۱۳۸۸ تیر ۱۴, یکشنبه

حسين شريعتمداري: موسوي ستون پنجم آمريكا است


لطفا نظرات خود را برای ما بنویسید حتی میتوانید با ما در ار ارتباط باشید09143146859




حسين شريعتمداري مديرمسئول روزنامه كيهان، ميرحسين موسوي را به جاسوسي براي آمريكا متهم كرد و خواستار محاكمه وي و محمد خاتمي به جرم «قتل انسان‌هاي بي‌گناه، برپايي آشوب و بلوا و اجير كردن اراذل و اوباش» شد.


آقاي شريعتمداري در يادداشتي كه امروز شنبه در روزنامه كيهان منتشر كرده است، اين دو نفر را «ستون پنجم» آمريكا در ايران دانسته كه «همكاري آشكاري با بيگانگان» داشته‌اند.


مديرمسئول روزنامه كيهان ادعا كرده كه اسناد و شواهدي در اختيار دارد كه نشان مي‌دهد «جنايت‌هاي» آقاي موسوي و برخي اطرافيانش در هفته‌هاي گذشته «ماموريتي از بيرون» بوده است.


ميرحسين موسوي نخست وزير پيشين جمهوري اسلامي يكي از نامزد‌هاي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري بود كه نتايج اين انتخابات را نپذيرفته است.


هواداران آقاي موسوي به همراه هواداران مهدي كروبي طي ۲۰ روز گذشته به نتايج انتخابات كه محمود احمدي‌نژاد پيروز آن اعلام شده، اعتراض كرده و دست به تظاهرات زدند.


آقاي شريعتمداري در بخش ديگري از يادداشت خود ادعا كرده كه اعتراض آقاي موسوي و هواداران وي به نتايج انتخابات، «دستورالعمل» مقام‌هاي آمريكايي بوده است كه از سوي ستاد انتخاباتي وي به اجرا درآمده است.


نماينده آيت‌الله خامنه‌اي در روزنامه كيهان، مهمترين علت «حمايت بدون استثناء»» آمريكا، اسرائيل و اتحاديه اروپا از نامزدي آقاي موسوي را ناشي از «ماموريتي» مي‌داند كه نيرو‌هاي خارجي بر عهده وي گذاشته‌اند.


متن كامل يادداشت


شريعتمداري همچنين نوشته است كه آقايان موسوي و خاتمي به خاطر «جنايت‌هاي هولناكي» كه مرتكب شده‌اند، بايد محاكمه شوند.


مدير مسئول روزنامه كيهان در بخش ديگري از يادداشت خود به جمعيتي كه آقاي موسوي قصد راه‌اندازي آن را دارد، اشاره كرده و نوشته است كه اين جمعيت «قانوني» نيست، چراكه اعضاي آن (موسوي و خاتمي) مرتكب «جنايت» شده‌ و بايد محاكمه شوند.


شريعتمداري افزود كه تشكيل اين حزب يا «جمعيت» از سوي موسوي، «فتنه» است و «چاره آن، اين سخن حضرت امير عليه‌السلام است كه چشم فتنه را بايد كور كرد


يادداشت حسين شريعتمداري در حالي منتشر مي‌شود كه بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي تهران هفته گذشته از دادستان كل ايران خواسته بود كه ميرحسين موسوي را دادگاهي كند.


گزارش‌هايي نيز از شكايت ۱۰۰ نماينده مجلس از آقاي موسوي در اين روز‌ها منتشر شده است.


دفتر سياسي سپاه پاسداران نيز پيش از برگزاري انتخابات ۲۲ خرداد، آقاي موسوي و برخي از اعضاي ستاد وي را به مقدمه‌چيني براي «راه‌اندازي انقلاب رنگي» در ايران متهم كرده بود.


ميرحسين موسوي اعلام كرده كه دولت برآمده از اتخابات ۲۲ خرداد را مشروع نمي‌داند و خواستار ابطال انتخابات است؛ در خواستي كه از سوي شوراي نگهبان رد شد.


در ۲۰ روز گذشته، تهران و شهرهاي مختلف ايران شاهد اعتراضات گسترده به نتايج انتخابات بوده‌ است.
اسماعيل احمدي‌مقدم فرمانده نيروي انتظامي گفته كه در ناآرامي‌هاي اخير ۲۰ نفر كشته و۱۲۳۲ نفر بازداشت شده‌اند.


سازمان‌هاي مدافع حقوق بشر آمار بازداشت‌شدگان را بيش از دو هزار نفر اعلام كرده‌اند. شبكه خبري سي‌ان‌ان نيز تعداد كشته‌شدگان حوادث اخير را تا ۱۵۰ نفر ذكر كرده‌ است.


متن كامل يادداشت حسين شريعتمداري


FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT="


- «داوطلب محترم كنكور از هم اكنون به تمام دوستان و اقوام خود بگو نفر اول كنكور سراسري سال 88 هستي و بعد از اعلام نتايج كنكور بدون نگراني از اين كه نامت در ليست قبولشدگان نيست، با صدور يك بيانيه اعلام كن در كنكور تقلب شده است! ولي مواظب باش كه هرگز به دعوت سازمان سنجش براي اعتراض قانوني و بررسي ورقه هاي آزمون تن ندهي كه خيلي آبروريزي خواهد شد.
ستادميرحسين موسوي»
بعدازظهر روز چهارشنبه 10/4/88 كه ارسال پيامك از طريق تلفن همراه بعد از مدتي توقف، دوباره آغاز شد، پيامك فوق از اولين پيامك هايي بود كه در سطح گسترده اي ميان شهروندان مبادله مي گرديد. مضمون اين پيامك اگرچه مضحك است ولي دقيقاً با ادعاي آقاي ميرحسين موسوي درباره تقلب در انتخابات و خودداري عجيب و غيرقابل توجيه وي از مراجعه به مراكز قانوني براي پي گيري ادعاي خويش، انطباق دارد. عجيب تر آن كه آقاي موسوي در آخرين بيانيه خود دهها بار بر ضرورت قانون گرايي و مراجعه به قانون تاكيد مي ورزد تا آنجا كه مي گويد «حتي جسد قانون هم» قابل احترام است!
اين همه تناقض آشكار و برخوردهاي چندگانه و متضاد با هيچ محاسبه منطقي و روال طبيعي و عاقلانه اي قابل توجيه نيست و درباره علت آن تنها دو احتمال وجود دارد بي آن كه احتمال سومي در ميان باشد. احتمال اول آن كه آقاي موسوي و اطرافيانش مبتلا به نوعي بيماري شده و نعمت عقل و انديشه را از دست داده باشند و احتمال دوم آنكه آقاي موسوي و برخي از اطرافيانش جنايات انجام شده را به عنوان يك «مأموريت» مرتكب شده باشند. اين احتمال به اندازه اي قوت دارد كه نفي آن تقريباً ناممكن به نظر مي رسد و نه فقط شواهد و قرائن موجود، بلكه اسناد و مدارك غيرقابل انكار فراواني از اين مأموريت بيروني حكايت مي كند و دراين باره فقط بايد پرسيد كداميك از مواضع و عملكرد آنان با دستورالعمل هاي از پيش اعلام شده مقامات آمريكايي انطباق نداشته است؟! و كداميك از خواسته هاي آنها با خواسته هاي 30 ساله و بارها تكرار شده آمريكا و متحدانش همخوان نبوده است؟! تقريباً هيچ!...
بي حساب نبود كه آمريكا، اسرائيل، اتحاديه اروپا، تمامي گروههاي ضدانقلاب- بدون استثناء- مفسدان اقتصادي، كلان سرمايه داران غارتگر و... در حمايت از موسوي و دارودسته اش يقه چاك مي كردند و تمامي توان سياسي و رسانه اي خود را در پشتيباني از اين جماعت به كار گرفته بودند.
همين جا بايد اشاره كرد، كساني كه به خاطر سليقه سياسي خاص خود و بدون اطلاع از مأموريت بيروني موسوي و حلقه اطراف او به وي رأي داده اند، حساب جداگانه اي دارند و همواره مورد احترام بوده و خواهند بود.
2-
اين روزها جريان آلوده اي كه براساس شواهد و اسناد موجود براي قانون شكني، قتل مردم بي گناه، غائله آفريني، غارت اموال عمومي و تضعيف اقتدار نظام اسلامي مأموريت بيروني داشتند بعد از ناكامي توأم با رسوايي در اجراي ماموريت ياد شده، به جاي آن كه توبه كنند و عذر تقصير به پيشگاه خدا و خلق خدا آورند پرده ديگري از توطئه مورد اشاره را به ميدان آورده اند.
روز يكشنبه 7 تيرماه 88 كيهان طي يادداشتي با عنوان «ارباب حلقه ها» به اين مرحله از توطئه ياد شده اشاره كرده و آورده بود؛
«
تبديل توطئه شكست خورده اخير به «آتش زيرخاكستر» و حفظ آن به عنوان «يك دمل چركين و نيشتر نخورده» براي آتش افروزي و فتنه انگيزي در آينده» مرحله ديگري از پروژه كودتاي مخملي آمريكايي هاست. در همان يادداشت آمده بود كه اين مرحله از توطئه ياد شده، در پي نا اميدي مركز توطئه از ادامه آشوب ها و افشاي دروغ بزرگ تقلب در انتخابات! به اجرا گذارده مي شود و هدف از آن زمينه سازي براي تشكيل يك حزب «اپوزيسيون» با شعار «نامشروع بودن» دولت دهم است.
اين پرده از پروژه ديكته شده آمريكايي ها نيز همانگونه كه پيش بيني مي شد، روز چهارشنبه 10/4/88 -يعني يك روز بعد از اعلام قطعي و مستدل نتيجه انتخابات- با صدور بيانيه اي چند صفحه اي و با امضاي- تاكيد مي شود كه فقط با امضاي- ميرحسين موسوي كليد خورد.موسوي در اين بيانيه بي آن كه از قانون شكني هاي پي درپي خود ياد كند، دهها بار بر ضرورت تن دادن به قانون و پي گيري مطالبات از طريق قانوني اشاره كرده و در نهايت به موضوع اصلي بيانيه پرداخته و از تشكيل يك حزب با شركت و حضور ساير اطرافيان خود خبر داده است!
نكته درخور توجه اين كه موسوي يكي از اهداف حزب مورد نظر را «صيانت از حقوق و آراي پايمال شده مردم در انتخابات گذشته و از طريق انتشار مدارك و اسناد تقلب ها و تخلف هاي انجام گرفته و نيز رجوع به محاكم قضايي»! معرفي كرده و توضيح نمي دهد اگر اسناد و مداركي كه حاكي از تقلب در انتخابات! باشد در اختيار دارد چرا علي رغم درخواست چندباره مراجع قانوني از ارائه اين اسناد خودداري ورزيده است؟! و چنانچه هيچيك از مراجع قانوني را قبول ندارد، اولا؛ چرا دم از قانون گرايي مي زند؟ ثانياً؛ چرا براي رياست جمهوري در بستر قوانين همين نظام ثبت نام كرده و به رقابت پرداخته است؟ ثالثاً؛ چرا اكنون از مراجعه به همين مراجع قانوني سخن مي گويد؟! و دهها تناقض ديگر كه بيرون از محدوده اين نوشته محدود است.
3-
موسوي اگرچه در بيانيه اخير و پرتناقض خود، بخش ديگري از مأموريت ديكته شده بيروني را -همانگونه كه از قبل پيش بيني شده بود- به اجرا درآورده است ولي اين بيانيه با هدف ديگري نيز منتشر شده است كه فرار از مجازات قطعي به جرم قتل انسان هاي بي گناه، برپايي آشوب و بلوا، اجير كردن اراذل و اوباش براي تعرض به جان و مال و ناموس مردم، همكاري آشكار با بيگانگان و ايفاي نقش ستون پنجم آمريكا در داخل كشور و دهها جرم مشهود ديگر از جمله آنهاست. جنايات هولناك و خيانت آشكاري كه متهمان اصلي آن از جمله موسوي و خاتمي بايد در دادگاهي علني و در مقابل چشم مردم مظلوم و خونخواه پاسخگوي آن باشند.
4-
تاسيس حزب تابع قوانين تعريف شده اي است كه سلامت سياسي اعضاي اصلي و تشكيل دهنده حزب از جمله شرايط آن است. بنابراين حزبي كه آقاي موسوي در بيانيه اخير خود از تلاش براي تاسيس آن خبر داده است نمي تواند قانوني باشد زيرا اعضاي اصلي آن نظير ميرحسين موسوي و محمد خاتمي به ارتكاب جرايمي كه در بند پيشين مورد اشاره قرار گرفت متهم هستند. از اين روي بعيد نيست موسوي و حلقه پيراموني او كه قانون ستيزي ويژگي شناخته شده و بارز آنهاست، حزب مورد نظر را بدون مجوز قانوني تشكيل دهند. در اين صورت نام واقعي آن «ستون پنجم دشمن» خواهد بود، ترجمان ديگري از «آتش زير خاكستر فتنه» و چاره آن، اين سخن حضرت امير عليه السلام كه چشم فتنه را بايد كور كرد.
5-
و بالاخره، انتخابات رياست جمهوري دهم بدون كمترين ترديد يك موهبت الهي بوده است. در جريان اين انتخابات، پيوند اسلاميت و جمهوريت نظام با آراي 40 ميليوني و حضور 85 درصدي مردم به گونه اي حيرت انگيز به نمايش درآمد. چهره واقعي برخي از مدعيان كه آلودگي و استحاله خويش را طي سالهاي متمادي از نگاه مردم پنهان كرده بودند بر ملا شد، اين پالايش در حلقه هاي بالا به يقين با رويش در بدنه همراه است قانون ستيزي مدعيان اصلاحات و آشوبگري آنان معياري خالي از ابهام براي كساني بود كه فريب شعارهاي قانون گرايانه و اصلاح طلبانه اين جماعت را خورده بودند و...
حسين شريعتمداري

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

لطفا نظر خودرا برای ما بنویسید با تشکر از بازدید شما
حتی می توانید با ارسال sms و برقراری تماس نیز نظر بدهید
tel:00989143146859