ايران واسلام به ترتيب مسئوليت تشخيص زبانها و گويشهاي مشمول اين واحده و تصويب برنامه ‌هاي درسي آنها را بر عهده خواهند داشت.دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي واگذاري صلاحيت تصميم گيري و تصويب رشته‌ هاي حوزوي و علوم انساني مرتبط با مأموريت حوزه ‌هاي علميه به شوراي عالي حوزه ‌هاي علميه را يكي ديگر از مصوبات جلسه شب گذشته شوراي عالي انقلاب فرهنگي اعلام كرد و گفت: اين مصوبه به معناي سلب اختيارات شوراي عالي انقلاب فرهنگي نيست و در جهت رفع محدوديتها و افزايش اختيارات شوراي عالي حوزه‌ هاي علميه و تقويت رشته هاي جديد التأسيس و مباني و ارزشهاي اسلامي به تصويب رسيد.وي افزود: بر اساس اين مصوبه مقرر شد معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در شوراي گسترش، حوزه ‌هاي علميه و يك نماينده از شوراي گسترش حوزه‌ هاي علميه در شوراي برنامه‌ريزي و گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حضور داشته باشند.مخبر تبديل وضعيت استخدامي مربيان متقاضي به رسمي قطعي و تعيين روز پنجم خرداد به عنوان روز حمايت از خانواده‌هاي زندانيان را از ديگر مصوبات جلسه اخير شوراي عالي انقلاب فرهنگي دانست

موسوي:در ژنو حاضر مي شوند، حيثيت ملت را مي برند و افتخار هم مي كنند


مير حسين موسوي تاكيد كرد كه براي مديريت جهان ابتدا بايد كشور خود را مديريت كنيم و به وضع ايران سر و سامان دهيم.مير حسين موسوي نخست وزير كشور در دوران دفاع مقدس سه شنبه شب در در وزشگاه 6 هزار نفري غديرشهر اروميه با انتقاد از وعده هاي غير عملي دولت به مردم استانهاي مختلف افزود: من هر جا مي روم و با مردم هر استاني كه ديدار مي كنم با گلايه آنها از وعده هاي سطحي و بي پايه مواجه مي شوم، گويا عده اي سعي دارند مردم را با اين قبيل مسائل سرگرم كنند.وي با بيان اينكه امروز كشور ما در حوزه هاي اقتصادي ، سياست خارجي و فرهنگي روندي رو به قهقرا را در پيش گرفته ، گفت: ما امروز در كشور با مشكلات اساسي مواجه شده ايم كه حاصل هياهوها و بهره نگرفتن از نيروهاي كارشناسي مان بوده است.ميرحسين موسوي تاكيد كرد: نبايد از ياد ببريم كه دوران كنوني دوران قاجار نيست كه با برخوردهاي ابتدايي بخواهند كشور را اداره كنند و حقيقت اين است كه بايد به مردم و نسل فرهيخته ملت بازگشت نماييم.وي افزود: توجه داشته باشيد كه ما بي دليل به تورم 25 درصدي نرسيده ايم ، ما بي دليل به شرايط بي اعتمادي كنوني در دنيا نرسيده ايم، بي دليلي نيست كه امروز گذرنامه هاي ايراني در دنيا بي اعتبار شده اند.ميرحسين موسوي گفت: حقيقت اين است كه اگر نظرات كارشناسي فعلي در كشور را مورد توجه قرار مي دادند امروز با امروز با اين حجم از مشكلات مواجه نبوديم، امروز وضعيت به گونه اي شده كه حتي به نظر مي رسد هويت ملي ما نيز دستكاري شده است.وي با انتقاد از حضور رئيس جمهور در اجلاس دوربان 2 گفت: ما شاهديم كه مسئولان ما بدون توجه به نظرات كارشناسي در نشستي حاضر مي شوند و از آن بدتر اينكه زير سئوال رفتن حيثيت ملت ايران را به عنوان يك افتخار ملي به ديگران اعلام مي نمايند.اين نامزد انتخابات رياست جمهوري همچنين گفت: متاسفانه مشاهده مي شود كه برخي مسئولان ما در سازمانهاي بين المللي حضور مي يابند و دهها بار نام كشورهاي ديگر را به زبان مي آورند اما اينكه يك بارنام ايران را ببرند برايشان سخت است. موسوي تصريح كرد: كساني كه به ملت ايران علاقه دارند بايد دلشان به حال مردم بسوزد و سياست هايي را تدوين نكنند كه عزت اين مردم را نشانه بگيرد .وي ادامه داد: برخي نبايد طمع كنند كه با پخش امكانات در شب انتخابات مي توانند عزت مردم را خدشه دار كنند. حقيقت اين است كه اين پولها حق مردم ايران است و كسي نمي تواند به واسطه آن منتي بر اين ملت بگذارد.اين كانديداي انتخابات همچنين ظرفيت هاي بي شمار اقتصادي و تجاري آذربايجان غربي را مورد اشاره قرار داد و افزود: در حالي كه اين استان به لحاظ اقتصادي از استانهاي بسيار نيرومند ما است متاسفانه امروز سهم آن در توليد ناخالص ملي بسيار كمتر از حد انتظار است.وي پيشنهاد داد كه دولت با تعريف پروژه هاي مخصوص ملي براي منطقه شمال غرب ايران اقدامي بنيادين را در جهت اهداي جايگاه اين بخش از كشور ساماندهي نمايد.او تاكيد كرد: آنچه ما به آن نياز داريم دولتي مقتدر ، دانشمند و مردمي است كه پشتيباني آن دانشگاهها و اساتيد باشند نه دولتي كه متحجران پشت آن صف بكشند و با هر فكر جديدي مخالفت كنند و با سياست هاي بي پايه خود حيثيت ملي ايران را مورد تعرض قرار دهند.ميرحسين موسوي ادامه داد: كسي نمي تواند با هر عنواني شب بخوابد و صبح بيدار شود و قصد مديريت جهان را كند . جهان را با علم و فكر مي توان مديريت كرد ضمن آنكه پيش از آن بايد به وضع كشور خودمان را سامان دهيم.وي افزود: طبعا پس از ساماندهي به اوضاع كشور خودمان نوبت به ديگر كشورها هم خواهد رسيد. ما طبعا بايد در مواجه با كشورهاي ديگر گشاده دست باشيم و در راستاي تامين منافع ملي مان با نظام بين الملل تعامل نماييم.ميرحسين موسوي از دولتمردان كنوني ايران پرسيد اين چگونه سياست خارجي است كه به رغم نظر كارشناسان در زماني كه جو اروپا عليه اسرائيل شكل گرفته به واسطه تندروي شخصي در كنفرانس شركت مي كنيم كه نه تنها فضا را به سود رژيم صهيونيستي مي كند بلكه منجر تصويب مصوبه اي در تاييد هولوكاست نيز مي شود؟وي حضور محمود احمدي نژاد در نشست سوئيس را توهين به ملت ايران دانست و گفت: اين مسائل نه تنها به زيان دولت كه در بعد وسيع تر به ضرر ملت ايران است.موسوي با اشاره به حساسيت حضرت امام خميني به حيثيت ملت ايران در عرصه بين المللي گفت: هر چه كارشناسان به اين دولت مي گويند فلان كار را نكن چون به زيان كشور و مايه خدشه دار شدن حيثت ملت است اين دولت توجهي نمي كند چرا كه براي او نظرات كارشناسي اهميتي ندارد.نخست وزير دوران دفاع مقدس در بخش ديگري از سخنان خود به انتقاد از رويكردهاي اقتصادي دولت نهم افزود: آقايان آمده اند و ميليونها تن شكر را به كشور وارد كرده اند كه اين اقدام آنان موجب تعطيلي كارخانه ها و بيكاري كارگران شده است. بواقع آيا اين سياست ها درست است.وي همچنين گفت: متاسفانه به دليل بي برنامگي در بخش هاي مختلف كشور به رغم هزينه هاي بسياري كه ما در همين كشور عراق داده ايم برخي همسايگان ديگر اين كشور بيش از 11 ميليون دلار با آن مراودات تجاري داشته اند و اين در حالي است كه به هيچ وجه صدماتي را به اندازه ما در آنجا متحمل نشده اند.ميرحسين موسوي با بيان اينكه ميزان مراودات تجاري ايران با عراق در حال حاضر در حدود 2 ميليارد دلار است گفت: اينكه ما در اين زمينه تنها يك پنجم برخي از اين كشورها هستيم كه اين موضوع به و عدم برنامه ريزي و بي تدبيري ما باز مي گردد.نخست وزير دوران دفاع مقدس در پايان سخنانش با بيان اينكه آينده كشور در گرو حركت به سمت دانشگاهها ، علم و دانش و عقلانيت و برنامه ريزي است گفت: ما بايد از سياست هايي كه برچيدن سازمان مديريت و برنامه ريزي را هنر خود مي دانند فاصله بگيريم